- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
haklisin evet yazdiklarini dusundum karsimdakinden bi adim gelirse cevirmemeye karar verdim
inşallah hadi bakalım, senden güzel haberler bekliyorum :93:
mazoşistlik var bende sanırım oturdum yazdıklarınızı okuyup ağladım dertlendim.. :43 Allah kimseye yaşatmasın bunları ya vve sizlerede biran önce mutlu günler ve yeni süper ilişkiler diliyorum
kimi kilo verir
kimi durduk yere ağlamaya başlar
kimi kendini alkole eğlence hayatına verir
bu böyle uzayıp gider
siz neler yaşadınız
çok fena bir duygu. çok berbat çok boktan. ben düzeldim sanıyorum bi bakıyorum gene burnumun dibinde bitiyor acısı. 4 ay sonra tam 2 yıl olacak ayrılalı. millet bunca zamanda üzerine evlenip bir de çocuk yapıp mutlu mesut yuvasını kuruyor. ben hala acınası bir halde onun profiline bakıyorum uzaktan, bir yabancı gibi.. artık hiçbir zerresi bana ait olmayan bir adama uzaktan bakmak.. insanın ciğerine soğuk çivi gibi batıyor o his..böylesine saplanıp kalmayı anlamıyorum.. anlamlandıramıyorum. ne zaman azat olurum bu aşktan allaha dua ediyorum sürekli.belki yeniden sevebileceğim biri karşıma çıkana kadar onu söküp atamıycam. belki de kimseyi bir daha böylesine sevemiycem bilmiyorum, tek isteğim artık kalbimi acıtmaması. duygu değerini kaybetmesi. benim için sokaktaki herhangi bir insandan farksız olması..
kiyamam o duyguyu oyle iyi taniyorum ki maalesef caresi de biraz Zaman biraz kafa dagitacak seyler... Bu arada Ben en son baktigim da karisinin hamile oldugunu ögrendim.., sonra ani bi kararla hem onu hem karisini ona ait ne varsa engelledim... Kendimi psikopat gibi hissetmeye baslamistim iyice :) bi kac gün etkisinde kaldim ama cok surmedi eh artik toparlanmakta ustalastim :).. Onun uzerine birisine sans vereyim dedim belki yeniden severim yeniden hayal kurmaya baslarim filan
.. 3 hafta hersey güzel Romantik siirler filan sonra herseyiyle aslinda bana unutmaya calistigim ne varsa hatirlatmak icin gonderilmis gibi hissettim ve o anda red cektim.. Aslinda belki sonunda Mutlu bi yuva kurabilecegim bi adamdi tatliydi da ustume de cok dusuyodu...
anladim ki sonra hic bisey degil zaman gecmesi lazimmis sadece ne kadar zaman bilmiyorum... Benimde bir bucuk yil olacak iste neredeyse...
O sozu verdim kendime ve engeli cektim 2 ay olacak insallah kendime yenik dusup bakmak istemem simdilik biraz durulmus gibiyim... Sende bakma bosver diyemem ama kendini bi alistir zamanla gerek bile duymazsin heralde.. Bence bizim karsimiza daha dogru kisi cikmadi en azindan Ben oyle dusunuyorum... Zaten suanda oyle yogun ask duygulari yasatacak degilde arkadas tarzinda baslayacak birisini istiyorum bakalim hayirlisi olsun
ben bazen 3 ay bakmıyorum sonra bişey oluyor inanılmaz bir dürtü, rüyalarımda görüyorum dahası yüzünü görmüyorum ama onunla ilgili hep o zaman bakmak istiyorum. mesela en son baktığımda rüyamda gördüm aynı haftada üç kez ve hayatında biri vardı ve nişanlanmış olarak duyuyorum rüyamda ve kızı bile hayal meyal gördüm. dedim ki tamam bişey oldu bakıcam ve kabullenicem. baktım ve biri yoktu ama neye yarar ben gene kötüleştimşöyle sevceğimiz biri olsa belki hafiflicek. dün maymunlar cehennemi vardı, bu değişik bir versiyon yeni çekim sanırım, ordaki çocuğu çok beğendim dedim ki böyle birini sevebilirim belki ama demin baktım googleden bazı resimlerinde ona benziyor yoksa ben mi benzetiyorum gülüşünü falan, içim kötü oldu gene
Eki Görüntüle 935493
hoslanacagimiz birisi olsa hatta hayatimiza girse bu kadar olmaz bencede biraz da yanlizliktan oluyo gibi geliyo.. Bende de öyle durtu oldugunda bakiyorum ve Hep canimi acitacak bi Haber aliyorum onun icin artik ic sesimi dinlememeye karar verdim insallah :)[/QUOT
dediğin gibi bunun yüzde 70 i yalnızlıktan oluyor. gerçekten seveceğimiz biri olsa hayatımızda yaralarımız sarılır, kalbimiz yeniden çarptı mı geçmiş giderek silikleşir. ama olmuyor işte..ben de artık iç sesimi dinlemiycem. kendime telkin ediyorum. son ana kadar onu sevdiğimi söyledim. daha üç ay öncesi o uyduruk aramalarında bile seni seviyorum dedim. hani bakıyorum? yanımda değil. tamam daha yapılacak bişey kalmamış. ben de oyuncak değilim. benim de gururum var o yüzden artık köşeme çekildim. inşallah karşımıza bizi çok seven ve çok seveceğimiz hayırlı bir insan çıkar...
dediğin gibi bunun yüzde 70 i yalnızlıktan oluyor. gerçekten seveceğimiz biri olsa hayatımızda yaralarımız sarılır, kalbimiz yeniden çarptı mı geçmiş giderek silikleşir. ama olmuyor işte..ben de artık iç sesimi dinlemiycem. kendime telkin ediyorum. son ana kadar onu sevdiğimi söyledim. daha üç ay öncesi o uyduruk aramalarında bile seni seviyorum dedim. hani bakıyorum? yanımda değil. tamam daha yapılacak bişey kalmamış. ben de oyuncak değilim. benim de gururum var o yüzden artık köşeme çekildim. inşallah karşımıza bizi çok seven ve çok seveceğimiz hayırlı bir insan çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?