• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı

Bence bu insan saf,masum birşey değil bana göre.
Ve ince noktanı bulup seni bunla vurmaya çalışıyor. Sana ümit veriyor oh ceptesin sonra gidiyor. Bulamayınca aradığını tekrar geliyor.
Peki hiç düşünmüyor mu bu kız ben yokken başkasıyla olursa diye,korkmuyor mu seni kaybetmekten ?
Bence yapman gereken çok net. Şutla.

Bende çok denedim şutlamayı. Takıntı yaptım onu biraz da. Hep aklımda nerede acaba ne yapıyor diye. Kendini hep küçük görüyor beğenmiyor acıtıyor. Bu yüzdende bağlandım ona sanırım :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok denedim şutlamayı. Takıntı yaptım onu biraz da. Hep aklımda nerede acaba ne yapıyor diye. Kendini hep küçük görüyor beğenmiyor acıtıyor. Bu yüzdende bağlandım ona sanırım :(

Zor olduğunu biliyorum ama unutacaksın zamanla. Bende ayrıldım erkek arkadaşımdan ve farkediyorum ki aşktan çok alışkanlık,takıntı varmış.Onlardan vazgeçmek daha zor.
Ama hergün bana iyiki bitti,bitmesi gerekiyormuş dedirtiyor.
Olmaması gereke bir ilişkiyi oldurmaya çalışırsan anca kendini mahvedersin.
Sadece bir kez acı çek def et,hergün üzüleceğine..

Zor olduğunu biliyorum ama unutacaksın zamanla. Bende ayrıldım erkek arkadaşımdan ve farkediyorum ki aşktan çok alışkanlık,takıntı varmış.Onlardan vazgeçmek daha zor.
Ama hergün bana iyiki bitti,bitmesi gerekiyormuş dedirtiyor.
Olmaması gereke bir ilişkiyi oldurmaya çalışırsan anca kendini mahvedersin.
Sadece bir kez acı çek def et,hergün üzüleceğine..

O hayatımda olduğu sürece hep üzülüyorum zaten. Hayatımdan çıkarmak istediğimde olumlu şeyler söyleyip kafamı karıştırıyor. Çok yoruldum. Keşke hiç tanımasaydım onu. O hayatıma girdiğinden beri hayatımda olumlu olan hiçbir şey yok. Bıktım keşke atabilsem içimden bu sevgiyi, zaafı, takıntıyı :(

O hayatımda olduğu sürece hep üzülüyorum zaten. Hayatımdan çıkarmak istediğimde olumlu şeyler söyleyip kafamı karıştırıyor. Çok yoruldum. Keşke hiç tanımasaydım onu. O hayatıma girdiğinden beri hayatımda olumlu olan hiçbir şey yok. Bıktım keşke atabilsem içimden bu sevgiyi, zaafı, takıntıyı :(

Bak konuşması kolay geliyor gibi olsa da yaptığım şeyi anltacağım.Olmaması gereken bir ilişki yaşadım.Hakaret,ilgisizlik herşey vardı.Ama bırakamıyordum,çok seviyordum.Sürekli suçluyordu beni sürekli.Ayrılalım dediğimde ise düzeltelim herşeyi diyordu tüm hata benim diyordu.Tamam ddiyordum kanıyordum sonra yine beni suçluyordu.Ve o kadar emin oluyorlar ki,o kadar belli ediyorduk ki onsuz yapamayacağımızı seni kırmaktan korkmuyorlardı. En sonunda bitirdim,oda bitirdi hala beni suçlayarak..
Günler geçtikçe özledim çok özledim ama hatalarımı farkettim.
Dışarıdan bi kız yaşasaydı bu ilişkiyi o kıza çok kızardım.Hepsine katlandığı için.
Gün geçtikçe kızdım kendime.Farkettim ki her hakaretinde bi parça sevgimi götürmüş,kalmamış geriye.
Ve artık hiç birşey hissetmeyen yinede özleyenn kız oldum.
Özleyeceksin,isteyeceksin ama bir oluru yok görmen lazım.
Seni kaybetmekten korkmayan bir adamı kazanamazsın.Anca kendini üzersin.
Olacak olsa 1 yılda olmaz mıydı?Lütfen kararlıca bitir ve arkanı dön ona.
İleride keşke dememek için yap bunu.

