AŞK ACISINDAN ÖLÜNÜR MÜ?biraz uzun anlattım özetlemeye calıstım ama yardımınıza ihtiyacım var :((

.annem benim sevgimi gördü ikna oldu en kötü evlenir boşanırsın seda dedi ne yapalım dedii
Bir anne nasıl böyle bir cümle kurabilir ? Evlenip boşanmak bu kadar kolay mı ya... Ağızdan iki kelimede çıktığı gibimi oluyor, şaka gibi... Siz bu adamla bırakın evlenmeyi, bırakın sevgili olmayı, arkadaş dahi olmayın hatta mümkünse aynı ortamda nefes bile almayın. Ayrılmanız çok isabetli bir karar olmuş. Buna ek olarak sorunuza gelirsem; aşk acısından ölünmez. Deliler gibi aşık olduğu adam tarafından trajik şekilde terkedilen, ondan sonra güvenip aşık olduğu adamdan türlü kazıklar yiyip nişan atıp nikah masasından dönen ve sonunda gerçek aşkı bulup yakında düğünü olan bir insan evladı olarak ben ölmediysem kimse ölmez. Kimse ölmemiş, sende ölmezsin. Korkma..
Rabbim hayırlısını versin.

Azıcık dik durun. Kimse ölmez aşk acisindan. Bugün zamanında vazgecemedigin şeyler ilerde sana çok acı çektirir.
Evlilikle sevgililik aynı mi? O kadar farklı ki. Şimdi gozunuzu kapatıp tozpembe baktığınız o minicik ayrıntılar varya işte o ayrıntılardan oluşuyor hayat.
İstanbuldan nevşehire gitmek zor bu bir. Birde işin gücün varmış. Yemişim 6 senesini. 1 sene acı çekersin yoluna bakarsın. Her ayrilan ölseydi yaşayan kimse olmazdı heralde.
Bas bas bağırmak istiyorum. Evlenmeden önce suyuna göz yumdum buyuna göz yumdum aman kirilmasinlar dedim aman elalem ne der aman çok aşığım bilmem ne. Geçin bunları. Evlendikten sonra o aşk bitince o göz yumulan şeyler gözünüzü çıkartıyor.
Bırakın ya kendinize değer verin. Madde kullanması apayrı ona hiç girmicem.
Affedeceksin gibime geliyor ama yinede yazmak istedim.
Hayirlisi

Anneler her zaman hisseder bu benim nacizane fikrim. Ve hiç bir anne evladının kötülüğünü istemez. Bence annenizi dinleyin ..

Bu arada madde bağımlısı birinden ne eş olur ne de düzgün örnek alınabilinecek bir baba birde bunu düşünün .

Ya anlamıyorum sinirli olan adam sevgilisini eşini her neyse sindiren bağıran küfreden çok mu aşık oluyor
yani öyleyse eşlerimiz bizi sevmiyor mu ?

En fazla evlenirsin boşanırsın ne demek ya
çocuk oyuncağı mı bu yaşayacakların ne olacak
kendinizi neden böyle adamlara adıyorsunuz bir de aşk acısı diyorsun
bunun neresi aşk sana aşkını gösterecek ne yaptı söyler misin ?

iki kere evlenmiş bır komşu ben bırı ıle evlenme noktasına gelınce aynen şöle dedi amannnn ne düşünüyorsun,evlen boşanırısn ne olcak en azından bır kere evlenmış olursun,şoka girdim,ama böle kolay soyleyen var,ama biz öle değil,cenaze gibi olur bızım evler boşanmada

şimdi az biraz ağlarsın geçer ama bu bağımlı herifle evlenirsen belki ömrün ağlamakla geçecek değermi.Bir kere kullanılan bir şey tekrarlanır.Kendinizi üzmeyin Allah size onun gerçek yüzünü göstremiş.

istanbuldan nevşehir'e oha yani.. kızım istanbul'da yaşıyorsun az biraz beyninizi kullanın ya. ne işin var oralarda

Valla gercekten bir kere denedigi bir seyse cok da sorun olmazdi insanlar meraktan yapabiliyo zaten o eroin falan degil esrarli sigara ot falandir. Duydugunu kosup arkadaslarina anlatip ortaligi ayaga kaldiracaginiza gozlem yapsaydin bi kere daha olacak mi diye.. Yani madem ayrilmayacaktin ayibi yaymayacaktin elaleme bu saatten sonra olmaz artik cok yuz goz olunmus yaptigin isler manasiz

Aşk falan göremiyorum ben ortada anlattıklarınızda. O kendine saygısızmışta esrar mı her neyse onu içiyor sonra birde sizle evlilik mi düşünüyor. Onun beyin fonksiyonları Durmuş yani. Bir anneye çemkirmek nedir ? Hemde sevgilinizin annesine.. Benim eşim anneme çemkirse Kafasında saç bırakmam. Sevmiyorsa bile SAYGI göstermek zorunda.

Ayrılmanız en doğrusu olmuş. Hem bir laf var gözden uzak olan gönüldende Irak olur. Sizinkide aynı hesap isabet olmuş ayrılmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…