Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

vereliniortak:uhm:
Valla ben ayrıldığımız günden beri karmakarışığım..
Bir nefret ediyorum..
Bir özlüyorum..
Hep kızıyorum..
Bazen yapamayacağımı düşünüyorum.
Çoğunlukla neler geldi geçti sana mı yenileceğim diyorum..
Ağlıyorum sık sık..
Kimse bana dokunsun istemiyorum..
Soru sormasın adımı almasın kimse..
Böyle ne yiyeli ne içelim masaya şu örtüyü mü örtelim gibi ufak tefek meseleler bana sorulsun istemiyorum.. İnat gibi evdeki herkeste bana soruyor..
uyku tutmuyor hiç.
ençok ona gıcık oluyorum..

Bu kadar mi olur? Tum bunlari ben yazmis gibiyim......
vereliniortak

Inanir misin,gunu 4 saaatlik uykuyla gecirir oldum, cook yorgunum,acaba ne zaman "normal" bir insan olabilecegim???[/B]-tatlicadiarzu-

Bende geceyi güne teslim etmeden uyuyamaz oldum.. Üstüne bir de öğlen uyanınca adım çıktı valla.. Herkes çok uyuyorum zannediyor ama aslında çok uyumuyorum vakitsiz uyuyorum sadece.. Çalışmıyorum bu ara. Onunda etkisi var. Çalışsam ister istemez uyurum vaktinde.. Sanki gecelerce düşünüyoruz da ne oluyor.. Giden gitti işte..

Bende geceyi güne teslim etmeden uyuyamaz oldum.. Üstüne bir de öğlen uyanınca adım çıktı valla.. Herkes çok uyuyorum zannediyor ama aslında çok uyumuyorum vakitsiz uyuyorum sadece.. Çalışmıyorum bu ara. Onunda etkisi var. Çalışsam ister istemez uyurum vaktinde.. Sanki gecelerce düşünüyoruz da ne oluyor.. Giden gitti işte..

Olsun, geceler sessiz, sakin, huzurlu, bana iyi geliyor, yeter ki ki vucudum dayansin...
Bende de giden gitti , herseye ragmen ona hep iyilikler,guzellikler diliyorum, sadece benim gibi uykusuz kalir insallah diyorum...-
-tatlicadiarzu-

Olsun, geceler sessiz, sakin, huzurlu, bana iyi geliyor, yeter ki ki vucudum dayansin...
Bende de giden gitti , herseye ragmen ona hep iyilikler,guzellikler diliyorum, sadece benim gibi uykusuz kalir insallah diyorum...-
-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol:

kizlar herkesi okumadim simdilik sadece bu sayfayi okudum gozlerim doldu.:çok üzgünüm:sizi o kadar iyi anliyorum ki..ben mucadelemi ederim adam olmazsa ceker giderim.isterse uzulsun umrumda olmazdi.birinin ahinimi almistim sanirim bilmiyorum bende yazdiklarinizi yasadim.cok zor bir durum.uzunda bir iliskiyse cok daha zor.alisiyorsun hayallerini.umutlarini bagliyorsun..karsindaki adam gibi durup durum bu dese ona gore durusunu alirsin.birkez uzulursun..malesef erkeklerde bu yurek yok..yada boyle isteyenlere denk gelmiyorr..

bu aşk kimine duyguların en güzeli ,kimine en illeti gelebiliyor.. sevgi kaşılıklıysa vezir,platonikse rezil duruma düşürür insanı..rezil duruma düştüğüm günleri anlatıpta anımsamak istemiyorum.. Allah hepimizi sevgi dolu ve değer bilenlerle karşılaştırsınopuyorumnanaktan

bu aşk kimine duyguların en güzeli ,kimine en illeti gelebiliyor.. sevgi kaşılıklıysa vezir,platonikse rezil duruma düşürür insanı..rezil duruma düştüğüm günleri anlatıpta anımsamak istemiyorum.. Allah hepimizi sevgi dolu ve değer bilenlerle karşılaştırsınopuyorumnanaktan

