3 yıLdır çekerim acısını...ilk günki gibi taşırım sevdasını...
kimseyle konuşmak istemiyoum..kimseyi dinlemek,görmek..hatta tm insanları öldürmek istiyorum...onun gezdiği yerlere gitmek,onun sevdikleriyle olmak istiyorum...yüüzüm gülmüyor hiç..her gördüğüm insan sanki bana onun yokluğuyla bakar gibi.....bugun aynada alabildiğince gülümsedim...ama gözler kalbin aynasıdır derler ya ....ancak şkeil güldüm...
ilk yıllar hergün ama hergün ağlardım..hüzünlü şarkılar..susmalar..sinirler..eşya kırmak...tanrıya yalvarmak...yine aglıyorum..ama bazen içimden..gözlerim doluyor sus diyorum ağlama...başıma her ne geLirse gelsin..kabulleniyorum...kaybettikLerimi onunla doLduruyorum...resimlerini öpüp kokLuyorum..anneme onun annesymiş gibi sarıLıyorum artık...aynaya bakıyorum onun yüzü..onun eLLeri..onun saçLarı..kimsenn mutLuLuğunu grmek istemiyorum..tiksindim..bulandım...askere gitmesine 2,5 yıl var..şimdiden gün sayar oldum.....1157 gün kaldı ahh..........ah........nefes almak bu kadar zormu? ahh bidee onu görebilsem........internetten tnaışmıştık.....iyiki aynı şehirde deil...iyiki.....yollara cıkıp onu aradıgımı grmüyor...srf ona bnziyor diye ygmur altında baska birini tkip etttiğimi iyiki bilmiyor...
ne kadar gecer desekde bazen izi kalıyor bunu hiç unutmayın....ahhhhhhh başıma yere eğdirdinn artık..........kimse ama kimsee benm kadar sana hasret kalmadı bu dünyada...........ölen bir bedenin son nefesi gibiyim..................................cehennem ateşleri bile yakamaz bi bedeni bukadar......İLAH AŞKINA sığındım artık...oysa ne çok isterdim onunLa iLah aşknıı yaşamayı....ama nasip değilmiş değilmiş. yar...:gitme::gitme: