Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

Hayat durdu sanki ayrılınca..nefes alamadığımı hissediyordum sürekli ağlıyordum,gözlerim şişerdi ona rağmen geceleri uyuyamazdım,çığlıklarla uyanırdım,yemek yiyemezdim..adını duyduğum anda,onunla anınımız olan herhangi bri yerden geçerken yine kriz,kimse çare bulamaz ki buna..tarifi yok o acının hele de severken..neyseki barıştık..aşk acısı çok yıpratıyor..

Rabbim bir daha hic ayirmaz ins sizi ve Tüm sevenleri.......:43:Ben yandım eller yanmasın sevdalılar ayrilmasin:43:

onsuz hergün ölüyorum..!
kendimi avutmaya çalışırken az önce yine önümden geçti.. bi yabancı gibi, hiç bnm olmamış gibi.. aynı yerde çalışmanın en kötü yanını yaşıyorum..
aklımdakileri sormadan olmıycak, her gün daha kötü çıkmaza giriyorum..bunun bi sonu olmalı...
arayan taraf olmak istemiyorum, onun da arayacağı yok gibi..
bi aşkı daha emanet ettik sonsuza...

onsuz hergün ölüyorum..!
kendimi avutmaya çalışırken az önce yine önümden geçti.. bi yabancı gibi, hiç bnm olmamış gibi.. aynı yerde çalışmanın en kötü yanını yaşıyorum..
aklımdakileri sormadan olmıycak, her gün daha kötü çıkmaza giriyorum..bunun bi sonu olmalı...

Gurur yapıyorsun belki arayan taraf olmak istemiyorsun belki haklısın ama şöyle düşünmelisin belki: bu acıları yaşamak yerine onunla son bir kez konuşsan daha iyi olmaz mı? Belki kırıcı sözler duyabilirsin üzülebilirsin ama böyle için yanacağına onunla konuşmalısın bence, ne olacağı belli olmaz sonuçta değil mi? En kötüsü bile şu halinden bu acıları hissetmekten iyidir :40:

Gurur yapıyorsun belki arayan taraf olmak istemiyorsun belki haklısın ama şöyle düşünmelisin belki: bu acıları yaşamak yerine onunla son bir kez konuşsan daha iyi olmaz mı? Belki kırıcı sözler duyabilirsin üzülebilirsin ama böyle için yanacağına onunla konuşmalısın bence, ne olacağı belli olmaz sonuçta değil mi? En kötüsü bile şu halinden bu acıları hissetmekten iyidir :40:
haklısın evet.. ama ayrıldıktan 1,5 ay kdr sonra biriyle görmüşler, muhtemelen bi aşk fln yok aralarında ama arayan ben olamıyorum bu durumda..çok da dayanamaz isyan edip, yüzleşmek isteyebilirim belki de, bilmiyorum doğru olan nedir?

Üzerinden 5 koca yıl geçti...Üniversite okurken tanışmıştık...o kocaelinde ben aydında yaşıyordum...o kadar çok sevdim ki onu hep geleceğe dair hayaller kurardık...Sonra benim tayinim aydın a çıktı ailesi ile ben istemeye geldiler ama ailem oraya gidemezsin o buraya gelse iş bulamaz deyip kestirip attı...2007 Yılını hatırlamak bile istemiyorum...Bütün hayallerimi gömdüm yoluma devam ettim savaşacak cesaretim gücüm bile olmadı...telefonda belki 1 saat ağlayarak yaptığımız son konuşmamız daha dün gibi aklımda...Şimdi başka bir adamla evliyim 1 kızım var ferhat göçer in yastayım şarkısını dinlemek bile içimi acıtıyor beni çok iyi anlatıyor o şarkı...zaman alışmayı öğretiyor ama unutmayı asla...

Üzerinden 5 koca yıl geçti...Üniversite okurken tanışmıştık...o kocaelinde ben aydında yaşıyordum...o kadar çok sevdim ki onu hep geleceğe dair hayaller kurardık...Sonra benim tayinim aydın a çıktı ailesi ile ben istemeye geldiler ama ailem oraya gidemezsin o buraya gelse iş bulamaz deyip kestirip attı...2007 Yılını hatırlamak bile istemiyorum...Bütün hayallerimi gömdüm yoluma devam ettim savaşacak cesaretim gücüm bile olmadı...telefonda belki 1 saat ağlayarak yaptığımız son konuşmamız daha dün gibi aklımda...Şimdi başka bir adamla evliyim 1 kızım var ferhat göçer in yastayım şarkısını dinlemek bile içimi acıtıyor beni çok iyi anlatıyor o şarkı...zaman alışmayı öğretiyor ama unutmayı asla...

evlendikten sonra bile unutamamak mı? :53:
gerçek bi aşkmış demekki.

