Aşk acısı çekiyorum

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
Erkek arkadaşımla 10 gün önce ufacık sebepten tartıştık. Bazı şeyler birikmisti ikimizde stresliydik
Sanırım artık doldum doldum ve devam etmeyelim dedim. O günden sonra hiç konuşmadık. Beni aradı napiyosun dedi sanane dedim telefonu kapattı beni engelledi. İki mesaj yazdım sonra tekrar konuşmadık. En son dün konuştuk. Annesiyle tanışıyoruz beni aradı dün. Önceden beri aramak istiyormuş beni merak etmiş bayadir görüşmedik diye napiyorum diye sormak istemiş ama ayrılıktan bahsetmedi hic. Neyse sonra erkek arkadaşımla konuştum Barışmayacagini söyledi kapattik telefonları. Sabah bir anlık kararla barışalım dedim. 2 3 kez. Reddetti. Sonra tekrar yazdı ozleseydin 1 haftadan sonra gelirdin diye. 2 yıllık ilişkimiz vardı hayatımda yeri gerçekten çok farklıydı. Ne yapıcam bilmiyorum.

Ne oldu anlatmak ister misin

Hersey cok güzel gidiyordu aslindahic bir sorun yoktu. Oglunu göstermiyor eski karisi uzun zamandır görmemişti. Kadin beni isten alirmisin ogunuda gorursun demis. Buda alip biakms eve oglubu gormus bana sylemedi bu durumu. Yengesi kadinin sosyal medya hesabında gormus bende kendim baktim gordum niye soylemedin dedim. Kavga etik sen neden bakiyorsun o terbiyesiz paylasmis ne yapayim dedi. Bana soylememe sebebi sorun cikartacak olmammis aslinda hic bir sey soylemezdim biseydim. Sonra gitti esyalarimi almaya evine gittim yuzme bakmadi sonra konustuk ben sana sans verdim iiskimize sans verdim ama sen ajanlik yaptin ben boyle bir sey istemiyorum. Artik mutlu degilimseninle hic bir sey yasamak istemiyorum dedi.kendime hakim olamayip agladim karsiinda 1 saat ama istemiyorum asla diyor. Ve simdi ben neyi yapmaktan keyif aliyorsm bensiz onlari yapiyor. Kafami yorganın altindan bile cikartmakistemiyorum

Back
X