• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı

Cashamare

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
89
9
98
1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi. Sizce ne yapmalıyım? Unutmak istiyorum artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1yıl önce tanışmıştık ve o başka şehirde olmasına rağmen sürekli bana ümit verdi. Birgün bizim geleceğimiz yok dedi ve olumsuz konuşmaya başladı. Onu seviyorum içimde karşı konulamaz bi aşk var ne yapsam geçmiyor. Ağlıyorum sızlıyorum içiyorum geçmiyor. Sürekli depresif hissediyorum. Aylar sonra yeniden buluştuk ve bana hiç bisey olmamış gibi güzel şeyler söyledi umut verdi. Sizce ne yapmalıyım? Unutmak istiyorum artık.

bi yerde umut insanın en büyük düşmanıdır yazıyordu seninki o hesap olmuş
derdi ne ki, bi geliyo bi gidiyo, keşke sana güzel sözler söylediğinde sende başka bir sevgilin varmış ondan bahsetseydin
bence böyle dengesiz insanlarla zamanını heba etme, depresyondaysan doktora git derim
zaten aşk kimyasal bi olay, geçince ne yaptım ben diyeceksin, geçene kadarda bir ton hata yapmış olacaksın tabii
çok genç olduğunu düşündüm kaç yaşındasın

18 yaşındayım. Evet umut en büyük düşman bana kötü şeyler söyleyip hayatımda başkası var deseydi belki unutmam kolaylaşırdı :(

benimle gelecek istemiyorsan ümit de verme aynen boyle sole

Evet her defasında söylüyorum ama o evlilik hayallerine getiriyor konuyu hemen oysa ki sevmediği o kadar belli ki

Tek söylediği kafam karışık seni kırdım özür dilerim tarzı şeyler. Çok çelişkili konuşuyor :(

Geçerli bir sebep değil, mantıklı bir açıklaması yok daha..
Neden kafa karışıklığı yaşamış hemde sen bu kadar çok severken..

Geçerli bir sebep değil, mantıklı bir açıklaması yok daha..
Neden kafa karışıklığı yaşamış hemde sen bu kadar çok severken..

Benden 8 yaş büyük yaşı çok sorun ediyor. Şuan 26 yaşında üniversitesi bitmedi ve bitmesine 2sene var. Dersleri kafasına taktığı için bazen beni kırıyormuş

Benden 8 yaş büyük yaşı çok sorun ediyor. Şuan 26 yaşında üniversitesi bitmedi ve bitmesine 2sene var. Dersleri kafasına taktığı için bazen beni kırıyormuş

Ders zamanı ders yapamıyor muymuş..
Sen nasıl idare ediyorsun peki ?

evet senin yaşın küçük olduğu için problem

sen 18 o 26, bana hiç güvenilir gelmedi, bence kurtulmaya bak

Ders zamanı ders yapamıyor muymuş..
Sen nasıl idare ediyorsun peki ?

Her zaman ders çalışıyor sözde. Onu arayıp sorduğumda veya mesaj attığımda ders çalıyorum oluyor cevabı. Onun canı istediğinde konuşuyoruz. Buluştuğumuzda ayrılırken bu son buluşmamız olsa iyi olurdu dedi. Yanımdan ayrıldıktan hemen sonra zamana bırakalım dedi. Çok tutarsız davranışı bunun farkında olmama rağmen seviyorum

evet senin yaşın küçük olduğu için problem

sen 18 o 26, bana hiç güvenilir gelmedi, bence kurtulmaya bak

Unutmaya çalışsamda bi şekilde kendini hatırlatıyor. Kenarda tutmak istiyor belki de :(

Unutmaya çalışsamda bi şekilde kendini hatırlatıyor. Kenarda tutmak istiyor belki de :(

canım sen 22 o 30 olsa neyse, bence seni kullanıyor

koskoca yetişkin adam üstelik ünivesiteye gidiyormuş ortamıda gayet sosyaldir, senin öğrenim durumun ne üniveste sınavı noldu

canım sen 22 o 30 olsa neyse, bence seni kullanıyor

koskoca yetişkin adam üstelik ünivesiteye gidiyormuş ortamıda gayet sosyaldir, senin öğrenim durumun ne üniveste sınavı noldu
Okula geç başladığım için seneye gireceğim üniversite sınavına. Harp okulu istiyorum :) onu bende çok düşündüm araştırdım herkes çok asosyal içine kapanık bi çocuk dedi