Bak konuşması kolay geliyor gibi olsa da yaptığım şeyi anltacağım.Olmaması gereken bir ilişki yaşadım.Hakaret,ilgisizlik herşey vardı.Ama bırakamıyordum,çok seviyordum.Sürekli suçluyordu beni sürekli.Ayrılalım dediğimde ise düzeltelim herşeyi diyordu tüm hata benim diyordu.Tamam ddiyordum kanıyordum sonra yine beni suçluyordu.Ve o kadar emin oluyorlar ki,o kadar belli ediyorduk ki onsuz yapamayacağımızı seni kırmaktan korkmuyorlardı. En sonunda bitirdim,oda bitirdi hala beni suçlayarak..
Günler geçtikçe özledim çok özledim ama hatalarımı farkettim.
Dışarıdan bi kız yaşasaydı bu ilişkiyi o kıza çok kızardım.Hepsine katlandığı için.
Gün geçtikçe kızdım kendime.Farkettim ki her hakaretinde bi parça sevgimi götürmüş,kalmamış geriye.
Ve artık hiç birşey hissetmeyen yinede özleyenn kız oldum.
Özleyeceksin,isteyeceksin ama bir oluru yok görmen lazım.
Seni kaybetmekten korkmayan bir adamı kazanamazsın.Anca kendini üzersin.
Olacak olsa 1 yılda olmaz mıydı?Lütfen kararlıca bitir ve arkanı dön ona.
İleride keşke dememek için yap bunu.

Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için. Deneyeceğim umarım vazgeçebilirim.

Ne istediğini bilmeyen birisi demek ki. Mavi boncuk dağıtıyor nolur nolmaz kenarda dursun hesabı.
Bak canım seninle bir gelecek istemiyorum lafı çok ciddi bir laf.bunu söyleyen adamla değil konuşmak yüzüne bile bakılmaz.az gururlu ol hayat bu kadar toz pembe değil.

Ne istediğini bilmeyen birisi demek ki. Mavi boncuk dağıtıyor nolur nolmaz kenarda dursun hesabı.
Bak canım seninle bir gelecek istemiyorum lafı çok ciddi bir laf.bunu söyleyen adamla değil konuşmak yüzüne bile bakılmaz.az gururlu ol hayat bu kadar toz pembe değil.

Bunların farkında olmama rağmen hala onu silip atamamam deli ediyor beni, psikolaga mi gitmeliyim acaba :(

Bunların farkında olmama rağmen hala onu silip atamamam deli ediyor beni, psikolaga mi gitmeliyim acaba :(

Yani onu kafandan atamamak çok ciddi boyutlara geldiyse,günlük hayatını yaşam kaliteni falan düşürüyosa bence git psikoloğa.diğer türlü bununla kendin başa çıkabilirsin aslında. Ne büyük aşklar yalan oluyor da acısı geçiyor kimse ölmüyor :)atlatacaksın zaten. Ama bu süreçte duygusal düşünmeden,seni enayi yerine koymasını, seni her zaman B planı olarak görmesini düşün mesela.mantığını çalıştırıp gerçekleri görmeye başlarsan otomatikman ondan nefret edip kendine kızacaksın zaten :)

Çok teşekkür ederim bunlarım hepsini deneyeceğim. İyi ki varsiniz:)

Tesekkur ederim :) ama sokup atamiyorum iste sacma biliyorum. Surekli aklimda :(

Birden unutmak kolay degl ztn adım adım ilerliceksin . Once onu hYatndan cikar . Zamanla hrsey biter .

Birden unutmak kolay degl ztn adım adım ilerliceksin . Once onu hYatndan cikar . Zamanla hrsey biter .

Tesekkurler. Gerekirse psikolojik yardim alacagim. Umarim kurtulabilirim :)

