Aşk acısıda ne önemli olan sağlık aile

sheaf35

aşk yorgunu
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
424
5
96
İzmir
aşk acısıda neee önemli olan sağlık aile

arkadaşlar bilen bilir konularımdan bende 1 aydır aşk acısı çekiyorum sanki dunyanın sonu gelmiş onsuz hiçbişeyin anlamı yok diye kendimi parçalarken.21 yıllık dostumun babası hastaneye kaldırıldı vee kanser oldugunu öğrendiler ve dunyası basına yıkıldı :(((( beni teselli ediyordu daha dune kadar ve şimdi utanıyorum kendime kızıyorum hayatta en önemli şey sağlık ailee elin adamı için yas tutmakta neymiş yaaaa.insanlar neler çekiyorr nelerr.bunları düşünüp kendimize gelelim diee paylaşmak istedimmmm canlarımmm :43:

Gerçekten bu hayatta en önemli şey sağlık... Ve biz hiç kıymetini bilmiyoruz kendimizin...
Acil şifalar dilerim umarım bir an önce iyileşir........

bence de katılıyorum ben hep derdim allah verecekse aşk acısı versin sağlık, aile daha önemli; gerçi insan da aşık olunca anlıyor ne fena bir şey olduğunu ama sağlık ve aile her şeyden önemli katılıyorum..
arkadaşınızın babasına da geçmiş olsun, allah şifa versin:(

bence de katılıyorum ben hep derdim allah verecekse aşk acısı versin sağlık, aile daha önemli; gerçi insan da aşık olunca anlıyor ne fena bir şey olduğunu ama sağlık ve aile her şeyden önemli katılıyorum..
arkadaşınızın babasına da geçmiş olsun, allah şifa versin:(

sorma cnm inanki ders oluyor hayatta neler oluyorr diyor insan.şükretmek lazım aşk acısı geçer zamanla ama sağlıgın telafisi olmayabilir...ii dileklerin içinde tşk ederim.daha hbri yok babasının :(( ins hayata tutunur

Bende bir süredir aşk acısı çekiyor-dum.
Taki hayatımı olumsuz şekilde etkiliyecek şekilde sağlımı kaybedene kadar.
Bundan bir hafta önce cumartesi günü yaşadığım acı ve benim keşke aşk acısı çeksemde şuan canım acımasa diyene kadar..
1 hafta doğru düzgün işe gitmedim , yemedim içmedim
Sadece ağlıyordum.. İşte o zaman kafama dank etti
Aşk acısıda neymiş ya , önemli olan benim
Ve tüm o sıkıntılarım arasında ailem ve bir kaç arkadaşımdan başka kimsede yoktu.
O yanımda bile yoktu..
Şimdimi , içimdeki sevgide nefrette bitti.
Demekki sağlığımı kaybetmem gerekiyormuş onu hayatımdan çıkarmam için :37:

Son düzenleme:
Back
X