O cocuktan sana hayir gelmez. Kesinlikle yol ver ona. Derslerine yogunlas hedefine ulas. Doğru insan karsina mutlaka çıkacak. Kimse senden degerli olmasn. Degersizlestirir karsindaki seni ;)

Her zaman ders çalışıyor sözde. Onu arayıp sorduğumda veya mesaj attığımda ders çalıyorum oluyor cevabı. Onun canı istediğinde konuşuyoruz. Buluştuğumuzda ayrılırken bu son buluşmamız olsa iyi olurdu dedi. Yanımdan ayrıldıktan hemen sonra zamana bırakalım dedi. Çok tutarsız davranışı bunun farkında olmama rağmen seviyorum

Calistigi dersin ne oldugunu tahmin etmek zor degil...

Cani istediginde degil digerlerinden sira geldiginde konusuyorsunuz...

Bu cocugun size atarlanip 'bu son olsun' vs dedikten sonra kendini derslere, filmlere vs verdigini dusunmuyorsunuz herhalde...

Gozunuz acilmasin diye de zamana birakalim demis ki arada yoklayacak, kendini vazgecilmez hissettirecek biri daima olsun kiyida...

Sizin gibi ondan umit bekleyen en az bir kiz daha olmasa size karsi bu kadar rahat davranmaz...

Erkekler birini gozune kestirmeden ya da baskasindan isik gormeden kesinlikle umursamaz davranmazlar size karsi, bunu unutmayin...

Her sey bir yana aranizdaki seyi, iliski diyemiyorum, tamamen sonlandirir da on sekiz yasinda hayat tecrubesi sifir oldugu icin onu dengesizliklerine kafa yoracak birini bulmus daha ne olsun diye dusunuyor... :ssz:

Calistigi dersin ne oldugunu tahmin etmek zor degil...

Cani istediginde degil digerlerinden sira geldiginde konusuyorsunuz...

Bu cocugun size atarlanip 'bu son olsun' vs dedikten sonra kendini derslere, filmlere vs verdigini dusunmuyorsunuz herhalde...

Gozunuz acilmasin diye de zamana birakalim demis ki arada yoklayacak, kendini vazgecilmez hissettirecek biri daima olsun kiyida...

Sizin gibi ondan umit bekleyen en az bir kiz daha olmasa size karsi bu kadar rahat davranmaz...

Erkekler birini gozune kestirmeden ya da baskasindan isik gormeden kesinlikle umursamaz davranmazlar size karsi, bunu unutmayin...

Her sey bir yana aranizdaki seyi, iliski diyemiyorum, tamamen sonlandirir da on sekiz yasinda hayat tecrubesi sifir oldugu icin onu dengesizliklerine kafa yoracak birini bulmus daha ne olsun diye dusunuyor... :ssz:

Tesekkur ederim. Ama tamamen sonlandiramiyorum kafamda sizce ne yapmaliyim?

O cocuktan sana hayir gelmez. Kesinlikle yol ver ona. Derslerine yogunlas hedefine ulas. Doğru insan karsina mutlaka çıkacak. Kimse senden degerli olmasn. Degersizlestirir karsindaki seni ;)

Tesekkur ederim :) ama sokup atamiyorum iste sacma biliyorum. Surekli aklimda :(

Bence bu insan saf,masum birşey değil bana göre.
Ve ince noktanı bulup seni bunla vurmaya çalışıyor. Sana ümit veriyor oh ceptesin sonra gidiyor. Bulamayınca aradığını tekrar geliyor.
Peki hiç düşünmüyor mu bu kız ben yokken başkasıyla olursa diye,korkmuyor mu seni kaybetmekten ?
Bence yapman gereken çok net. Şutla.

Back
X