Evet her defasında söylüyorum ama o evlilik hayallerine getiriyor konuyu hemen oysa ki sevmediği o kadar belli ki

canim yasin daha cok kücük... o yaslarda bende ask acisi yasamistim insanin dünyasi yikiliyor. gerci bunun yasla bi ilgisi yok ben hala ayniyim degismedim ama : )

genel olarak konusmak istemiyorum ama o yaslarda olan iliskilerin sonu gelmiyor genelde bence... söylemesi kolay ama yapmasi zor birsey söylicem bu benim icinde gecerli.. kendi hayatina devam et onu kafandan sil. uzakmista zaten .. o yastaki erkekler ne istedigini bilemez bile. yani sonu negatif bitecektir diye düsünüyorum ama malesef üzgünüm : (

canim yasin daha cok kücük... o yaslarda bende ask acisi yasamistim insanin dünyasi yikiliyor. gerci bunun yasla bi ilgisi yok ben hala ayniyim degismedim ama : )

genel olarak konusmak istemiyorum ama o yaslarda olan iliskilerin sonu gelmiyor genelde bence... söylemesi kolay ama yapmasi zor birsey söylicem bu benim icinde gecerli.. kendi hayatina devam et onu kafandan sil. uzakmista zaten .. o yastaki erkekler ne istedigini bilemez bile. yani sonu negatif bitecektir diye düsünüyorum ama malesef üzgünüm : (

Tesekkur ederim :) kafamdan silmeye calisiyorum canim benim umarim ikimizde kurtuluruz ask acisindan. Mutlu oluruz:)

Tesekkur ederim :) kafamdan silmeye calisiyorum canim benim umarim ikimizde kurtuluruz ask acisindan. Mutlu oluruz:)

olucaksin merak etme daha kimler cikicak karsina...ve bosuna kafami yormusum diceksin.. gel görki ben 28 yasndayim artik hayatima öyle uzun iliskiler koymak istemiyorum.... ya kisa kisa biticek yada ciddiye binecek..ama senin yasindayken aklm olsa asla uzun bi iliskiye girmem..okuluma adapte olurum.. bu tür iliskilerden uzak kalmaya calisirim.ki zamanla insan nelerle karsilasacagini ögreniyr... tabiki hoslancaksin birilerinden ama bence cok fazla kaale alma...seninde onunda hayatiniza daha cok kisiler girer cikar...

olucaksin merak etme daha kimler cikicak karsina...ve bosuna kafami yormusum diceksin.. gel görki ben 28 yasndayim artik hayatima öyle uzun iliskiler koymak istemiyorum.... ya kisa kisa biticek yada ciddiye binecek..ama senin yasindayken aklm olsa asla uzun bi iliskiye girmem..okuluma adapte olurum.. bu tür iliskilerden uzak kalmaya calisirim.ki zamanla insan nelerle karsilasacagini ögreniyr... tabiki hoslancaksin birilerinden ama bence cok fazla kaale alma...seninde onunda hayatiniza daha cok kisiler girer cikar...

Evet bende oyle dusunuyorum bi unutabilsem bi daha kimseyi sokmayacagim hayatima :)

Merhaba arkadaşlar,payşaşımlarınızı gördüm bende yazmak istedim.Galiba hep benzer acılar...
içimde kurtulamdığım değişik bir duygu var. Nasıl tarif edeceğimi ben bile bilmiyorum.Bundan 4 yıl önce birine aşık oldum ilk defa.Onun bana olan ilgisi,koruyuculuğu günden güne beni ona bağladı.Hep yakınımda hep yanımda oldu.Arkadaştan öteydik haliyle.Henüz adı konulmamıştı ve ben hergün onu bekledim bu anlamda.Çok benziyorduk birbirimize çok fazla hemde. Bir gün onun hakkında birşeyler duydum başka kızların peşinde falan ben emin olmak için ona sordum fakat beni ikna edemedi.Ben artık herşey net olsun istedim bir kere içime şüphe düştü.Ve biraz egolu davranarak öfkelenerek onu bıraktım.Böyle bişey bana yapılamaz diye.Bunu yaparken onu ne kadar sevdiğimin bende farkında değildim.Doğrusu beni hiç bırakmaz sanıyordum derinde bir yerlerde.Sonra onsuz yapamayıp tekrar aramaya başladım onu ama ne yaptıysam nafile dönmemek üzere benden gitti hemde kısa bir sürede evlendi biriyle. Ve ben hala sanki onu seviyorum.Ondan başkasını gözüm görmüyor başkasını sevemiyorum.Pişmanlıklarım var ama olan oldu hiç bişey telafi edilmiyor.Öyle bir noktaya geldi ki herşey o kadar çaresiz kaldım ki.Sanki içimdeki sevgi yumruk gibi kaldı boğazımda.Geçmiyor.Gözlerim ondan başkasını nasıl görür bilmiyorum.

Back
X