:1hug: :1hug:

ben 8 senemi yalanla geçirip mutlu olma oyunu oynadım çünkü bu oyunu seviyodum kafamda yarattığım adamı yaşadığım adama bi gömlek gibi giydirdim ama sanırım o da aynısını yaptı ve ben kirlenince yenisini giydi ....

biri çıktı hayatımdan 3 5 aylık bişiidi ağladım ağladım ağladım tekrar ağladm sabaha kadar sessiz sessiz ağladım hep evde kmse olmasa da bağıra bağıra ağlasam diye baktım ondan sonra hayatıma ondan iyi olduğuna emin olduğum biri çıktı karşıma 3 buçuk yıldır beraberiz onu çok seviyorum ama sanki eski erkek arkadaşımın beni sevdiği kadar sevmio o çok ilgiliydi yani eskisinden nefret ediom şu anda bile yazarken gözlerim doldu sevgilimi deişmem ona ama ne bilim ya o nişanlandı evlenecek ama ben sinirimden ağladım ondan önce evlenmeliyim dedim yıllık izine gelince görüorum bazen teğmen kendisi gözlerimin içine bakmak istio sanki kedi gibi üzülüom ama herşeyden önce benm bi ilişkm var ve sevhilimi çok seviommmm

sizi güldüreyim azıcık, ben geçmişte çok derin bir aşk acısı çektim, artık canım çok acıdıgında ve bu ağır yukten kurtulamadıgım anlarda, onu tuvaletını yaparken düşünürdüm, kendımı soğutmaya çalışırdım :utangac: böyle tuvalette ıkınırken gözü yaşlı düşünürdüm ve 2-3 saatlıgıne de olsa soğurdum, kafam rahatlardı he he :)) aşk acısını yaşayan bilir ama kalıcı degıl bana guvenın,tek çözumu aşık olunan kişi ile irtibatı tamamen kesmek, acı ile yüzleşmek, hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım,geçecek ınanın bana.
delikafadulden iyi fikirmiş
hatta soğuma taktikleri olarak burnunu kurcaladığınıda hayal edin naniknanik
çok zeki ve muzursun yav kaydirigubbakcemile3

benimde hayatımda biri vardı sanırım itiraf saatiim gece daha doğrusu sabahın beş buçuğu olunca böyle oluyor heralde.....
klasık platonık aşklardan...
yıllarca yaşadım ve 8-9 sene sonra cesaretimi toplayıp anlattım herşeyi....
kendi kendime bile şok geçirdim nasıl söyledim diye
peki o ne dedi sizce????
ilk başta çok büyük bir tepki verdi
yoo olamaz bu felan diye
iiki yüz yüze konuşmamışım bunu kaldıramazdım heralde...
ben onun sadece arkadaşıymışım duydukları da yanlış şeylermiş
yani o lafları söylemediğimi farzediyormuş...
o zamanlar toydum dünya başıma yıkılmıştı sanki ağladım o kadar ağladım ki artık gözyaşım gerçekten kurudu yani doktoru söyledi bunu....kendimi toprlayamadım
inanın hiç bir bahane soğutamıyor sizi eğer gerçekten seviyorsanız..
sonuç yine klasık platonık aşk devam eder
esas kız mantıklı olmak zorundadır
hayatını mantığa yönlendirir ve hayatını bu şekilde götürmeye çalışır
bunların yeri burası değildi galiba:)))ben yanlş yeri mi seçtim acaba???

Aylarca aglar kendime iskece ederim herkese herseye küser odama kapanir ne is nede okulla ilgilenmem tam bir bunalimmm

