Tam 8 yıldır hayatımdaydı, her kelimesini yüreğime yazdım, bir tek o vardı, kimseler olmadı hayatımda, ama o ayrılık zamanlarımızda hayatına başka kızları almakta hiç acele etmedi..İkimize uzak şehirlerdeydik, onu o kadar çok seviyordum ki herşeye sabır gösterdim, ama en sonunda bu dünyanın en sabırsız ve en kötü insanı ben oldum..Aslında çook uzun ve yorucu bir hikaye, şimdi kalbimin acıdğını hissediyorum, tam evlenecekken ayrıldı gitt, aynı yolda yürürken yol arkadaşımken o yarı yolda beni bıraktı, hayallerimi de aldı gitti..Bu kadar kolay mıydı? Ya dedim güzel anılarımız onları nasıl unutacağız, o da dedi ki ya kötü anılarımız..Peki dedim kötü anılar sende kalsın, güzel olanlar bende..Hiç mi umut yok dedim ufak bir ışık HAYIR yok dedi. Artık sen ve ben olamayız..
Şimdi öldüğümü hissediyorum, bana verilen tesellilerin bir manası yok, ne yaşadığımı bir tek ben bilirim..
8 yıl yalan mıydı?
bişey sorcam ya bu erkekler işleri bitene kadar hevesleri geçene kadar iyilerde sonrasında bi saçmalık oluyo.madem ayrılcaktı 8 yıl boyunca neden oyaladıki sizi.gerçekten dile kolay 8 yıl.ne demk ya 8 yıol konuş iyi kötü bişeyler paylaş sonrasında bırak git.hiç anlamıyorum bu erkekleri.allah hepsinin belasını versin...