mERHABA arkadaşalar,daha önce erkek arkadaşımla problemlerim vardı,ayrılma aşamasına gelmiştik,ben yapamıyordum.Sonunda yaptım tam bir haftadır ayrıyız.Bir çok problemlerimiz olduğu daha önce açtığım başlıklarda hepsini anlattım.Ve saolsun bi çok kişi yorumda bulundu destek oldu..Sonunda ayrıldık,çünkü çözümlenemiyordu problemler.O hep kendince haklıydı..En sonunda da bitti
Ve hiç aramadı,ben salak gibi aramasını bekledim,bişeyler yapmasını bekledim,iyikide yapmadı çünkü geri dönerdim ve yine aynı noktada olurduk..Şimdiyse acı çekiyorum,yurda kapandım cnm hiç birşey yapmak istemiyor,iştahım yok.Hep rüyamda onu görüyorum,abuk sabuk rüyalar görüyorum..O ise hayata tutunmuş yeniden face açmış kendine ki facebook u kullanmaktan nefret ederdi.Oraya fotoğraflar koymuş neşe içinde..Ve benim nefret ettiğim abisinin nişanlısıyla sarmaş dolaş fotoğraf koymuş.ki BEN o kızdan nefret ediyordum bize neler yapmıştı,bana nelelr söylemişti.ŞiMdi o onunla samimi sarmaş dolaş.Çünkü bana laf söylediği için o onunla benim hatrıma görüşmüyordu bile..Şimdi nasıl oldu da bu kadar unuttu,hazmedemiyorum,peşimden biraz olsun koşmamasına hazmedemiyorum.Çok iyi yapıyor aslında,böyle davranmakla bn geri dönmüyorm çünkü,dönsem sonuç aynı olacak..Evlensekte mutlu bir hayatımız olamıcak..Napayım ben??Çok mutsuzum,artık bitti ama içimdeki acı geçmiyor