Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

Benim yüzümden bitti..Aslında ben olsam bu nedenle bitirmezdim.Onun için bahaneydi tabiki..
Ayrıldığımızın ertesi günü işyerime gelip dolabımdaki tüm fotoğraflarını yırttım...
Güçlü olmaya çalıştım...
Sessiz sessiz ağladım..Hiç unutamıyacakmışım gibi geldi bana....
Biz sevgili olmayı başaramadık arkadaş kalalım demesi herşeyi bitirdi...
Yakıştıramadım bu kelimeyi onun kişiliğine..
Yazık dedim demekki bukadar basite indirgeyebildi aramızdaki bağı...
Sessiz kaldım.Mutlu olursun inşallah dedim.Veda ettik birbirimize...
Ama sonradan öğrendim ki...
Hakkımda hayırlısı olan buymuş iyikide bitmiş...
Aslında ilişkimiz baştan beri sağlam temeller üzerinde değilmiş..
Çok şükür bunların hepsini gördüm
Acınızı zamanında hakkıyla yaşayın ama fazla abartmayın...
ınanın herşey geçiyor..Sadece birazcık zamanve sabır...
Ölünün bile yası 3 gün tutuluyor...
Yeniden de seversiniz çokta mutlu olursunuz
Hayatta en öenmli kişi sizsiniz bunu hiç bi zaman unutmayın..

selamlar aranıza bugün katıldım.bende sevdiğimden ayrıldım.6 ay oldu.başta zaman iyi gelir dedim.tam tersi oldu şuan.yıkık durumdayım :gitme:

o kötü günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.
eşimle 3 yıl arkadaşlığımız oldu nişanlıydık .eşimin ailesi beni yanlarına almak istedi bende bu şekilde kabul edemeyeceğimi söledim ve bizi ayırmaya kalktılar eşimin üstüne çok geldiler.ve bana çok ağır şeyler söyledi ben ailemi arkama alamam en iyisi bitmesi dedi msn de ben başladım ağlamaya nefesim tıkandı bayıldım hastaneye gittik serum sakinleştirici derken baygın baygın yattım eşim msj çekiyo bana gece 3 de msn açarmısın ben yoksa çıldırıcam diye msn de bana söylediği tek şey seni çok seviyorum dayanamıyorum bu duruma eşimde çok hastalandı hiç bişey yememeiş 4 gün boyunca hep sigara hep sigara en sonunda kan kusmuş acile gitmiş eşimi o şekilde göeren annesi çok seviyosan hereye razıyız demiş baştan razı olsaydınızda bu acıyı bize yaşatmasatdınız şuan 6 aylık evliyiz ama ben o günleri hiç unutamıyorum unutmicamda

o kötü günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.
eşimle 3 yıl arkadaşlığımız oldu nişanlıydık .eşimin ailesi beni yanlarına almak istedi bende bu şekilde kabul edemeyeceğimi söledim ve bizi ayırmaya kalktılar eşimin üstüne çok geldiler.ve bana çok ağır şeyler söyledi ben ailemi arkama alamam en iyisi bitmesi dedi msn de ben başladım ağlamaya nefesim tıkandı bayıldım hastaneye gittik serum sakinleştirici derken baygın baygın yattım eşim msj çekiyo bana gece 3 de msn açarmısın ben yoksa çıldırıcam diye msn de bana söylediği tek şey seni çok seviyorum dayanamıyorum bu duruma eşimde çok hastalandı hiç bişey yememeiş 4 gün boyunca hep sigara hep sigara en sonunda kan kusmuş acile gitmiş eşimi o şekilde göeren annesi çok seviyosan hereye razıyız demiş baştan razı olsaydınızda bu acıyı bize yaşatmasatdınız şuan 6 aylık evliyiz ama ben o günleri hiç unutamıyorum unutmicamda

Sonu güzel bitmiş ya daha ne ister bir insan. İkiniz de birbiriniz için acı çekmişsiniz. Umursamaz bir tavırla terk edilen yok ortada. İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz. Çok şanslısınız gerçekten de. :nazar:

selamlar aranıza bugün katıldım.bende sevdiğimden ayrıldım.6 ay oldu.başta zaman iyi gelir dedim.tam tersi oldu şuan.yıkık durumdayım :gitme:

Benim de 9 ay olacak. Enkaz gibiyim şu aralar ama arada bir oluyor bu uç noktalar. Geçecektir merak etme. Geçmişi düşünüp heba etme kendini. :delphin: Tabi ne şekilde bitti ilişkiniz bilmiyorum. Yine de 6 ay geçmişse salla gitsin.:delphin:

