Ask acisi cekiyorum yorum lutfen

Hayvanoğlu hayvan...

Rusya' da barlarda eğlen, coş... Rus kızlarına bak, öp, kokla, seviş, et... Sonra da 3 haftalık sevgiliyi tabii sallamaz. Hiç birşey yapmayacaksın böylesine, dengesizmiş.

Evet haklisiniz ( iste oncesinde oyle iyiydiki .tabi kizlar rusyada oldugu icin. Hergun burda.gorusmek istiordu. Ben hatta kiz arkmla gorusucem yrn dedigimde bozuluordu. Oyle hergun gormek isteyen insan bu hale gelsin. Ama bncde onun o kizlarda devam ediordur. Sanirim tum dengesizligi rus sevgiliside vardir blk ondn

Bu adam sizi gene arayacak yüksek ihtimalle bence görüşmeyin

Gecen sefer ariyacak die dusunuyordum ben ama busefer sanmıyorum. Cnk oda simardi by yapti ve biraz civki cikti. Ben engelledimde whatsptan. He keske arasa cunku telini acmam bile bu kez. Ona bunu yasatmak cok isterim. Gecen kolay affetmis oldum oyle sanior beni. Tersleme yapmsk isterim

Tskler ama iste yasarken oyle hissetmior. Cok kisa sure ama gerçekten yasarken bana sevdigini cok hissettirdi, hergun gorusmek istiordu gorusuyorduk surekli arama ilgi kiskanmak. Inanmisdim sevgisine. Ama tabi cok buyuk yalanci cikti. Seven gercekten boyle davranmaz. Bigun once yalvardi snr nasil boyle döner

Arar aynısını çok gördüm size sallamaz bir imaj vermek istedi sadece.Çok uzun da sürmez arayacak

Hepimiz inandik. Bende. 2 senelik iliskimin ardindan resmen 1 bcuk sene ask acisi cektim. Ama kazik yiye yiye aciliyor gozumuz. Tecrube denir buna.

Daha 3 hafta olmuş. 3 hafta ne ki? Adamı doğru dürüst tanıyamamışsınızdır bile. Canınızı sıkmayın. Birkaç gün üzülürsünüz sonra çok kolaylıkla geçer

Ya evet haklisiniz cok kisa sureli oldu. Ama gercekten kisa surede olsa etkili oldu. Hergun gorustuk cok ilgiliydi. Smd cok buyuk bi bosluk. Ama bigun once yalvarip sonrada ok bye demesi saka gibi

Iliskiniz uc haftada lackalasmis araya rus girmis kolay bisey degil ..kac kurtul adam belkide seni aldatmis sence icini yiyen suphe neolacak?... bitir ...ondan baska adammi yok... Bu erkekle yola cikilmaz

Haklisiniz. Zaten guvenimi kirdi. Ama sevgisine inanmisdim. Bidr arayip yalvarinca bi sans dsha vermek istedim. Guvenini geri kazanmak icin herseyi yapicam dedi ama tam tersi daha ertesi gun pek ilgilenmedi ve sonunda ok by iste aklim almio

Sizinkisi uzun sureymis tabi eminim zordur atlatmasi. Smd nasiksnz

Smdi neye agladigma bile unuttum. Ne kdr aptalmisim diyorum. Dugunu olsa gider gobek atarim. Evlendiginde tek uzlucem nokta evlendigi kiza acimak olur. Yazik kizin ne hayalleri var, ama kocasi yalancinin sadakatsizin teki olucak.

Haklisiniz. Zaten guvenimi kirdi. Ama sevgisine inanmisdim. Bidr arayip yalvarinca bi sans dsha vermek istedim. Guvenini geri kazanmak icin herseyi yapicam dedi ama tam tersi daha ertesi gun pek ilgilenmedi ve sonunda ok by iste aklim almio
Duygularınla oynamis resmen bi adamla ileriye donuk bi iliski olmaz

Sizinki ask degil basitbi hoslanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…