- 22 Ocak 2012
- 335
- 9
- 118
- Konu Sahibi LimonluBahce
öyle bir geçerki hemde anca bu topiği görünce hatırlarsın onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benzer şeyler yaşadım
bizde de mezhep eğitim farkı vardı
olmaz dedi
amma velakin
ben unutamıyorum
kaç ay geçti![]()
bitti, ayrıldı, ayrıldım ya da ayrıldık.. farketmiyor, özetle bitti..
ayrıldık diye pişman mıyım ? HAYIR! peki neden üzgünüm böylesine ? boşluk, alışkanlık...
1 seneden fazladır beraberdik.. evlenmeyi düşündüğüm biri de değildi.. ne bakımdan derseniz.. aileler alakasız, düzgün iş yok, kişiliklerimiz uygun değil, hayata bakış açımız bambaşka, psikolojik sorunları olan, dengesiz biri.. neden bunca zaman beraberdin aptal mısın derseniz ? EVET! bitti, bitiyor, kavga ettik, tartıştık, barıştık, dayanamadık derken.. bitti işte..
ne dönmesini istiyorum, ne de barışmak istiyorum.. aşık değildim, sevgi mi evet.. ama sonrasının olmadığını bilen bir sevgi.. birçok şeyi ilk kez yaşadık.. her saniye konuştuk, görüştük, mesajlaştık..
şimdi o boşluktayım.. elim telefona gidiyor, geliyor..nasıl da alışmışım "O"na.. bakışı, gülüşü, sarılması, sevmesi, konuşması..
olmayacaktı biliyordum, onu tanıyan tüm arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor.. olamazdınız.. sizden yazmanızı istediğim tek bir kelime var.. şu an benim için dünyanın en değerli kelimesi, en anlamlısı..
"geçecek.. geçiyor.. yaraların düzelecek.. sabret"
desteğiniz için teşekkür ederim..
Yemişim Aşk Acısını . Sen Hiç Koşarken Serçe Parmağını Sehpanın Köşesine Vurdun mu ?