Benim de 9 ay olacak. Enkaz gibiyim şu aralar ama arada bir oluyor bu uç noktalar. Geçecektir merak etme. Geçmişi düşünüp heba etme kendini. :delphin: Tabi ne şekilde bitti ilişkiniz bilmiyorum. Yine de 6 ay geçmişse salla gitsin.:delphin:

özlem ağır basınca enkaza dönüşüyor insan ..
rüyalarıma girmese atlattım dicemde
dün gece gene rüyamdaydı
olsun hayat devam ediyo ve yaşıyoruz çok şükür:1closedeyes:

dün gece gene rüyamdaydı

Benim rüyalarımı geçtim heran her saniye gözümün önünde gözleri gülüşü bakışları unutamıyorum ve bu ilişkinin bitmesinde kendimi suçlu hissediyorum keşke onun üzerine çok gidip beni ara sor demeseydim kaşke biraz zamana bırakmayı becerebilseydim şuan o kadar pişmanım ki içim acıyo çaresizim çok kötüyüm mafoldumben senağlama

dün gece gene rüyamdaydı

Aslında bende özlem de yok artık. Yani çok güçlü değil eskisine göre. Hüzünlü şarkılar bile hiçbir şey hissettirmiyor ama yine de bugün berbat hissediyorum.:çok üzgünüm: Çok kötüyüm malesef şuan.
Benim toplamda -yaklaşık 3 yıl- en fazla 5 kez rüyama girmiştir. Çok çok nadir görürüm. Bunu da anlamıyorum.:sm_confused:
Evet hayat devam ediyor, zaman akıp gidiyor,bir de bu duruma ayak uydurabilsem harika olacak. Çok üzgünüm çoook
:delphin::delphin::delphin:

Aslında bende özlem de yok artık. Yani çok güçlü değil eskisine göre. Hüzünlü şarkılar bile hiçbir şey hissettirmiyor ama yine de bugün berbat hissediyorum.:çok üzgünüm: Çok kötüyüm malesef şuan.
Benim toplamda -yaklaşık 3 yıl- en fazla 5 kez rüyama girmiştir. Çok çok nadir görürüm. Bunu da anlamıyorum.:sm_confused:
Evet hayat devam ediyor, zaman akıp gidiyor,bir de bu duruma ayak uydurabilsem harika olacak. Çok üzgünüm çoook

Benim için hayatta devam etmiyor bu konuda maalesef ki çok zayıfım hemen kendimi salıyorum çok kızıyorum kendime ama olmuyor hiç bişey değişmiyor sadece delicesine o bana dönsün istiyorum ve her gece onunlayım rüyalarımda mafoldumben

Benim rüyalarımı geçtim heran her saniye gözümün önünde gözleri gülüşü bakışları unutamıyorum ve bu ilişkinin bitmesinde kendimi suçlu hissediyorum keşke onun üzerine çok gidip beni ara sor demeseydim kaşke biraz zamana bırakmayı becerebilseydim şuan o kadar pişmanım ki içim acıyo çaresizim çok kötüyüm mafoldumben senağlama

Valla göz önünde olsa da olmasa da farketmiyor. Ben çok uzun bir süredir suratını görmedim sanırım 2 yıl olmalı bu süre, tam bilemiyorum. Herneyse... İşte hiç bi işe yaramıyor malesef. Aylardır tek bir fotoğrafına bile bakmadım ama hiç gitmiyor beynimden görüntüsü. Bu kadar da olmaz ki yaa. Bıktım artık. mafoldumben 1 gün önce tamam bitirdim artık kafamda dedim ama bugün yine eskisi gibiyim.
Ve sakın kendini suçlama bir erkek seviyorsa senin bahsettiğin gibi beni ara sor demekle seni bırakmaz kesinlikle. Başka nedenler vardır ki en büyük neden sevmiyor oluşudur.mafoldumben

şu sıralar her gün giriyor rüyama .. rüyadan sonraki gün kötü geçiyor.
3 ay oldu ayrılalı ..
çabuk atlattım sayılır.
hayırlısı olsun bizim için:Saruboceq:

Benim için hayatta devam etmiyor bu konuda maalesef ki çok zayıfım hemen kendimi salıyorum çok kızıyorum kendime ama olmuyor hiç bişey değişmiyor sadece delicesine o bana dönsün istiyorum ve her gece onunlayım rüyalarımda mafoldumben

Ben de pek ayak uyduramıyorum bu devam etme sürecinde hayata. senağlama
Ne kadar zaman oldu ayrılalı? Yeniyse böyle hissetmen çok normal zaten. benneyaptımki

şu sıralar her gün giriyor rüyama .. rüyadan sonraki gün kötü geçiyor.
3 ay oldu ayrılalı ..
çabuk atlattım sayılır.
hayırlısı olsun bizim için:Saruboceq:

Eğer inancın varsa uyumadan önce dua edebilirsin onu rüyanda görmemek için.
Atlattım diyebiliyorsan tebrikler. 3 ayda bunu becerebilmek güzel.:delphin:
Amin diyelim. Vardır elbet bu işlerde bir hayır. Bu kadar acıyı boşuna çekmedik, çekmiyoruz.

