Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

aylar geçti...biraz daha iyiyim diyordum..biraz önce telefonuma kısa bir çağrı geldi..genelde kimse çağrı atmaz bana..bir an içimden o diye geçirdim,kalbim kütküt attı..unuttum artık sevmiyorum diyodum kendi kendime,ama bir an utandım kendimden..hala unutamamışım..aylar sonra gece telefonum çalıyor o sanıyorum...baktım arkadaşımmış...ondan aramasını falan beklemiyordum adım gibi biliyorum aramaz ama nedense bir an o sandım...Allahım yardım et bana,bir an önce kalbimden söküp atayım o beş para etmez insanı,yalvarıyorum sana..

meraba kızlar bende çok acı çekiyorum.ama o bunu bile bilmiyor.bir bayan olarak benim değil onun açılmasını beklemeden başka bişey gelmiyor elimden oda biraz zor.onunda bana boş olmadığını biliyorum.oda biraz olsun beni teselli ediyor.

walla kızlar yazdıklarınızı okuyunca ağladım :gitme:
benim durumumda sizlerden farksız ilişkiyi ben bitirdim öyle olması lazımdııı..
sayfalarr dolusu yazmak az gelicek..sizi çok iyi anlıyorum..benim 2. günüm daha..
sabır..sabır..senağlama

ağladımmm
günlerce gecelerce saatlerce ağladımm mafoldumben
gözlerim acıyordu artık ağlamaktann
yemez içmez oldumm..yiyordum ama sadece tek öğün oda ölmeyecek kadar
uyku yok günlerce sabahladımm
geceler ne kadar uzunmuş meğerse.. :çok üzgünüm:
hep dedim allahım nedenn ayrıldık neden mutlu olamadıkk
iki hafta önce seni deliler gibi seviyorum diyen öpen koklayan adam neden bana senden soğudum dedi mafoldumben
yıkıldımmm... hayatımın en kara günlerini geçirdimm senağlama
böğüre böğüre ağladım derler yaa aynen ölee sesimin çıktığı kadar yüksek ağladım sessiz çığlıklarımın boğazıma düğümlenmesi yetmiştii artıkk :çok üzgünüm:
deli gibi hergün telefona bakmak istiyordum acaba arayacakmı ararmı
o aramassa ben dayanamayıp arıyordum mesaj atıyordum
msnde gördüğüm zaman ben yazıyordum o yazmasa bile
deli gibi kıskanıyordumm onu halaa.. benneyaptımki
ve bana biz ayrıldık artık yeterr yaaa ne istiyorsun bendenn neden kıskanıyorsun halen beni dedii senağlama
o zaman anladımkii artık bana hayır yok bu adamdan
o çoktann beni silmiş atmış hayatından hiç bi önemim yokmuş onun hayatında aslında sadece bi heyecanmışım onun içinn...
toparlanmaya başladımm sonraa..önce onu hayatımdan çıkardım telefonlarını sildim msnini sildim..
onunla olduğum her yerden uzak kaldım
yeni yeni kendime geliyorum sayılır
unuttum demiyorum insan 1.5 yılını verdiği birini öyle kolay unutamaz
ama acıma sünger çektimm geriye dönüp bakmamayı öğretiyorum kendimee :olmaz:
bigün karşıma yeniden sevebileceğim biri çıkacak buna inanıyorum ama
rabbimden tek dileğimm onun benden ayrıldığına hergün biraz daha pişman olduğunuu bana göstersinn
benim yaşadığım acıların çok daha fazlasını yaşatsın onaa
o da benim gibi hak etmediklerine denk gelsinn inşallah :Saruboceq:

ayrıyız.ve ben ne yaptığımı bilmiyorum.bi boşluktayım.yemek yiyemiyorum.su bil içmek gelmiyo içimden.bişey düşünüyorum ama ne düşündüğümü bile bilmiyorum.sadece karnım ağrıyo hemde çok .normal bi ağrı deıl bu napacağımı bılemenın agrısı .belkı ararmı dıye telefona bakıp durmanın ağrısı ,belki gelrmı dıye.

