"aşk acısı geçer di mi?" evet evet demeniz yeterli..

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
bitti, ayrıldı, ayrıldım ya da ayrıldık.. farketmiyor, özetle bitti..

ayrıldık diye pişman mıyım ? HAYIR! peki neden üzgünüm böylesine ? boşluk, alışkanlık...

1 seneden fazladır beraberdik.. evlenmeyi düşündüğüm biri de değildi.. ne bakımdan derseniz.. aileler alakasız, düzgün iş yok, kişiliklerimiz uygun değil, hayata bakış açımız bambaşka, psikolojik sorunları olan, dengesiz biri.. neden bunca zaman beraberdin aptal mısın derseniz ? EVET! bitti, bitiyor, kavga ettik, tartıştık, barıştık, dayanamadık derken.. bitti işte..

ne dönmesini istiyorum, ne de barışmak istiyorum.. aşık değildim, sevgi mi evet.. ama sonrasının olmadığını bilen bir sevgi.. birçok şeyi ilk kez yaşadık.. her saniye konuştuk, görüştük, mesajlaştık..

şimdi o boşluktayım.. elim telefona gidiyor, geliyor.. :50: nasıl da alışmışım "O"na.. bakışı, gülüşü, sarılması, sevmesi, konuşması..

olmayacaktı biliyordum, onu tanıyan tüm arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor.. olamazdınız.. sizden yazmanızı istediğim tek bir kelime var.. şu an benim için dünyanın en değerli kelimesi, en anlamlısı..

"geçecek.. geçiyor.. yaraların düzelecek.. sabret"

desteğiniz için teşekkür ederim..

boşver nasılsa çok sevmiyormuşsun
evlenmeyi de düşünmemişsin
kendin de dediğin gibi tamamen boşluktan
arkadaşlarına gez toz.
hobilerinle ilgilen
zamanla geçiyor gidiyor

tamamen geçiyor merak etme :) hatta sonrasında kendimi keşke o kadar üzmeseymişim diyorsun :) bu cümlelerim biraz klasik olacak ama bu dönemde kafanı dağıtacak, onun aklına gelmesini engelleyecek şeyler yap. güzel kitaplar oku. arkadaşlarınla vakit geçir. zamanla ilişkideki hataları da daha fazla fark etmeye başlıyorsun işte o zaman her şey çözülüyor ve çok daha kolayca iyileşiyorsun :)

Öyle ya da böyle, bir şekilde geçecek zaten.
Hem sen olmayacağının da farkındaymışsın.
Bu süreci kendini yıpratarak geçirme bence, değmez. :31:

hemde öyle bı geçecek kı, bı kaç sene sonra onunla geçırdığın o bır seneyı bıle hatırlamayacaksın.
Bende öyle olmuştu....
Umarım sende herşeyı unutursun benım gıbı

Canım beni yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum.

Konun da demişsinki zaten evlilik düşünmüyordum çünkü düzenli işi yok, aileler zıt falan diye.

Ben de bu durumdayım.

Ben seneye hukuktan mezun olacağım, sevgilim daha öss kazanacak da okuyacak..

Ben iyi bir maaşla işe başlayacağım Allahın izniyle, o kazanabilirse okuyacak daha..

Benim ailemin hepsi doktor, babam ve annem meslek takıntılı o yüzden.

Benimkiler yurtdışı seyahati planlar, sevgilimin daha pasaportu bile yok.

Ben hep şehirde yaşadım, özel kolejler vs

Sevgilim aslen köyde yaşıyor.

Durumum seninkinde vahim anlayacağın :1:

Dürüst olayım ben de aşık değilim, aşka da inanmıyorum.

Fakat seviyor muyum deli gibi hemde..

O parçam gibi gerçekten, onsuz ne gülebiliyorum, ne nefes alabiliyorum.

Ben onu bekliyorum, hayatını düzene sokmasını.

Senin beklememe sebebin nedir ?

Ondan sevgi anlamında da emin değil misin yoksa hayat şartları yüzünden mi ?