Son düzenleme:
en son kafasına vazo fırlamıştım hayatımı mahvetigi için şimdi ise sadece aglıyorum beynim düşünmekten sızm sızım sızlıyo kimse sevilmeye degmezzzzz degmezmiş geride kalan hayel kırıklıgı baa

saatler durur.onun yanında su gibi akıp geçen zaman artık akmaz.
bi süre yaşadıklarımı algılayamam.uyku haplarıdır beni unutmaya teşvik eden.bitek uykuda düşünmem çünkü.uykuya teslim olurum.uyandığım zamanlardır işkence saatleri..birden aklıma geliverir bitti.acı bir şekilde bittiği..oysa sözler vermişti.bitmicekti bırakmıcaktııı..ama herşey gibi verdiği sözlerde yalan olmuştur..3 ay önce mutlulukla taktığımız o nişan yüzüklerimiz hüzünle çıkmıştır parmağımızdan..
içim acır.çok acır..artık kendim için dualar bitmiştir.sadece ahım vardır.yatıp kalkıp o da acı çeksin die dua ederim.ama zaten acı çekcek adam insanı yarı yolda bırakırmı.
ah kalbim tüm teselli sözlerini bilir bilir de bir türlü uygulayamaz.
göz yaşları akar onları durdurmak mümkün olmaz.her damla acıyı yaşanmışlıkları kimselere anlatamadıklarını anlatır..
çok acı çekiyorum.bu sefer kabullenmem de zor oldu.ama bitti işteee..hadi bakalım zaman göster gücünü..unuttur bana..

zaman herşeyin ilacı değilmiş meğersem zaman geçtikçe insan sadece alışıyor bu duruma ama asla unutmuyor olanları....
bunun bir ilacı çıksa da kurtulssak......

2 saat önce ayrıldk sevgilimle çok sevmiştim halada deli gibi seviyorum çok kötüyüm arkadaşlar durmadan ağlıyorm nasl kurtulucm unutucam bilmiyorm

Normalde de sürekli nefes alırken zorlandığımı düşünürüm,psikolojik olduğunu biliyorum.Ancak sevgilimle kavga bile etsek,bırakın ayrılmayı nefes alamıyo gibi oluyorum,astım hastaları gibi durup nefes alma provaları yapıyorum,bi kere ayrıldığımızda yataklara düşmüştüm,ateşlendim ve sürekli uyudum. Çok seviyorum demek ki :ecrin_bebek:

angelme vallah yaşadıklarının yarısını bende yaşadım bende iki yıl çıktım. olmadıııı ben olucak dedikçe o olmazlara yokuşlara sürükledi bizii.. bende senin gibi herkesin yanında ağlıyodum durduk yere hemde aşk filimlerinde komedilerde herşeyde kendime bi pay çıkarıp zırlıyodumm. kimse üstüme gelmiyodu. herkes biliyodu artık. abim bile duymuştuu:) o bile bana baktıkça gözleri doluyodu yaa o halimi anlatamam yaaa. çok kötüydü çokk. düşünki maçoo abim bile beni teselli etmek için neler yapmıyodukii. kendimle birlikte ailemide çok üzmüştüm. yemek yemezdim baya kilo verdim. yüzüm sivilcelerden geçilmiyodu. çok kötüydüm yaa. o güzel hep gülen neşeli kız gitmiş yerinee, yaşayan ölü gibi biri gelmiştii.. şimdi o halimi hatırladıkça ben bile acıyorum kendimee. kimse üstüme gelmeid o ara. zaten o durumdan kurtulmamı aileme borçluyum özellikle ablamaa ve enişteme:) son zamanlarda iştee artık yavaş yavaş kimse üzülmesin diye gülmeye falan çalışıyodum beceremiyoddum da sanırım:) ama ben gülmeye çalıştıkça ablam havaya uçuyodu:) sonra sesizcee sadece geceleri yanlızken ağlaamya başladım. sonra ağlamayıda kestim uyumadan önce yaşadıklarımı hayallerimi falan düşünüyodum öle yatıyodum. ve halada bölee iştee.. ama onu tanıdıktan sonra heralde yaptığım en doğru şey ondan ayrılmamdı. şükürler olsun allahım. şimdi çok zaman geçti ama ben hala kimseyle çıkmıyorum ilkti sonda oldu. geçende duydum evlenmiş diee. içim sızladıııı. yine ağladım ama eskisi gibi deildim anladımki ona ait bi sevgi kalmamış içimde sadece yaşananları düşündükçe öle ağlamak geliyor içimden okadar. bende uzattım öle işteee tek tabanca takılıyorum artık. memnunum da hayatımdan:)

Back
X