Ask acisi cekiyorum yorum lutfen

Bence bu kişiden hayır gelmez. Ben Türkmenistanda yasıyorum rus cok burda. Calısanlara nasıl yapısıyorlar bir görsen. Türk buldu mu bırakmıyor. Topuklular mini etekler bir kilo makyaj. Erkeklerin ilgisini cekmek icin ellerinden geleni yapıyorlar.

Hayatına bak dengesizlerle uğraşıp dengeyi bozma hiç

Iyi tarafindan bak. Simdi " keske bi sans dha verseydim" demezsin. Hayvanmis. Baktin gordun, snra bi sefer daha baktin emin oldun. Tamamdir mevzu kapandi.
Ask acilarina felan girme.
Senaryolar, hayaller felan kurma.
Hic baslamdan biten bi hikaye olrak say.
6 7 sene sonra ayrilan, toparlanan bile kadinlarimiz var.
Onlari ornek al.

Hayvanoğlu hayvan...

Rusya' da barlarda eğlen, coş... Rus kızlarına bak, öp, kokla, seviş, et... Sonra da 3 haftalık sevgiliyi tabii sallamaz. Hiç birşey yapmayacaksın böylesine, dengesizmiş.

ayy cnm bu salak için aşk acısı mı çekiyorsun... o seni hiç sevmemiş ki.. sevse bunları sana yapar mıydı sence? en azından şanslıymışsın ki daha başında göstermiş gerçek yüzünü, 3 haftalık bişi için üzülmeye değmez, hele böyle biri hiiiiççç değmez.

Daha 3 hafta olmuş. 3 hafta ne ki? Adamı doğru dürüst tanıyamamışsınızdır bile. Canınızı sıkmayın. Birkaç gün üzülürsünüz sonra çok kolaylıkla geçer

Iliskiniz uc haftada lackalasmis araya rus girmis kolay bisey degil ..kac kurtul adam belkide seni aldatmis sence icini yiyen suphe neolacak?... bitir ...ondan baska adammi yok... Bu erkekle yola cikilmaz

Yaaa bakyaa evet haklisin. Tahmin edebiliyorum zaten ben inanmiyorum onlar kesinlikle birliktede olmuslardir. Ve eminim gorusmeleri devam edicekdir. Sadece bi sans istedi ve vermek istedim ama yine degisti. Sanirim rus bi sevgilisi bile olabilir ondan bu dengesizligi

"ok bye" yazan bi insanın sana vereceği aşktan da cok bişey bekleme derim ben

Evet cok haklisiniz. Zaten o msji aldikdan sonra tamamen bitirdim bnd kafamdada cnk inanilmaz umursamaz ve cocukca idi. Ama inanin gercekten cok iyi oynadi sanki gercekten bana karsi cok yogun hisler hissediomus gibi ve bende tabiki inandim (

Cok haklisiniz. Tesekkurler yorum icin. Aynen oyle .zaten o son yaptigi ok bye lafi ne kdr umursamaz ve cocukca oldugunu gordum. Cok buyuk hayallere girmisdim bile cnk cok umit vaad etti . Ama gozum acildi artik. Ama inanmisdim basta nasil bu kdr yalanciymis buna inanamiorum simdi

Bu adamdan bi cacık olmaz. Kimse aşk acısı yüzünden de ölmez. Devam etsen mutlu mu olacaktın sanki. Bırak bitsin gitsin.

Haklisiniz. Daha oncede ask acilari cektim biliorum zamanla gecior ama suanda kisa surede olsa cok etkilenmisdim mukemmel bi yalanciymis kisa surede okdr mutlu ettiki. Smd telefonum hic calmio cok buyuk eksiklik
Tam lise aşkı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…