İnşallah beni yanlış anlamazsın seni üzmek için sormuyorum bunu yalnız durumlarımızı çok benzettim, bakış açını merak ettim.

hepinize teşekkür ederim.. :2:

belki bazılarına önemsiz iki cümle gibi geliyor ama birilerinden bunları duymak o kadar önemli ki bu ara benim için..

zaten tanıdığım insanlara herşeyimi anlatabilen biri değilim.. hep içime atıyorum.. iyi ki burası var da.. paylaşıyorum..

hayat bir kere.. yaşadığımız her şeyi biriktiyoruz.. kim bilir hayat daha neler yaşacak bana.. hep mutluluk mümkün değil ki..

sağolun.. tekrar..:34:

Aşk acısı geçer..

Ama "alışkanlık acısı" daha çabuk geçer.
Biten bir alışkanlığın yerini başka bir alışkanlık alır, bunun süresi 1 ay bile değildir.

Sizinki koca bir alışkanlık. Ne olur beni yanlış anlama lakin gerçek aşkın önünde, işsizlik, aile v.s gibi durumlar duramıyor. Hiç bir şey duramıyor.(Tecrübeyle sabittir).
O nedenle zaman en iyi ilacın olacak. İçini ferah tut, unutulmayacak hiç bir acı olmadığını sık sık hatırlat kendine.

Şu hayatta bir ölüm gerçeği var.
Aşık olduğu insanı, şansını, nefesini kaybeden, bununla yaşamak zorunda kalan insanlar var.

Şükret ve gerekli zamanı kendine tanı.

Hakkında hayırlısı olsun.

zor olsada geciyor.. askta olsa sevgide olsa nefrette olsa geciyor ve sen o üzülen hallerine gülmeye başlıyorsun :)

pupiqq;

aşk olsun kızar mıyım.. bir şeyler düzelsin diye bekledim.. iş ve maddiyat gibi.. ama aileler ? ailelerin uyumu nasıl düzelir.. onun ailesi her konuda kapalı, baskıcı, benden de sevgilimin böyle istekleri vardı.. ben de kolejde okudum, sevgilim açıktan liseyi yeni bitirdi zorla "25 yaşında" şu an iyi bir firmada iyi şartlarda çalışıyorum o ise abuk sabuk bir şirkette güvenlik..

el bebek, gül bebek büyüdüm.. ailem demez mi aferin sana biz nasıl büyüttük.. seni böyle ağlatan, üzen, değer bilmeyen biri ile berabersin.. ailemin meslek takıntısı yok yani babam bu çocuk durumu iyi değil, işi düzgün değil evlenme vs. demez ama oturup iki laf edebilecek değiller.. biz rahatız.. o ve ailesi fazlası ile her bakımdan kapalı..

hayata bakış açımız çok farklı, garip hareketleri ve nefretleri var hayata karşı dedim ya.. yani tek konu aile ve maddiyat değil..

her bakımdan olmayacak.. en önemlisi ben de istemiyorum devam etmeyi.. şu anki durumum "alışkanlık" :5:

aileler, iş, eğitim vs. bunlar maalesef sevgili iken görmezden geldiğimiz ama evlilikten sonra gözümüze gözümüze gören etkenler, maalesef.. ama sen sevgine ve sevdiğine güveniyorsan vazgeçme.. ben ikisine de güvenemedim .... off ağlamak istemiyorum artık yaa ...

Aşk acısı geçer..

Ama "alışkanlık acısı" daha çabuk geçer.
Biten bir alışkanlığın yerini başka bir alışkanlık alır, bunun süresi 1 ay bile değildir.

Sizinki koca bir alışkanlık. Ne olur beni yanlış anlama lakin gerçek aşkın önünde, işsizlik, aile v.s gibi durumlar duramıyor. Hiç bir şey duramıyor.(Tecrübeyle sabittir).
O nedenle zaman en iyi ilacın olacak. İçini ferah tut, unutulmayacak hiç bir acı olmadığını sık sık hatırlat kendine.

Şu hayatta bir ölüm gerçeği var.
Aşık olduğu insanı, şansını, nefesini kaybeden, bununla yaşamak zorunda kalan insanlar var.