Çok üzgünüm çoook ağladımmm
günlerce gecelerce saatlerce ağladımm mafoldumben
gözlerim acıyordu artık ağlamaktann
yemez içmez oldumm..yiyordum ama sadece tek öğün oda ölmeyecek kadar
uyku yok günlerce sabahladımm
geceler ne kadar uzunmuş meğerse.. :çok üzgünüm:
hep dedim allahım nedenn ayrıldık neden mutlu olamadıkk
iki hafta önce seni deliler gibi seviyorum diyen öpen koklayan adam neden bana senden soğudum dedi mafoldumben
yıkıldımmm... hayatımın en kara günlerini geçirdimm senağlama
böğüre böğüre ağladım derler yaa aynen ölee sesimin çıktığı kadar yüksek ağladım sessiz çığlıklarımın boğazıma düğümlenmesi yetmiştii artıkk :çok üzgünüm:
deli gibi hergün telefona bakmak istiyordum acaba arayacakmı ararmı
o aramassa ben dayanamayıp arıyordum mesaj atıyordum
msnde gördüğüm zaman ben yazıyordum o yazmasa bile
deli gibi kıskanıyordumm onu halaa.. benneyaptımki
ve bana biz ayrıldık artık yeterr yaaa ne istiyorsun bendenn neden kıskanıyorsun halen beni dedii senağlama
o zaman anladımkii artık bana hayır yok bu adamdan
o çoktann beni silmiş atmış hayatından hiç bi önemim yokmuş onun hayatında aslında sadece bi heyecanmışım onun içinn...
toparlanmaya başladımm sonraa..önce onu hayatımdan çıkardım telefonlarını sildim msnini sildim..
onunla olduğum her yerden uzak kaldım
yeni yeni kendime geliyorum sayılır
unuttum demiyorum insan 1.5 yılını verdiği birini öyle kolay unutamaz
ama acıma sünger çektimm geriye dönüp bakmamayı öğretiyorum kendimee :olmaz:
bigün karşıma yeniden sevebileceğim biri çıkacak buna inanıyorum ama
rabbimden tek dileğimm onun benden ayrıldığına hergün biraz daha pişman olduğunuu bana göstersinn
benim yaşadığım acıların çok daha fazlasını yaşatsın onaa
o da benim gibi hak etmediklerine denk gelsinn inşallah :Saruboceq:[/QUOTE]

Canim neredeyse ayni seyleri yasamisiz ama ben yine de kalanin da , gidenin de hakkinda hayirlisi olsun diyorum.Çok üzgünüm çoook

ay ne öküzmüşüm ben 1 hafta gözümden yaş geldi ağlayamadımda..çok çabuk geçiyor bende böyle şeyler...yada aşıkmı olmadım nedir.bağlanma olayı olmuyor çünkü bende..

bi aşk böcüğü benim sanardım arkadaslarım da baya dertliymiş bu konuda.. ben 3 senelik nişanlımdan kendi isteğimle ayrıldım.. dayanılmaz olmustu kıskançlıkları şiddet de vardı.. bitirdim. ama ben de bittim... 1 ayda 11 kilo verdim.. kendimi tamamen alkole verdim saldım bıraktım kendimi.. bi elimde nargile bi elimde içki... kendimi baska kollara saçma sapan insanlara attım.. olmadı... vücudumda stresten kurdesen çıktı.. antidepresan kullandım.. bi gece bütün antidepresanları birden içip intihara tesebbüs ettim.. beceremedim.. anam da benle ağladı... yeter dedi düzel dedi kendini topla dedi.. savruldum gittim.... sonra biriyle tanıstım nette.. biri dediğim adam savrulup giden beni aldı,tuttu,kendime getirdi beni. 10 aydır beraberiz... hep destek oldu bana.. aşkı sevgiyi yeniden tattırdı.. ama ben yorgunum kızlar... sevmeye korkuyorum.. hayatımın aşkını geç buldum... çok yara aldım çok kırıldım tükendim öyle buldum... şimdi gereksiz yere onu da üzüyorum çünkü hala kendimi tamamen toparlamış değilim... o yüzden zamana bıraktım sevdiğimi de üzmemek adına ondan uzak duruyorum.. evimde odamda kimseye zarar vermeden yas tutuyorum.. neden mi hala eski nişanlımı sevdiğimden mi asla !!! sadece yiten umutlarıma ve o çocukça masumca hayallerime yas tutuyorum.. ben artık sevsem de hayal kuramıyor umut biriktiremiyorum...

