"aşk acısı geçer di mi?" evet evet demeniz yeterli..

Hayatta herşey geçiçi canım tatlı canını üzmeye değmez bende liseye başladığım yıl biri çıkma teklifi etmişti benden yaşçada çok büyüktü ben 15 oda 30 du ne akıl ne safmışım ya hayat onla güzel sanırdım ne mutlu olurdum onu görünce neyse ben17 yaşıma girdim onlar istemeye geldiler ailem çoçuk daha dediler onlar bekleriz 18 dediler bende ne mutluluk ayyy utandım şimdi daha istediklerinin akşamı ben yazlık eve gidiyorum dedim oda seni özleyeceğim aşkım dedi neyse tam gidecekdim birşey unuttum evde ablamla geri dönüyoruz benim yaşlı arabasına almış mahallenin o....... Öpe koklaya beni görünce şokkkk daha birşey demesine kalmadan ani refleksle şak diye yapıştırdım tokadı mahallede yankılandı ohhhhhh iyi yaptım sonra ne acı çekdim ilk aşk falan hepsi boş eşimi tanıdım canım aşkımla aramızda 5 yaş olmasına rağmen ben küçüğüm diye hep alttan alır kırılan taraf hep o oldu hep nazladı beni daha önce nerde dedirtti kıymetsiz olan ben eşimi tanıyınca ne kadar kıymetli oldugumu anladım boşa zaman kaybımmış gençliğimin en güzel yıllarında keşke eşim olsaydı yanımda oda çok isterdim diyor deli dolu yaşardık diyor boş ver tatlım ya İnan boş zaman kaybı böyle tipler haaa ne mi oldu salaga ben evlendim 3 çoçuğum var o geri zekalı birine tecavüz etmiş içerden daha geçen yıl çıkdı annem bile diyor yavrum verilmiş sadakamız varmış aynen anne ya dedim Rabbim kötülerden korusun yavrularımızda bizide

Hayatında ne olursa çok üzülürsün, acının en doruğunu ne ile yaşayabilirsin onu düşün sonra dön ve bu aşk acısını düşün
Hayatta en kolay atlatılan acı bu sanırım
Çünkü sen değil, karşında ki kaybeder..

Aşk yok demişsin ya...
İİlk başlarda aşık olursun o aşk sevgiye dönüşür :ssz:
Aşık olmadan sevmen mümkün değildir zaten.
Sizin ilişkinizde aşılmayacak sorunlar varmış size göre.
Bu da sonu getirmiş.
Elbette unutacaksın arkadaşım elbette.
Neler unutulmuyor ki...
3 5 Ayda kapatırsın o defteri.Belki biraz daha uzun sürer ama er geç unutursun.
Öylece biteer geçeer.

Kim aşkından ölmüş de geçer merak etme :37:
Hatta öyle bi an gelicek ki hatıralar hafızandan silinmesin diye çaba sarfediceksin:ssz:

Unutmak için sevmiyoruz ki. Unutmamak için seviyoruz. Acısı elbet geçiyor. Zaman acıyı götürmeseydi bunca ölümlere nasıl dayanabilirdik ? Fakat hafızalarda kalıyor. İlerde hayatına başka biri geliyor . Mutlu da oluyorsun çoğu zaman. Kendine kalan bir kaç zamanın oluyor (gece kafanı yastığa koyduğunda.) sonra aklına düşüyor. Tebessüm ediyorsun ama unutulmuyor. Acısı hafifliyor.

Eğer sevgini hak etmiyorsa geçiyor.
duygusallığının oranına göre süresi uzayabilir. ben çok zor unuturum çok acı çekerim, malesef sen de böyle bir dönem yaşayacaksın:( gerekli zaman geçmeden naparsan yap üzülmeye devam edeceksin

İyi ki bitmiş diyeceğin günü bekle sabırla..
Ben eşimi tanıdıktan sonra eski günler için iyi ki olmamış dedim, ya olsaydı eşimi tanıyamasaydım ne büyük kayıp olurdu dedim..

senin aşk acısı değil alışkanlık ayrıca oğlanın hiç iyi meziyetleri yokmuş ,boşuna üzelmeye değmez !!!!!

Bir ilişki bittikten sonra boşluğa düşüyor insan. Yalnız kalıyor, bu sefer alışkanlıkların baskısıyla karşılaşıyor.
Geçecektir. Zamanla aklınıza bile gelmeyecek. Kendi adıma tavsiyem, dışarı çıkın, arkadaşlarınızla gezin. O alışkanlıklarınızın yerine yeni alışkanlıklar edinin, daha çabuk geçecektir.

aşık degildim demişsin aşk degilse geçer be güzelim ama ortada aşk varsa yıllar geçsede unutamazsın bi yerlerde kalır hep .

bitti, ayrıldı, ayrıldım ya da ayrıldık.. farketmiyor, özetle bitti..

ayrıldık diye pişman mıyım ? HAYIR! peki neden üzgünüm böylesine ? boşluk, alışkanlık...

1 seneden fazladır beraberdik.. evlenmeyi düşündüğüm biri de değildi.. ne bakımdan derseniz.. aileler alakasız, düzgün iş yok, kişiliklerimiz uygun değil, hayata bakış açımız bambaşka, psikolojik sorunları olan, dengesiz biri.. neden bunca zaman beraberdin aptal mısın derseniz ? EVET! bitti, bitiyor, kavga ettik, tartıştık, barıştık, dayanamadık derken.. bitti işte..

ne dönmesini istiyorum, ne de barışmak istiyorum.. aşık değildim, sevgi mi evet.. ama sonrasının olmadığını bilen bir sevgi.. birçok şeyi ilk kez yaşadık.. her saniye konuştuk, görüştük, mesajlaştık..

şimdi o boşluktayım.. elim telefona gidiyor, geliyor.. :50: nasıl da alışmışım "O"na.. bakışı, gülüşü, sarılması, sevmesi, konuşması..

olmayacaktı biliyordum, onu tanıyan tüm arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor.. olamazdınız.. sizden yazmanızı istediğim tek bir kelime var.. şu an benim için dünyanın en değerli kelimesi, en anlamlısı..

"geçecek.. geçiyor.. yaraların düzelecek.. sabret"

desteğiniz için teşekkür ederim..

Yemişim Aşk Acısını . Sen Hiç Koşarken Serçe Parmağını Sehpanın Köşesine Vurdun mu ?

Son düzenleme:
Yemişim Aşk Acısını . Sen Hiç Koşarken Serçe Parmağını Sehpanın Köşesine Vurdun mu ?

Carrie; evet ya hayatta böyle acılar varken; nasıl da aşk acısının derdine düştüm :1::1: ayy düşününce bile o acıyı hissettim korkunç :37:

Kızlar, canlar,

hepiniz sağolun, sayenizde iyiyim evet çok daha iyi olacağım ve bu sayfayı açtığımda "vayy bee! neden üzülmüşüm ki diyeceğim.."

bir cümle bile yazanından da Allah razı olsun :2:

Back
X