Hiç kimseye belli etmeden geceleri saatlerce ağlamak,sinir krizleri geçirmek..Bizim aşkımız olmayacak duaya amin demek gibiydi..Seneler geldi geçti onun yeri dolmadı,dolmayacak...

onsuz hergün ölüyorum..!

ne kadarda benziyo hikayemiz :(

sölemek istediğim o kadarr şey var ki içimde, askıda kalan konuşulmayı bekleyen, belki o zaman rahatlarım ama arayamam onu, kızgınım, kırgınım ama bi şi yapsa da affetsem diyorum, bi yandan farklıyız sonumuz yok onu da biliyorum :(

:19: Allahım yardım et bize

ne kadarda benziyo hikayemiz :(

sölemek istediğim o kadarr şey var ki içimde, askıda kalan konuşulmayı bekleyen, belki o zaman rahatlarım ama arayamam onu, kızgınım, kırgınım ama bi şi yapsa da affetsem diyorum, bi yandan farklıyız sonumuz yok onu da biliyorum :(

:19: Allahım yardım et bize

Allah herkesin yardimcisi olsun insAllah..kimseyi Sevdiginden ayirmasin..:(

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar
Giden unutur kalan hep yanar...
Kaçsam kaçamam her yerde kokun var..
Sensiz uyandığım kaçıncı günüm
Aynada gördüğüm yorgun yüzüm
Bana hiç tanıdık gelmiyor inan

Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı
Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı
Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk
Canım istemiyor zoruma gidiyor
Böyle yaşamak bana ölüm geliyor
Senden sonra arasam da öncesini
Alıştım acı çekerek almaya nefesimi

dalgınlık yapıp işimden atıldım ,her gece ağlayarak uykuya daldım ,yaşadıklarımdan bin pişman oldum ,herkese kendimi kapattım ,hep o günleri düşündüm ,küçücük birşey hatırlattı ,en güzel yıllarımı ağlayarak geçirdim ,sabah ağlayarak uyandım ,rüyamda bare görsem diye hep dua ettim ,rüyalarıma girdi ama ne oldu hiçç boş yere acıların en alasını çektim ,hep sadık oldum gittiğinde bile bekledim bekledim .o ne yaptı bir gün onla bir gün bunla gönül eğlendirdi beni hayatında çok gördü hep uzaktan baktı yanımda olmadı koskoca bir hiçi yaşadım koskoca bir hiçten aşk yarattım ona taptım en çok ben sevdim yine en çok ben üzüldüm aşkı sevdim aşkıma kıyamadım ama anladım hepsi boş sevmeyei değmeyeni sevmeyeceksin .

ilişkinin ilk başlarında beni umursamayan biri vardı. 17 yaşındaydım henüz. internetten tanışmıştık.
görüştük ilk 4-5 ay çok tınlamadı beni. ama ilkkez seviyorum ya katlandım, kaybetmek istemedim. sonra aklım başıma geldi.
o kim ki diyebildim kendi kendime çektim kendimi. baktım bu sefer de o koşuyor peşimden. çok sevdi. yada öyle hissettirdi bilemiyorum. 20 ay çıktık. öncesi de var ama milat saydığımızdan beri 20 ay geçmişti. bensiz duramaz, küssek yada kavga etsek yalvararak arardı. böyle devam ettik 20 ay. onlarca kez ayrılıp barıştık vs. çok sevdim, çok sevdiğini hissettirdi. 2 ay önce aldatıldığımız öğrendim. ne hallere dşmedim ki;
ağlamaktan gözlerim şiş gezerdim. gece, gündüz ağlıyordum. birde yolda, otobüste kısacası hiç olmadık yerlerde geliyordu ağlama krizleri. başım ağrıdan çatlardı. yemek yiyemiyordum birşeye adapte olamıyordum. sınava hazırlanıyorum ama ders bile çalışamıyordum. dağılmıştım resmen. 15 gün geçti böyle ağlaya zırlaya. sonra güvendim Allah'ın adaletine. o'na sığındım. o versin cezasını istedim. arada hala vuruyor krizler ama kesinlikle ilk günkü gibi değilim. hatta çok beğendiğim platonik biri bile var şuan :16: ben çabuk atlattım sanırım. ama dengesizliğime güvenemiyorum. her an yaşayabilirim o krizleri tekrar. herşeyden kaçıyorum çünkü. slow müziklerden, onu haturlatacak şeylerden. 2-3 gün önce rafet el romanın senden sonra şarkısını dinlediğim de felaket kötü olmuştum. yani kaçmak çözüm mü bilmiyorum ama dağılmaktansa işime geliyo şimdilik böyle takılmak. bende paylaşmak istedim.

