- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
- 103
canım bir şey yapmak istemiyor hep uymak geliyor içimden...kendime zerre güvenim yok dünyadaki en aşağılık kişi benmişim gibi...ailemden utanıyorum...işlerimi yapmıyorum,nette onu takip ediyorum...yediğimden,içtiğimden zevk almıyorum...bir dolu sivilcem var...geleceğe dair en ufak bir ümidim yok...maddi manevi hiçbir şey istemiyorum...kendimle kavgam bitmedi...hiçbir şey beni mutlu etmiyor...
Aynen benim gibisin sende bende hep düzelir ümidiyle yaşadım taki düne kadar dün herşey bitti 2 yıllık beraberlik. hala inanamıyorum ayrıldığımızda 5-6 kez ayrılıp barıştık ama bunda ben ayrıldım ona defalarca evlenmek istediğimi söyledim dünde söyledim. ama o böyle devam edelim evlenmeyelim dedi ben ona göya yalan söylemişim güvenmiyormuş. içime oturdu beni seviyormuş ama evlenmezmiş. bende ayrılalım bugün son günümüz olsun dedim . ve bitti offfff dayanamıyorum hiç bişey yapmak istemiyorum zorla çalışıyorum. ağlamaktan gözlerim şişti

ben onun yaralarını sardım yalnızken yanında oldum hep.birkez olsun buluşalım dedinde işim var demedim hep gel buluşalım dedim.ben ondan hiçbişey istemedim ne mal ne mülk ne ev ne araba şaşalı bir düğünde istemedim bir nikah yeter dedim ona bile razı geldim.sadece yanımda olsun istedim.ömür boyu. şimdide gelsin ciğeri beş para etmez paragöz biri benim hak ettiğim yerde olsun nasıl adalet bu ölmek istiyorum istemiyorum böyle bir hayatı ben. elbet biz ağlarken gülenler biz gülerken de onlar ağlayacaklar: