aşk çokgeni :(

ben de o ümitteyim, bakalım artık..

çok utanırım ki.. :KK12:

face mi.. face den olacağına hiç olmasın daha iyi..
çok komik bir video izledim, sen de izle demekten niye utanasın?
ya da boşver. aşk veya hoşlanma olsa bu kadar ürkek olamazdın.
hayırlısı.

Bu fırsat kaçmaz.Pes etmeyin.Eğer onunla iyi anlaşmaya devam ederseniz tayin isteyip birlikte başka şehre gidin.

Kızlar, öncelikle asla evlenmem, asla evliliğin sorumluluğunu alamam, asla kimseyi çekemem diye düşünüyordum bir zamanlar.. Biraz uzun olacak ama...

Bulunduğum ilçeye 3 yıl önce atandım.İşte yakın arkadaş olarak gördüğüm 2 arkadaşım var. Bunlardan biri ilk geldiğimiz zamanlarda, burada birinin olduğunu, onun askerde olduğunu, birbirimize çok benzediğimizi, beraber olabileceğimizi dile getirdi, dolayısıyla aklıma soktu.. Ben de face den biraz araştırdım hakikaten etkilendim ki uzun zamandır kimseden böyle etkilenmemiştim. Neyse 1 süre boyunca gelmesini bekledim.
ve geldi... Bildiğiniz gibi değil, her alışkanlığımız benziyordu, yaşam tarzımız, sevdiğimiz şeyler, hobilerimiz.. burcumuzdan dolayı mı bilmiyorum ama "aşırı" benziyorduk, şok oldum benzerlikler karşısında.. iki insan ancak bu kadar benzer..

Neyse bi süre sonra yakın arkadaşlarımdan diğeri olan arkadaşım bi gün yanıma geldi ondan çok hoşlandığını söyledi.. Kafamdan aşağı kaynar sular.. yüreğimden ılık ılık kopan duygular.. Sustum.. sadece sustum.. Çünkü ondan hoşlandığımı en yakın arkadaşlarım dahi olsa bu tarz şeyleri kimseye anlatmak pek tarzım değil.. Neyse bu arkadaşım hergün bana dert yanıyor, onu ne kadar sevdiğini, bildiğiniz platonik aşk.. Öyle böle değil, çok takıyordu.. Anlatmadığı gün yoktu..,

Ben bu çocuğu unuturum dedim.. Unuttum diyemem ama duygularımı bastırdım törpüledim, onunla aynı ortamda bulunmayarak, ona sert davranarak.. bana haramdı sanki..

Geçen sene arkadaşım daha fazla dayanamayacağını, ona açılmak istediğini ama bunu bizim yapmamızı istediğini söyledi.. Gittik diğer arkadaşımla "o"nun ağzını aradık. İsim vermeden birşeyler söyledik, ima ettik, fakat o, kendisinden hoşlanan kişinin arkadaşımız olduğunu tahmin etti ve olamayacağını belirtti.. Ama arkadaşımız hala çok seviyor ve kafasına takıyor..

Ben mi, ben geçen haftaya kadar unutmuştum.. Ama geçen hafta bir işten dolayı beraberdik.. diğer arkadaşlarıma davrandığım gibi kesinlikle davranmıyorum. hep kendimi çekiyorum.. neyse.. geçen haftadan beri hayatımda biri olup olmadığını ailemi falan soruyor. komik videolar izletiyor.. sevdiğim şarkıyı sordu ve serviste ben bindiğim zaman çaldı o şarkıyı.. ertesi gün de benim için o şarkıyı çaldığını söyledi.. en önde oturuyor da serviste o yüzden teybe müdahale edebiliyor..

Bu arada kısmetse bu sene ikimiz de tayinciyiz..
Bu kişiden çok hoşlanan var, nerdeyse tüm bekar kızlar hoşlanıyor, onunla konuşmak için fırsat kolluyorlar..
çok cool hem de itici denecek kadar cool.. Bu yüzden galiba tüm kızların ilgisini çekiyor..

Galiba en yakın olduğu kişi de benim, çünkü birşey olduğunda, kızlar "seninle daha iyi anlaşıyor, git söyle de vs vs.." iş olsun gezi programı olsun, ona ulaşmak istedikleri zaman bana bu imayı hep yapıyorlar..