ıçim çıkmıştı ağlamaktan.. Bir haftada 13 kilo verip 38 kiloya düştüm.. Gözlerimi dahi açamıyor, yatakta doğrulamıyordum.. Hastanede kaldım 1 ay.. Sürekli serumlarla hayatta kaldım.. Yediğim her şeyi çıkarıyordum çünkü.. Hiç aramadım ama.. Zaten neden bu kadar zor bir dönem geçirdiğimi de bilmiyorum hala.. Ondan ayrıldığım için mi yoksa beni en yakın arkadaşlarımdan biriyle aldattığı için mi bilemiyorum.. Sonra üzüntüden midemde ülser çıktı.. Yumurtalıklarımda kist çıktı.. Adet görmemeye başladım.. Yolda yürürken bayılmaya başladım hep.. Tedavileri reddettim.. Günde 4 paket sigara içtiğimi hatırlıyorum.. Nefes alamaz hale gelmiştim.. Beraber gittiğimiz yerlere çok uzun bir süre gidemedim.. Ortak arkadaşlarımızın hepsiyle aniden görüşmeyi kestim sebepsiz.. Herhangi biri bana onu sorduğunda nerede olursa olsun sinir krizleri geçirirdim.. 1 sene boyunca hiç okula gitmedim.. 13 şubat günü gizli numaradan biri aradı telefonumu.. Uzun uzun sesimi dinleyip kapattı.. O gece yine hastanelik oldum.. Ertesi gün yani 14 şubat sevgililer gününde yurtta otururken birden odanın telefonu çaldı.. Santralden aradılar ve ziyaretçim olduğunu ve aşağı inmem gerektiğini söylediler.. Ben onun geldiğinden o kadar emindim ki.. Bir kaç dakika içinde hemen giyindim, saçlarımı yaptım, süslendim püslendim.. Onun bana aldığı kolyeyi taktım, makyaj yaptım.. Tabi arkadaşlarım da bir yandan yardım ettiler bana hazırlanmam için.. Sonra asansöre bindirdiler gönderdiler.. Aşağıya indim, santral odasına geldim.. Kalbim çıkacak gibi çarpıyordu, bacaklarım titriyordu, heyecandan duramıyordum.. Odaya girdiğimde karşımda tanımadığım bir adam vardı.. Bir dergide yayınlanan yazımı okuyup bir iş teklifi için geldiğini söyledi.. Gerisini dinleyemedim, ilgilenmiyorum diyip odama çıktım.. O anki hayal kırıklığımı anlatmaya kelimeler yetmez.. Sonra dedim ki kendi kendime, ne yapıyorum ben? Beni aldatan bir adam için mi bütün bu tantana? Ve o an kendime geldim.. Kafama balyoz yemiş gibi oldum.. Koşa koşa aşağıya inip adamı çıkmak üzereyken yakaladım ve iş teklifini kabul ettim.. Akabinde onun telefon numarası, msn, facebook ne varsa silip attım.. Bütün fotoğraflarımızı yırtıp attım, telefondaki ve bilgisayardaki fotoğraflarımızı sildim.. Onun bana aldığı her şeyi çöpe attım.. Onu hatırlatacak her şeyi kaldırdım ve o an kendime geldim.. 2 gün sonra da Allah karşıma şimdiki sevgilimi çıkardı şükürler olsun ki.. Şimdi ben de geriye dönüp baktığımda ne kadar salakmışım diyorum.. Kendini harap ettiğin adam bu muydu? Üzerinden 3 sene geçmesine rağmen hala özel günlerde arar, sarhoş olur arar, seviyorum diye evimizin önüne gelip bağırır.. Sabahlara kadar apartmanın karşısında bekler.. Üstelik 1000 km uzakta yaşıyor.. Askerden kaçıp bulunduğum şehre geldi 1 kez olsun görmek için.. ıntihar etti... Umrumda bile değil.. Bana uzak Allah'a yakın olsun yeter.. Bitti mi bitiyormuş..

