aşk acısı cekiyorum

aksa nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
12
2
3
35
Kizlar yardimiza ihtiyacim var.25 yasindayim surekli ayni ortamda oldugum hos bir adama asik oldum.Tanisali yaklasik 3 ay oldu.Aramizda 10 yas var. Normalde kolay kolay birine kapilmam hatta hoslanmam. 3yildir da hayatima kimseyi almiyordum fakat isler degisti.asik okuverdim:)
Neyse tanisir tanismaz bir samimiyetimiz olmadi hersey yavas ve guzel gelisti. Arkadasligimiz muhabbetimiz her gun daha iyiye gidiyordu.hata adim atar diye bekliyordum.Gordugum seyler onun da benden hoslandigini kanitlar cinstenDi.-Di cunku birden degisti hersey. Konusmak bir yana yuzume dahi bakmiyor bir gunaydin demekten bile kacar oldu. Bana olan bakislarini cekti. Oysa bn emindim daha 10 gun oncesine kadar bana bakiyor kiskaniyor ve beraber vakit gecirelim diye yalan bile soylemisti. Ama ne olduysa durgun moreli bozuk.
Ne olnus olabilir ve ne yapmaliyim??kizlar dayanismasina ihtiyacim var :((

Sevse acilirdi bu zamana kadar.
Sizinle sadece arkadas olarak takilmis sanirim, ya da yedekte tutmus ne evet ne hayir hesabi.
Hayatına biri girmiste olabilir.
Bakismadan seviyor ve kiskaniyor sonucunu nasil cikardiniz

is yerinde falan mi berabersiniz? Eger oyleyse, uyari almis olabilir mi? Evli/nisanli olmadigina emin misiniz?

Seninle, önceden yaşamış olduğu yada bitirmiş olduğu bir Aşk'ın yaralarını sarmaya çalıştı o kadar...Asla kanma o sözlere,o gözlere...

35 yaşındaki bir adam birine aşık olmuşsa 3 ay beklemez çoktan harekete geçerdi !!!

yani diyeceğim ; yanlış alarm

aynı iş yerinde misin?
aranızda ilişki başlamadan seni kıskandığını nerden anladın?

evli olabilir, sevgilisi olabilir.
hemen çok güvenme.

ayrıca kendisine gidip, canını sıkan bir şeyin olup olmadığını sorabilirsin.
madem arkadaşsın ve her gün görüşüyorsun.
sor bakalım nesi varmış?

Evli filan olmasin, nerdeyse kirkina merdiven dayamis.. baslarda seninle ilgilenmis olabilir,esiyle arasinin bozuk oldugu bir donemde,arayi bulunca uzaklasmistir senden. Boylede olabilir yani. Bu arada tum yorumlari okumadim,bu.konuyla ilgili birsey yazdin mi bilmiyorum.ilk aklima geleni soyledim.

Yardiminiz ve yorumlariniz icin cok tskler kizlarr..
evli degil 2 yil once bosanmis cocugu yok.iliskisinin olmadiguni da arkadas ortaminda soylemisti..
sorulara geliyim: bakislarini yakaliyodum gozlerimin icine bakiyodu.esprileriyle laf atardi muhabbet acilsin diye..yine ayni ortamda oldugumuz bir x kisisiyle tartismamiz olmustu bni uyardi sonra bak sicak kanli bi kizsin ama ilk girdigin ortamda hemen iletisim kurmak yerine insanlari gozlemle sonra bak uzulen sen okdun demisti.daha sonra bu insanla alakali konu kapandiktan sonra bile aorular soruyordu. Cok alakasiz zamanlarda alakasiz bi anda bisey soyluyordu x kisisiyle ilgili..bn de kiskandigini dusundum:))
Bir erkek neden kendini bir anda ceker ki ?? Sorunlari olabilir ama her ne kadar genel havasinda degisiklik olsa da diger arkadaslariyla konusuyor vakit geciriyor ama benim yanima gelmiyor hatta yuzume bile bakmuyor.bir anlam cikartamiyorum kizlar. :)
ayrica neyin var diye sordum yorgunum dedi sadece bu :( gun icinde konustugumuz kelime sayisi 2yi gecmiyor :(((

valla ne yalan söyliyim benim de aklıma evli olması geldi..
bence peşine düşme bi süre bi gözle işin aslı ortaya çıksın

pardon görmemişim evli değilmiş
ya yaş farkını da sıkıntı etmediğimizi düşünsek, ki sen etmiyosun gibi.. bu adam evlenmiş boşanmış neden boşandığını biliyo musun ? bilmiyorum böyle uzaklaşması daha hayırlı olacakmış gibime geldi benim.

Kizlar benim de aklima geldi soyledikleriniz..evliligi sadece 4 yil surmus.dayak mi aldatilma mi cocuk olmamasi mi ayrilma nedenleri hep dusundum.ama o kadar bilgiye acik ve kulturlu ki beni de bu ozelligi cekiyor sanirim. Dua ediyorum ustune dusmuyorum ,kactgi icin beni gormuyor da zaten :).dediginiz gibi zamana birakmam gerekiyor sanirim.
Ama merak ediyorum benden hic hoslanmasaydi davranislari niye degissin??diger arkadaslarina davranir gibi olurdu yani ayni.
Hoslaniyorsa neden kendini birden uzaklastirsin buna bi anlam verebilen var mi???

Kizlar benim de aklima geldi soyledikleriniz..evliligi sadece 4 yil surmus.dayak mi aldatilma mi cocuk olmamasi mi ayrilma nedenleri hep dusundum.ama o kadar bilgiye acik ve kulturlu ki beni de bu ozelligi cekiyor sanirim. Dua ediyorum ustune dusmuyorum ,kactgi icin beni gormuyor da zaten :).dediginiz gibi zamana birakmam gerekiyor sanirim.
Ama merak ediyorum benden hic hoslanmasaydi davranislari niye degissin??diger arkadaslarina davranir gibi olurdu yani ayni.
Hoslaniyorsa neden kendini birden uzaklastirsin buna bi anlam verebilen var mi???

hı hımm..:KK12: ben çook bilgiye açık erkek gördüm, hem de öyle açıklar ki aklın şaşar güzelim.. bak ablan sayılırım aklını başına devşir, benim bile - ki bana bile yaşlı bu herif- pörsümüş diyebileceğim bir erkek için gençliğini heba etme.. sonra çok kafanı vurursun taşlara...

herif de belli ki ilgini farketti, "uzak durayım şundan yoksa işler sarpa saracak" dedi o yaştaki adam cinsellik bekler, gece çıkmanı ister..ister de ister.. bunlardan dolayı ilgisini çekmiştir üzerinden..

aklima ilk gelen evli olduguydu. degilse bile sana zarf atmis etkilemeye calismis sende belli etmisin oda rotayi baskalarina cevirmis...

Bir tane olumlu yorum alamadim..arkadas cevremden de asagi yukari ayni seyleri duydum. :( .aklin yolu bir diyeceksiniz..insan olayin icindeyken goremiyo cogu seyi.sanirim artik merakimi gdermeye bile calismicam.umarim duygularimi frenleyebilirim...
tekrar tsk ederim kizlar yorumlariniz icin...

evli olabilir
dikkat cekmek istememis olabilir
senin hakkinda kotu bisey duymus olabilir belki sor icin rahatlasin bence

Boş ver kızım, sen ne yapacaksın boşanmış türlü türlü problemleri olan herifi ? Yaşıtın kimse yok mu Allah aşkına?

Back
X