Aşk Aşk Aşk

MuzipRakkase

Üyelkiptali istiyrm olmuo
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
2.206
4
66
Zonguldak
YIL 30.12.2009
Bir yıl aradan sonraaaa
Bir gece telefonum çaldı arayan oydu ama açmadım.Elim ayağım titriyo şok şok olmuştum.İş yerime geldi bu sefer konuşmak, çıkmak zorunda kaldım iş yerimden.Konuşmaya başladık evlenmek istiyorum, hiçbirşeyi senin kadar istemedim ben dedi ama ben karşısında eridim bitti.Ama ikimizinde ağzı kulaklarında yani…Kısmetse kurban bayramında tanışma söz vs vs ilk resmi adımı atıcaz…
Çooooooook seviyorum
Kısmetinse buluyo bir şekilde bir yerlerde süprizzzzz ...Ayrılıklar umudunuzu kaybettirmesin seviyorsa döner gelir :)))) Aşkımı çok seviyorummmmm[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
aradığında namaz kılıyordum çok etkilendi ondan sonra itiraf etti sanırım bu içime dert oldu... 5 aylık bir ilişkiydi terk etmek zorunda kaldım. Ayrıldık….

bu olayı anlamadım canım

Yolda beni kısa etekli ve sürekli gülüyo görünce,arkadasına ben bu kızı çabuk tavlarım demiş. Sonra bir aksam bu beni aradı neden geç açtın teli dedi bende namaz kılıyorum dedim.Oda dediki görünüşün bende baska izlenim bırakmıştı ama sen göründüğün gibi değilsin hatta arkadasa kolay lokma demiştim dedi.sonra ben bu lafa gıcık oldum ve ayrıldım

Canım her zamanki gibi kendi usulunce çok hoş anlatmışsın hikayeni...
Ben zaten bayılıyorum kendini ifade etme biçimine.Senin tabirinle yine aşka gelmişsin.
Ve bunun sonucunda çok hoş anlatmışsın hikayeni.
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin ayrılık yüzü göstermesin inşallah.

Canım her zamanki gibi kendi usulunce çok hoş anlatmışsın hikayeni...
Ben zaten bayılıyorum kendini ifade etme biçimine.Senin tabirinle yine aşka gelmişsin.
Ve bunun sonucunda çok hoş anlatmışsın hikayeni.
Allahım bir ömür boyu mutlu etsin ayrılık yüzü göstermesin inşallah.

Thanks canım ama seninde çok değişik tanışma hikayen var ve kalemin benden daha sağlam daha romantiksin bana göre yazda okuyayım keyifle :)

Tatlım çok qüzel, sanki benim hayatımdan bir kesit anlatmışsın :gitme:
ALLAH bidaha ayırmasın sizi :nazar:

Back
X