• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısının son safhası nedir ?

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
98
Konya
Sevgilim.benden ayrılalı 2 hafta oldu.İlk çıktığım kisi değildi ama ilk kez böyle fiziksel olarak kötüyüm .2 haftadır midemde bir çarpıntı ,bulanma,halsizlik,baş dönmesi ,titreme ,ateş basması,iştahsizlik.Bu belirtiler aklıma panik atağı getiriyor.Hayattan zevk alamıyorum.Hasta olmuş olabilir miyim,bu geçer mi nolur yardım edin,iyi değilim.

Şimdi her şey daha çok taze.zamanla elbet geçecektir.

geçmiyor ya :( küçükken geçiyormus da biraz büyüyünce geçmiyor. yani benim 4 ay olacak ama ruhum hâlâ isyanda. Allah sabır versin arkadaşim.

Gecicek zaman alcak biraz ama gecicek.. hepimiz gecirdik bak... bittigine uzuldugun gunlere yanicaksin sonrasinda..

Bunların süresi 6 aymış :KK51:
Tabi bünyeye ve istemeye bağlı
Başka şeylere yönelin :KK56:

Sanırım o son safhayi yaşadım.
Daha iyiyim şimdi. Geçer derlerdi inanmazdım ama geçiyormuş..

Sevgilim.benden ayrılalı 2 hafta oldu.İlk çıktığım kisi değildi ama ilk kez böyle fiziksel olarak kötüyüm .2 haftadır midemde bir çarpıntı ,bulanma,halsizlik,baş dönmesi ,titreme ,ateş basması,iştahsizlik.Bu belirtiler aklıma panik atağı getiriyor.Hayattan zevk alamıyorum.Hasta olmuş olabilir miyim,bu geçer mi nolur yardım edin,iyi değilim.
Ben geberiyorum sandım, ama üstünden 3ay geçti geçmedi eşimle ilişkimiz başladı. Hayat bu. Birden yanıp zamanla sönüyor tüm acılar. Sadece bil ki zaman geçirecek herşeyi. Üzülme demek boş şuan, sadece sabret.
Hatta dün gece rüyama da geldi, sabah da eşime anlattım. Artık ona karşı bişey bile hissetmiyorum ama ayrıldığımızda ruhum çekilmiş canım yanmış böyle tarifsiz bir üzüntüydü ki ölsem bile içim sönmeyecek gibiydi. Bak geçti :)

24 eylülde 5 ay olacak o günden sonra.
Hala kırgınım hala üzgünüm ara sıra ağlama krizleri geliyor hala ama geçti.
O ilk ayı anlatamam.
Oyle zordu ki. Ben delirecegim sandım.
Ve o kadar aktif olmaya çalıştım ki hoc evde durmadim neredeyse. Ama akşam olunca yine krizlere giriyordum :)
Geçti gitti.

1ay boyle olur sonra kafanı dağıt..
En büyük acılar 8 ayla sınırlıymıs ama bu aşk acısı daha az süre..
Geçer mutlaka.
Ölüyorum dersin ölmezsin.
Ya o ya ben öleyim dersin yine yaşarsın.
Ama sonunda geçer.
Belki zaman zaman aklına gelir ama acıtmaz.
Bu son evresi değil ilk evresi.
İdrak ettiğin an deliricek gibi olursun..
Sonra sızı olur içinde..
En sonunda da nötr bi acı.
Ne evet acım var dersin nede yok birşey hissettirir kendini..
Hepsinden sonra biter..
Daha az gelir aklına sonra silinir..
Anılar silinir.
Sen düşünmedikçe silinir..
Sonunda biter..
Yeni biri gelir.

Ben geberiyorum sandım, ama üstünden 3ay geçti geçmedi eşimle ilişkimiz başladı. Hayat bu. Birden yanıp zamanla sönüyor tüm acılar. Sadece bil ki zaman geçirecek herşeyi. Üzülme demek boş şuan, sadece sabret.
Hatta dün gece rüyama da geldi, sabah da eşime anlattım. Artık ona karşı bişey bile hissetmiyorum ama ayrıldığımızda ruhum çekilmiş canım yanmış böyle tarifsiz bir üzüntüydü ki ölsem bile içim sönmeyecek gibiydi. Bak geçti :)
Benim asıl düşüncem şu, ondan daha iyisini bulamam diye korkuyorum.Fiziksel olarak gercekten büyüleyici birisi uzun boylu yeşil gözlü ,arkadaslarım bile kıskaniyor ,yakısikliydi dediler.O seviyede birini bulamanlm dite korkuyorum,karakteri de iyiydi ama fiziksel olarak cok bağliydım

unutursun için yanan yana unutursun :KK61:

sonra bir bakmış aaaaa yeni bir kalp çarpıntısı :KK200::KK68:

inşallah senin için güzel bir başlangıç olur.:KK72:

Şimdi çok zor geliyordur sana hiç azalmayacak gibi.
Ben öyle bir kazık yedim ki o adamdan.
Nişan için isteme için elbise bakıyorum ben o ara. Burada girip nisanlaniyorum kızlar diyorum bizim kızlara ucuyorum havalara.
Annem biliyor babamla konuşacak yakında.
Sorma..
Sonra bir kız mesaj atıyor bana ben Alinin sevgilisiyim diye :)
İnanmak istemedim gece yatamadim sabah kostur kostur evine gittim. Öğrendim gerçeği tabi.
1 yıldır aldatiliyormusum.
Saka gibi demi .
KendimKendime gelemedim 2-3 gün rüya gibiydi...
Ama azaldı.
Yok olmadı asla ama azaldı acısı.
Rabbim büyük

Yok canım ya üniversitede bir arkadaşım vardı birini çok sevmişti yani sevgisinden sürünmüştü. Ayrılınca senin dediğin gibi olmuştu midesinde hep bir sıkıntı vardı yemek falan yiyemezdi yemeyi canı istemezdi uyuyamazdıda. Kız böyle olunca çok zayıfladı manken gibi oldu. Şimdi başkasıyla evlendi verdiği kiloların hepsini geri aldı:)

Benim asıl düşüncem şu, ondan daha iyisini bulamam diye korkuyorum.Fiziksel olarak gercekten büyüleyici birisi uzun boylu yeşil gözlü ,arkadaslarım bile kıskaniyor ,yakısikliydi dediler.O seviyede birini bulamanlm dite korkuyorum,karakteri de iyiydi ama fiziksel olarak cok bağliydım
Fiziksel olarak daha kaslısını buldum ben de çok beğenirdim ex i ama şimdi eşimin yanında çirkin geliyor vs vs. Biri gelip unutturunca onun hiç bişeyinin önemi değeri kalmıyor. Birazcık zaman geçsin. Aklına sadece bunu yaz. Zamanını bekle, öpüyorum :)

Back
X