Ben ölsün istemiyorum, öldürmek istiyorum. Öyle bir manyak oldum yani. Acı falanda çekmiyorum direk nefret ediyorum. Böyle onunla konuşan insanları falan görünce kan beynime sıçrıyor. Onlardan da nefret etmeye başlıyorum. Hayır faceden de sildim. Ama çıkıyor yanii her fırsatta karşıma çıkıyor ya. Ee tabi 99 tane ortak arkadaşımız var. Neyse nefret falan ediyorum, öldürmek istiyorum ama sonuç olarak hep aklımda unutamıyorum yani :43:

faceden engellersin yaptığı hiçbirşeyi görmezssin canım bende engelicem ama arasıra resimlerine bakıyorum diye engellemedim ama bu kez iyice sinirlendim adam gibi ayrılmayı bile bilmiyor hakaret etti okadar resimleride ilgilendirmez beni engellicem umarım hersaniyeleri acıyla geçer :( :14::14::14:

dalgınlık yapıp işimden atıldım ,her gece ağlayarak uykuya daldım ,yaşadıklarımdan bin pişman oldum ,herkese kendimi kapattım ,hep o günleri düşündüm ,küçücük birşey hatırlattı ,en güzel yıllarımı ağlayarak geçirdim ,sabah ağlayarak uyandım ,rüyamda bare görsem diye hep dua ettim ,rüyalarıma girdi ama ne oldu hiçç boş yere acıların en alasını çektim ,hep sadık oldum gittiğinde bile bekledim bekledim .o ne yaptı bir gün onla bir gün bunla gönül eğlendirdi beni hayatında çok gördü hep uzaktan baktı yanımda olmadı koskoca bir hiçi yaşadım koskoca bir hiçten aşk yarattım ona taptım en çok ben sevdim yine en çok ben üzüldüm aşkı sevdim aşkıma kıyamadım ama anladım hepsi boş sevmeyei değmeyeni sevmeyeceksin .

Aynı duyguları yaşıyoruz tercüman oldun yakında benide işten atarlar kendimi işe veremiyorum. çalışmak istemiyorum yemek yemek istemiyorum dışarıya çıkıp insan görmek istemiyorum. ders çalışmak içimden hiç gelmiyor boş boşa aöf okurum sevinci vardı içimde hayallerimi yıktı onun yüzünden atılmışım eski işimden bende dalgındım hep yine çıktı karşıma barışalım dedi barıştık yine mahvetti hayatımı ve öylece defolup gitti :14::14::14::14::14:

faceden engellersin yaptığı hiçbirşeyi görmezssin canım bende engelicem ama arasıra resimlerine bakıyorum diye engellemedim ama bu kez iyice sinirlendim adam gibi ayrılmayı bile bilmiyor hakaret etti okadar resimleride ilgilendirmez beni engellicem umarım hersaniyeleri acıyla geçer :( :14::14::14:

bende eski sözlümü engelledim. Inanin böyle cook rahatim. Bazen seytan dürtüyor tabiki, ama yenilmiyorum:)
Nefret ediyorum. Allahindan bulsun oda AILESIDE!!!!!!!

Ben onu engellemeden önce sayfasina baktigimi tahmin ediyordu, kiskandirmak icin yapmadigi kalmamisti. simdi görmüyorumda catliyordur ohh canima degsin. Benden uzak nereye kime yakin olursa olsun.

çok acı çekiyorum sanırım bitti ayrıldık ........
işime konsantre olamıyorum, uykuya doymuyorum, aşk şarkıları dinleyince fena oluyorum , ağlama krizlerine giriyorum ben nasıl alışacağımmm:50:

Back
X