çok sevmeme ragmen herşeyi bitirdi.sonrasında ben bunalıma girdim sürekli ağladım işte sokakda dolmuşda heryerde .kilo verdim.psikolojik tedavi gördüm ilaçlar kullandım arkadaşlarla geziyordum ama fayda etmiyordu.çok sigara içiyordum msnde onu bekliyordum bana yazsın die dönsün die dualar ediyordum .yaptıgım hiçbişeyden zevk almıyordum.sürekli sinirliydim .aklımdan hiç çıkmıyordu.nere gittiysem hep aklımdaydı.4 ayı böle geçirdim sonra bana aldıgı bütün hediyeleri yaktım msnden sildim unutacam dedim ama nerde bu seferde o konuşmaya çalıştı benimle bende ona mailli oldugum için konuştum arkadaş kaldık göya uzun bi süre de arkadaşca görüştük ama hala bana umut veriyordu tekrar olabilir gibi bende bekliyordum çünkü çok seviyordum bir gün ne olduysa ben çileden çıktım ve arkadaşlıgı bitirdim msn den sildim o tekrar ekledi kabul ettim ama konuşmadım sonra tekrar sildim sonra bir gün bana mail attı beni silmişsin die konuşmaya çalıştı konuşup ona erkek arkadaşım var dedim sonra baktım facebookdan davet gönderiyor başka sitelerden hep kontrol ediyor kabul etmedim ve yakın zamanda yine aynı şekilde karşıma çıkmayı başardı hep bir şekilde karşıma çıkıyor insan geçmişinden kolay kolay kurtulamıyor unuttum sanıyorsun ama unutmuyorsun aslında acın zamanla geçiyor sen daha olgunlaşıyorsun.eskiden tatile gidince zevk almıyordum şimdi deliler gibi eglenebiliyorum.hayatın ondan ibaret olmadıgını zamanla anlıyorsun ..kazandırdıgı en kötü şey ise kötü bir olay olunca sinir krizi geçirmem oluyor.

ben hiç atlatamicam sanırım çünkü hiç çaba harcamıorum,onu hayatımdan cıkartmak istemıorum hala sewdiim için.bile bile lades diorum..ve bu durumda acı çekmei hakediorum heralde

Benimde 6 yıllık ilişkim bitti. Geçen yıl ayrılmıştık. Ama çok kötüydü deliricem sanmştım aradım defalarca o hatalı olmasına rağmen....antidepresanlar kullandım. Aklımı kaçırıcam sandım. Gerçekten geçiyo ama nasıl geçtiğini bir tek yaşayan biliyor. Bidaha kimseyi okadar sevemezmişim gibi geliyo. heralde en kötüsüde bu.....senağlama

Benimki daha da ilginc oldu, terkedildigimi bile algilayamadim, bir sure sonra tek bir telefon mesaji ile ogrendim , zira telefonlara, mesajlarima cevap vermez oldu, sessizlik ve suskunlugun arkasina siginarak beni biranda tamamen hayatindan "delete" etti, (hos hala daha beni niye terkettigini tam olarak bilmiyorum ama saglik olsun, demek ki beni hic sevmemis, ben kendimi kandirmisim megerse...) dogrusu o anda kalbim nasil durmadi hala anlamis degilim ama bu sekilde sonlanmasini hala sindiremiyorum, gururuma yediremiyorum... en azindan kendince gecerli olan nedenleri bilmek benim de hakkimdi diye dusunuyorum, devaminda ise resmen surundum, hala doktorun verdigi sakinlestiricilerle hayata devam ediyorum ama iyi olmaya , artik hicbir erkegi bu kadar sevmemeye kararliyim hatta hic bir erkegi istemiyorum zira hicbirine guvenmiyorum, guvenmeyecegim de.....

sizi güldüreyim azıcık, ben geçmişte çok derin bir aşk acısı çektim, artık canım çok acıdıgında ve bu ağır yukten kurtulamadıgım anlarda, onu tuvaletını yaparken düşünürdüm, kendımı soğutmaya çalışırdım :utangac: böyle tuvalette ıkınırken gözü yaşlı düşünürdüm ve 2-3 saatlıgıne de olsa soğurdum, kafam rahatlardı he he :)) aşk acısını yaşayan bilir ama kalıcı degıl bana guvenın,tek çözumu aşık olunan kişi ile irtibatı tamamen kesmek, acı ile yüzleşmek, hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım,geçecek ınanın bana.

bı acı yaşadım gecmedı gecmıycekde
derın ızlerı var hemde cok derın hayatımı ılkı oldu cunku nasıl unutayımkı..
saclarımı ıcıde ellerı gezdı kulagımda ılk onu sozlerını duydum
en cılgınlıkları onula yapdım yasakları cıgnedım onla herseye ragme n
ruzgar onu hatırlatır hep ama guzellıklerı ıle agrı dıyıce o gelır aklıma asker dıyıce o gelır yasak aşk ıdı ama tatlıydı herseyı ıle yaşamısı ıle ıyıkıde yapmısım derım herdaım..
ama baska bı ılıskı yasadım su sıralarda ne can acıması hıc takmadım saırım e nguzelıymıs bu cunku cok rahatım ...hıc dusumuyom takmıyom sadece saygı duyuyorum işlerı cok yugu ncunku hıcde sıkayetcı degılım aama

