Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

ayrılalı 1 ay ı geçti ama ben hala kötüyüm acı çekiyorum :( :14: bazen diyorum ki tamam bitirdim içimde artık üzülmicem ama biraz zaman geçiyo kendime yeniliyorum artık arayıp sormicam dediğim halde elim telefona gidiyo hep ama o istemiyo artık bitirmiş beni:14: kendi kendimi mahvediyorum resmen :( durup durup ağlıyorum :5: bigün bitecek bu acı diye avutuyorum kendimi ama bitmicek gibi :( çok özlüyorum... ben kovaladıkça o kaçıyor:5: of of ... işin özü kendime söz geçiremiyorum :14:

Ayyy çok ilginç yorumlar var. Geçmiyor kızlar geçmiyor diyenlere bakıyorum da ayrılalı 2 ayı geçmemiş daha. :27::27: Yaa 2 ayda aşk acısı geçer mi hiç! Kimse bunu beklemesin. Herkese kolay gelsin. Allah sabır versin. :24::24:

ayrılalı 1 ay ı geçti ama ben hala kötüyüm acı çekiyorum :( :14: bazen diyorum ki tamam bitirdim içimde artık üzülmicem ama biraz zaman geçiyo kendime yeniliyorum artık arayıp sormicam dediğim halde elim telefona gidiyo hep ama o istemiyo artık bitirmiş beni:14: kendi kendimi mahvediyorum resmen :( durup durup ağlıyorum :5: bigün bitecek bu acı diye avutuyorum kendimi ama bitmicek gibi :( çok özlüyorum... ben kovaladıkça o kaçıyor:5: of of ... işin özü kendime söz geçiremiyorum :14:

1 ayda olacak şey mi zannediyorsun ?
ama yapman gereken şey güçlü olup dimdik ayakta olduğunu önce kendine sonra ona gösterebilmek.
ne demek oluyor seni istemeyen adamı sen arayıp duracaksın.
Anlıyorum gönüldür bu vazgeçmeyebilir.
Çok seversin ..
Aşıksındır bunların hiç birini engelleyemedin diyelim ama aramanı durdurabilirsin.
Ve emin ol kimse aşk acısından ölmedi bir süre sonra azalacak.
Sen bu sırada kendini bırakma ve başka şeylerle ilgilenmeye çalış.

25 gün oldu. içimde sadece pişmanlık var, niye onla tanıştım, niye kabalıklarına aynı şekilde cevap vermedim diye... sadece son olaylar aklıma geliyo ve sinirleniyorumm
aşk acısı ilk günlerde vardı, şimdi iğrenme kaldı sadece

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun unutursun

Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Unutursun unutursun

Vagonlar bir dolup bir boşaldı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana

Unutacağız içimiz yana yana hepimiz anlamalıyız artık bittii istesekde istemesek de
istesekde istemesekde o bi başkasıyla şimdi:5::5::5::5::5:

Kızlar inanamıyorum konumu buldum

Kızlar ayın 15.de 1 ay olacak ayrılalı ama feci kötüyüm kokusu burnumdan gitmiyor

Ayrılma sebebimiz yüzüne arayıp barışmakda istemiyorum oda aramıyor 1 aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm

Ama her gece rüyama giriyor çok özledim onu çok:43:

Benim iki gün oldu.Ve bu sabah 'cenazeme gelme' diye tabir bile kullandım ben ne yapmalıyım?:(

Kızlar ayın 15.de 1 ay olacak ayrılalı ama feci kötüyüm kokusu burnumdan gitmiyor

Ayrılma sebebimiz yüzüne arayıp barışmakda istemiyorum oda aramıyor 1 aydır ne sesini duydum ne yüzünü gördüm

Daha yolun başındasın canım Malesef ki zaman geçtikçe tam unuttum sanıyosun yine hatırlıyorsun Geçmiş olsun şimdiden Unutmaya çalış falan demicem çünkü zor biliyorum en azından dene Mesela etkinlikler bul kendine Ben spor salonuna yazılmıştım ii geliyo

niye ayrıldın bilmiyorum ama onu hala istiyorsan bi mektup yaz Bende işe yaramıştı Daha yeniymiş ondan diyorum Sonraları fayda etmiyor ama bunu bil...

bende çok kötü durumdayım kızlar.. biz aile yüzünden ayrıldık seviyorduk birbirimizi...
ama sonra bana kızdı bağırdı ondnan nefret etmem için mi yoksa sevgisi tükendiği için mi bilmiyorum ama her gece rüyamda onu görmekten bıktım.. nerede napıyor demekten..:(
ve ailesi onu evlendirmek isteyecek ya o da evlenirsee off off:5:

Ayrıldıktan sonra mı dedi neden böyle bir şey deme gereği duydu ki

Cenza nerden cıkmış hasta falan mı yoksa duygu sömürüsümü yapıyor ?

Ben ona uzunca bir mektup yazdım sevgimi dile getiren.Ama cevap olarak benimle birlikte olmak istediğini dile getirdi.Ben de bunun üzerine kötü günümde ne cenazemde kapıma uğrama dedim.
Arkadaşlarıma beni özlediğini,sevdiğini söylüyor.
Ama bana gelince her şey soğuk...
Anlamıyorum artık.