Eğer inancın varsa uyumadan önce dua edebilirsin onu rüyanda görmemek için.
Atlattım diyebiliyorsan tebrikler. 3 ayda bunu becerebilmek güzel.:delphin:
Amin diyelim. Vardır elbet bu işlerde bir hayır. Bu kadar acıyı boşuna çekmedik, çekmiyoruz.

profesyonel yardım aldım tatlım
hala özlüyor,gözyaşı döküyor ve özlüyorum bazen
ama bu hayatımın akışını tamamen bozmuyor
şükür rabbime yardımcı oldu, dualarımı kabul etti ..

ilk ask acisi asi gibidir digerlerine karsi bagisiklik kazandirir

haketten en cok ilk sevgilim icin üzülmüstüm ondan sonrakiler cok etkilemedi beni
üstelik en kisa süren cok fazla sey paylasmadigim ilk sevgilimdi :))

ilk erkek arkadaşımda çok küçüktüm yani içim içime sığmaz heyecandan ölürdüm 2,5 senenn sonunda en yakın arkadaşıyla aldattı beni :) arkadaşım diil arkadaşı :) o zamanları hatırlamak bile istemıyorum ... psk.lar ilaçlar intihar girişimleri ağlamalar kendini ordan oraya vurmalar daha sayamıcağım biton şey .. devamlı duygusal şarkılar dinliyordum zaten heryerde onun için ağlamam ortak arkadaşlarımıza defalarca onu anlatmak onun kulağına bunların gitmesi tabiki cabası .. sonra birgün radyo dinlerken radyodaki kadın ''insan aşk acısını çekmek isterse çeker '' dedi şimşek çaktı beynimde evet ben acıyı çekiyordum her zerremle ve isteyerek .. istediğimi düşündüm çnkü alternatif bişi yapmadımki ? evden bile çıkmadım çıktığımdaysa sadece onu görme umuduyla gidiyordum heryere insanlara devamlı onu anlatıyordum anlattıkça acımı büyütüyordum onu tekrar tekrar yalıyordum... o günün akşamı bilgisayarımdaki tüm bunalım şarkıları silmeye karar verdim msn'mden o ve ona ait tum arkadaşlarımızı sildim telefonumu değiştirdim onu tanıyan kimseye numaramı vermedim dışarı çıktım evet gezdim dolaştım ortamımı değiştirdim tek fark bu sefer kendim için çıkmaya başlamıştım onu görmek için değil ve daha mutluydum.. ondan sonra biri daha oldu onunlada uzun sürdü bitti onda yas sürecim çok uzun değildi gene üzüldüm ağladım ama berbat halde değildim bu kdr revize etme gereği kalmadı hayatımın çünkü ilki kadar çok sokmadım hayatıma onunda benimde kendine ait alanı vardı .. Şimdi yaştanmıdır şartlardanmıdır tecrübelerdenmidir bilmiyorum ama karşımdaki ben istediğim kadar beni üzebiliyor . Ama ciddi anlamda tecrübelerimden söylüyorum kesinlikle bitince sessiz kalın. o zaten ölüp bitceğinizi düşünüyor tmm onda ok. ama önemli olan onun düşündüğünü yapmamak.Susarsanız acınızı sizi duymazsa merak eder ya bu kadın ben ayrılınca yıkılmalıydı deyip o yıkılcak.. e siz bu arada kendi içinizde üzülebilirsiniz :)
ama gerçekten ''İnsan aşk acısını çekmek isterse çeker'

uyumam.ağlarım,ansızın bi durum gelir aklıma kızarım ona .hep aklımda o alır,susarım neşemi kaybederim.kötü bi durum yanii.

bogazım yıtılana kadar aglamak isterim ama gözümden bir tek yas cıkmaz içime bir yumruk oturur,kimseyle konusmak istemem,bakıslarım o kadar sertlesir ki ve ses tonum baskalarını kıracak kadar keskinleşir bu bir kaç ay sürüp gidermafoldumben

bogazım yıtılana kadar aglamak isterim ama gözümden bir tek yas cıkmaz içime bir yumruk oturur,kimseyle konusmak istemem,bakıslarım o kadar sertlesir ki ve ses tonum baskalarını kıracak kadar keskinleşir bu bir kaç ay sürüp gidermafoldumben

Ağlamak isteyip de ağlayamamak nasıl da zordur. :((

Back
X