Ohooo aşk acısını bana sorun kaç kere çektim ben yaaa
3 kere çektim hele ilkini atlatmak öyle zor olduki bir ay ağlamıştım o derece
Gözlerim mahvoldu kızardı
Ama sonradan alıştım yani çünkü o ilk aşk acısında çektiğim acıları şimdi hatırladığımda ben salak mıydımki kendimi öyle hırpaladım diyorum.
Bu grip gibi bi hastalık yaaa kendiliğinden geçiyo ama ilaç takviyesi yapmak da gerek yani unutmak için herşeyi yapcanız.Ayrıcaa hep kötü anları düşünün eğer seviyorsanız o sizi üzdüyse kendinizi değerli hissedin ve o kim oluyo ki beni üzecek böyle diye düşünün...
Ben aşkından gebersemde artık kolay atlatıyorum.Hatta son ayrılıkta ağlamadım bile çünkü beni çok yıprattı kıskançlıklarını aklımı getirdim saçma sapan kıskançlıkları yani.
Hem herşeyde bi hayır vardır.En kötü görünen olay da bile bi hayır olabilir.O yüzden mümkün olduğunda hafif atlatmak en iyisi.
Bir de unutmak istediğinizi ve kararlı olduğunuzu beyninize sürekli hatırlatın.Çünkü kilo vermek gibi bişey bu da beyinde bitiyoo :roflol:
Aşk acısı çekenlere acil şifalarrrr opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bnm tam1 ay 8 gün oldu...3 senelik ilişkim bitti..artık senı istemıyorum deseydi alıp başımı giderdim belki...ama bnm üstüme yıkıp herşeyi oyalamayalım birbiimizi ya bnmistediğim olur yada biter yaptı..3 seneye yakın sırtımda taşıdım eee dedim benle beraber olmak isteyen biri olsaydı zora sokarmıydı..telini kapadı...hiç aramadı hiç aramadım..aramayın sizleerde...ruyamda görüyorum uyanıyorum o pis acı...yenılmeyin size hakettiğiniz değeri vermeyenlere...rabbim herşeyin devasını veriyor bununda verir elbet...unutmayın sap döner keser döner BıRGÜN HESAP GERı DÖNER..umarım rabbim içine öyle bir acı verir ki hiç çıkmaz içinden..umarım...

kızlar bnm tam1 ay 8 gün oldu...3 senelik ilişkim bitti..artık senı istemıyorum deseydi alıp başımı giderdim belki...ama bnm üstüme yıkıp herşeyi oyalamayalım birbiimizi ya bnmistediğim olur yada biter yaptı..3 seneye yakın sırtımda taşıdım eee dedim benle beraber olmak isteyen biri olsaydı zora sokarmıydı..telini kapadı...hiç aramadı hiç aramadım..aramayın sizleerde...ruyamda görüyorum uyanıyorum o pis acı...yenılmeyin size hakettiğiniz değeri vermeyenlere...rabbim herşeyin devasını veriyor bununda verir elbet...unutmayın sap döner keser döner BİRGÜN HESAP GERİ DÖNER..umarım rabbim içine öyle bir acı verir ki hiç çıkmaz içinden..umarım...

off :delphin: benim durumum nolacakki 1 ayı geçse ne halde olurum akannehir mafoldumben lan şerro benim öteki ay doğum günüm ara bi zahmet :1closedeyes:

Valla ben ayrıldığımız günden beri karmakarışığım..
Bir nefret ediyorum..
Bir özlüyorum..
Hep kızıyorum..
Bazen yapamayacağımı düşünüyorum.
Çoğunlukla neler geldi geçti sana mı yenileceğim diyorum..
Ağlıyorum sık sık..
Kimse bana dokunsun istemiyorum..
Soru sormasın adımı almasın kimse..
Böyle ne yiyeli ne içelim masaya şu örtüyü mü örtelim gibi ufak tefek meseleler bana sorulsun istemiyorum.. ınat gibi evdeki herkeste bana soruyor..
uyku tutmuyor hiç.
ençok ona gıcık oluyorum..

Back
X