3.gün bugün.İçimdeki boşluğu tarif edemem.Etrafımdaki herşeye ama herşeye anlamlar yüklemişim, heryerde onun anısı.Kendime kastım mı var bilmiyorum, elimi kokluyorum kokusunu duyacak mıyım diye.Son sözleri çınlıyor kulaklarımda, ben yokum artık deyişi.Acımı dibine kadar yaşamak istiyorum nedense.Yaşadıkça çabuk geçecekmiş gibi.

3.gün bugün.İçimdeki boşluğu tarif edemem.Etrafımdaki herşeye ama herşeye anlamlar yüklemişim, heryerde onun anısı.Kendime kastım mı var bilmiyorum, elimi kokluyorum kokusunu duyacak mıyım diye.Son sözleri çınlıyor kulaklarımda, ben yokum artık deyişi.Acımı dibine kadar yaşamak istiyorum nedense.Yaşadıkça çabuk geçecekmiş gibi.

:14::14::14:
aynıyız sanki..
Her yerde , herşeyde o var 0 ! :14:
O kadar kötüki herşeyinken hiçbirşeyinmiş gibi oluvermesi ahh ne desem karlar yağıyor yağmurlar ıslatıyor ama silmiyor acımı :14:
ölüm gibi :59:
Rabbimiz hepimize hayırlısını nasip etsin inşAllah Amin :14:
Hayırlım 0 Olsun Allahım Yalvarıyrummmmmmm:14:

Onu kaybettim o şimdi başkasıyla evlenecek hiç bir zaman benim suçsuz olduğuma inanmıycak ..
İçimde ki ateş gün geçtikçe küçülüyor ama daha fazla canımı yakıyor. tamam ağlamıycam iyiyim ben. iyi. :85:

Sus pus oturdum sadece ilk ayrıldığımda yolda hıçkırarak aglamıştım eve gelene kadar..Şimdi evliyim ama aklıma geldikçe yüreğim yanar yanar hiç üstüne gitmedim sildim attım bi anda ama öyle değil tabi o acı hiç dinmedi...

ilk ayrıldığımızdan sonra ağlayarak terketmiştim ortamı eve gelmiştim sessizce odama cıkmıstım ağlamıstım kapıları kitlemiştim bağırmıstım cığlık atmıstım heryeri yıkmıstım kendimi parcalamıstım. ikinci gün cıktım odamdan sonra sürekli ağlamaya basladm sürekli ama hiç göz yası durmazmı insanda öyleydim. calısan biri olarak müşterilerlede kırmızı gözlerle diyalog kurmak zorunda kalıyordum. susuyordum konusmuyordum kimseyle , isyan ediyordum arayıp yalvarıyordum , sonra isyan ediyordum içiyordum sigaraya daha cok alıstım içki bile içiyordum zaman zaman içtikçe ağlıyordum bi gülüp bi ağlıyordum... şimdimi sadeceağlıyorum arada sırada. iki hafta oldu daha ama önceki gibi değilim.

Benimde 3 hafta oldu ayrılalı..Sesini,kokusunu ona sarılmayı inanılmaz özledim :14: Her akşam aklıma geldikçe ağlıyorum her şarkı onu hatırlatıyor...Oda ayrıldıktan sonra sürekli özel numaradan aramaya başladı kendi numarasından aramaya yüzü olmadığı için anca özel no'dan arayıp sesimi dinliyor :85: Severek ayrılmak çok kötü bir durum Allah kimseye yaşatmasın..Belki oda seviyor belki oda beni unutamıycak ama ilişkimizi kazanmak yada ileriye götürmek için cesaret edemediğinde o sorumluluğu alamadığından onu hala çok sevsemde dönemiyeceğimi biliyorum :14:
Sürekli sessiz bir köşeye çekilip ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden..Üzüntüden artık midemde etkilendi sanırım çünkü hiçbişey yiyemez oldum bir ara yediklerimi bile çıkartıyodum..Herkes çok zayıfladığımı söylüyor..Ne hallere düştüm diye bazen kendime kızıyorum ama elimden bişeyde gelmiyo engel olamıyorum gözyaşlarıma yada üzüntüme
:85:

Henüz saatler oldu ayrılalı. Sonumuz yoktu, olmayacaktı biliyorum çok farklıyız ama kendimi hiç bu kadar boş hissetmemiştim:50:
Herşeyim yapmışım meğer onu, eve geldim geleli hiç birşey yapamıyorum. Yapacak hiç bir şey bulamıyorum:14::85:

Aşk acımı dibine kadar yaşadım bitti. Çok uzun süredir iyiydim. Ama bugünlerde o acıların sıkıntısını hissediyorum yine üstümde. Bende bıraktığı olumsuz etkileri yaşıyorum,i çok üzülüyorum halime. :14::14::14::14::14:

2 yıl geçti o korkunç günleri yaşadığım sürenin üstünden oysa. Düzeleceğim yine ama bıraktığı hasarlar bitmemiş ki hala yaşıyorum bunu. Çünkü bu süre içinde karşıma kimse çıkmadı aşık olabileceğim, beni mutlu edebilecek. Hala yalnızım. Tek başıma atlattım, tek başıma yola devam etmeye çalışıyorum.

Back
X