Ben de biraz erkeksi bir yapıda fazla sert bir insanım. Acaba o yüzden mi daha yakın bana.. hani aramızda birşey olamayacağına güvenip mi bana diğer kızlardan daha yakın acaba diye de çok düşündüm..

Vel hasılı kelam gider ayak bu çocuk niye aklımı karıştırıyor arkadaşlar..
Kendime hakim olamıyorum sürekli aklımda.. uyku bile uyuyamıyorum ya.. her "an"ımda..

Bi de yaşadığım pişmanlık. Biz bu çocukla beraber olamayız ki arkadaşımı çiğneyip.. Ne diyeceğim arkadaşıma, ben senden önce seviyordum da sen önce söledin mi diyeceğim çocuk gibi.. bi de ağlayayım bari..

Ben arkadaşımı çiğneyip böle bi ilişkiye kesinlikle başlayamam.. Ama ben bu kadar benzediğim, bu kadar sevebileceğim nazını niyazını çekebileceğim, bu kadar benzeyeceğim başka birini de bulamam

ÇARESİ YOK BU İŞİN.. Sadece anlatmak istedim. Bu durumla karşılaşsanız ne yapardınız bilmek istedim..
Memleketteki 2 yakın arkadaşıma bu durumu anlattım.. Hayatımın fırsatını kaçıracağımı ima ediyorlar :KK43:

çok uzun oldu affedin :KK43:

Askta ve savasta hersey mubahtir , arkadasim dedigin kisiyi ordan tayinin cikinca birdaha gorecekmisin, sanki oz kizkardesinmis gibi bahsedipo olayi dramatize etmissin, bir kere daha bu cocuk askerdeyken onun senle uygun olacagini o kizin yaninda dile getirmisler yani sen cocuktan hoslandigini neden soylemeye cekindin anlamadim sirf o kiz vede baska tum kizlar hoslaniyor diye. Koskoca bir hata etmissin, bana kalirsa cok gec degil gercek duygularini belli edebilirsin bahsettigin adama, vede sert davranmayarak uzak durmayarak ve hatta vakit gecirerek baslayabilirsin. Zaten sormussunuz vede oluru olmadigini soylemis oteki kiz icin, yani elinden alma durumuda yok, aman hos olsa ne olacak birini on kisi sever bir kisi olur dimi .

Hic dusunme hemen ise koyul derim.

öyle bir dar boğaza sokmuşsun ki olayı internet bile mantıklı göründü bir an
valla haklısın, son zamanlarda iyice taktım :KK14:
çok komik bir video izledim, sen de izle demekten niye utanasın?
ya da boşver. aşk veya hoşlanma olsa bu kadar ürkek olamazdın.
hayırlısı.
bilmem belki de öyledir, evet, hayırlısı..

Bu fırsat kaçmaz.Pes etmeyin.Eğer onunla iyi anlaşmaya devam ederseniz tayin isteyip birlikte başka şehre gidin.
keşkeee, bakalım artık :KK54:

Askta ve savasta hersey mubahtir , arkadasim dedigin kisiyi ordan tayinin cikinca birdaha gorecekmisin, sanki oz kizkardesinmis gibi bahsedipo olayi dramatize etmissin, bir kere daha bu cocuk askerdeyken onun senle uygun olacagini o kizin yaninda dile getirmisler yani sen cocuktan hoslandigini neden soylemeye cekindin anlamadim sirf o kiz vede baska tum kizlar hoslaniyor diye. Koskoca bir hata etmissin, bana kalirsa cok gec degil gercek duygularini belli edebilirsin bahsettigin adama, vede sert davranmayarak uzak durmayarak ve hatta vakit gecirerek baslayabilirsin. Zaten sormussunuz vede oluru olmadigini soylemis oteki kiz icin, yani elinden alma durumuda yok, aman hos olsa ne olacak birini on kisi sever bir kisi olur dimi .

Hic dusunme hemen ise koyul derim.
bin kişi sever bir kişi alır evet, çok tatlı yazmışsınız, sağolun
akışına bıraktım, ama, zaman da akıyo mübarek :KK53:

Back
X