Şükret ve gerekli zamanı kendine tanı.

Hakkında hayırlısı olsun.

"Sizinki koca bir alışkanlık. Ne olur beni yanlış anlama lakin gerçek aşkın önünde, işsizlik, aile v.s gibi durumlar duramıyor. Hiç bir şey duramıyor.(Tecrübeyle sabittir)." yazmışsınız ya aynen öyle.. gerçek aşk olsa bilirim ben kendimi.. bitmesin diye elimden geleni yapardım..sulugöz duygusal bir yengecim ben :40: ama yok değil.. çok teşekkür ederim desteğiniz için..

hep dua ediyorum.. ve şükrediyorum.. insanlar neler yaşıyorlar diye..

çok yakın bir arkadaşım nişandan 1 hafta sonra nişanlısını kaybetti.. ağlamayı kes "limonlubahce" kendine gel diyorum düşündükçe..

Son düzenleme:

pupiqq;

aşk olsun kızar mıyım.. bir şeyler düzelsin diye bekledim.. iş ve maddiyat gibi.. ama aileler ? ailelerin uyumu nasıl düzelir.. onun ailesi her konuda kapalı, baskıcı, benden de sevgilimin böyle istekleri vardı.. ben de kolejde okudum, sevgilim açıktan liseyi yeni bitirdi zorla "25 yaşında" şu an iyi bir firmada iyi şartlarda çalışıyorum o ise abuk sabuk bir şirkette güvenlik..

el bebek, gül bebek büyüdüm.. ailem demez mi aferin sana biz nasıl büyüttük.. seni böyle ağlatan, üzen, değer bilmeyen biri ile berabersin.. ailemin meslek takıntısı yok yani babam bu çocuk durumu iyi değil, işi düzgün değil evlenme vs. demez ama oturup iki laf edebilecek değiller.. biz rahatız.. o ve ailesi fazlası ile her bakımdan kapalı..

hayata bakış açımız çok farklı, garip hareketleri ve nefretleri var hayata karşı dedim ya.. yani tek konu aile ve maddiyat değil..

her bakımdan olmayacak.. en önemlisi ben de istemiyorum devam etmeyi.. şu anki durumum "alışkanlık" :5:

aileler, iş, eğitim vs. bunlar maalesef sevgili iken görmezden geldiğimiz ama evlilikten sonra gözümüze gözümüze gören etkenler, maalesef.. ama sen sevgine ve sevdiğine güveniyorsan vazgeçme.. ben ikisine de güvenemedim .... off ağlamak istemiyorum artık yaa ...

Anladım canım, durumlarımız birebir :1:

Hayırlısı olsun canım senin karakterine uygun birini bulman en önemlisi tabi ki.

Bu işler belli olmaz, yarın bile karşına biri çıkabilir.

Alışkanlık en kötüsü sanırım ama o da bir yerden sonra bitiyor, boşver

İnşallah hep mutlu olursun:31:

zaaman herşeyin ilacı ben bunu bilir bunu söylerim sana cnm :29:

Hangi acı geçmiyor ki? Bu bu tür ilişkileri kangrenli bir parmağa benzetirim. ya keseceksin ve kurtulacaksın ya da bütün ruhunu çürütmesine göz yumacaksın.
Geçecek herşey...Geçmesini istemesen acısını ömrünce kalbinde taşımak istesen de geçecek...sabır....

Geçmeyen hiç bir şey yoktur şu hayatta.

En büyük acılarımız bile zamanla soğuyor,zaman bir şekilde yanan ateşi küle çeviriyor.Her şey bitiyor

benzer şeyler yaşadım
bizde de mezhep eğitim farkı vardı
olmaz dedi
amma velakin
ben unutamıyorum:50::50:
kaç ay geçti:14::14:

bosverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha iyilerini bulursun zaten hepsi tek seyin pesinde . ask diye birsey yok. kizlarin kadinlarin yanildiklari ve hata yaptiklari tek nokta ask diye birsey yok. atin duygularinizi kenara erkekler gibi olun. sogukkanli ol.

Back
X