Neye 2 ay kala anlayamadim....ayrildiniz herhalde ama sebep ne....
Neye 2 ay kala anlayamadim....ayrildiniz herhalde ama sebep ne....
hayatındaki insanın gün geçtikçe ilgisizleşmesinden şikayet etmişsin sanırım bi süre sonra malesef böyle zamanlar oluyo
Düğüne iki ay kala demek istemiş sanırım:44:
Arkadaşım çok içten yazmışsın ve şuan bile sende bi'tükenmişlik var bu haldeyken evlilik ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.
Tam ee bi'yerden sonra böyle olur alışırsın, ilk zamanlardaki gibi belki titremezsin ama his aynıdır diyecektim ki ağladığında iyi ağlamalar dediği kısma gelene kadar...
2 yıl önceki halimi özledim..
Oiçinde kelebekler uçuşan, bir kere görebilmek için perdelerin arkasına saklanıp bakan, sesini duyunca kalbi heyecandan ölcekmiş gibi atan, her gün fotoğraflarına bakan, nerde ne yappıyor sorularıyla kafayı yiyen en önemlisi o ilk bakıştaki aşkı,yanıp kavrulmayı, o ilk kıvılcımı, beni kül eden kıvılcımı özledim..
zaman öldürür aşkı derlerdi, bunu bilirdim ama bu kadar acı vereceğini ve zor olacağını bilmezdim..
Bunu kabullenmek çok zor..
O bana hiç bi zaman gerçekten aşık olduğunu hissetirmedi sevdi biliyorum ama ben ona baktığım zaman onun bana bakışları aşkla değildi, aşk bakışlarda belli olur, sevdiğinin göleridir kalbi, orda görürsün aşkı,sevgiyi,nefreti..
Gözlerini kaçırmamaktır aşk..Gözünü bile kırpmadan bakmaktır,baktıkça doyamamaktır,farklıdır işte sevgi gibi değil daha kuvvetlidir,daha çok mutluluk verir, daha çok ACI verir..
Aşk bitti..
Çünkü bu kız 2 yıl önceki kız değil, masumiyeti kayboldu..
O çok bağlı olduğu tabuları bir bir yıktı..
Pişmanlık değil asla çünkü aşk insana yapmam dediklerini yaptırıyormuş; çünkü aşk kendinden bile üstünmüş..
20 yaşındayım çok gencim, bu yaşta insan herşeye heyecan duyar ama ben neden bu kadar durgun ve ruhsuzum..
Eskiden böyle değildim..
Bağırarak şarkılar söyler, kimseye aldırmadan dans ederdim sokaklarda, kahkahalarım vardı hiç bitmeyen, çok daha dolu dizgin yaşardım duygularımı..
Bu durgunluk niye?
Ben delicesine tartışırdım bütün içimdekileri atardım..ağlardım hıçkıra hıçkıra..
Şimdi niye bu susuş..Niye bu konuşmaktan, bağırarak tartışmaktan kaçmak..korkmak!
Korkmak; ben hiç korkmadım ki tartışırken, bir şey söylemekten çekinmedim ki, bunun sonucunda şiddet olur mu diye hiç korkmadım ki..
Susmak bile korkutuyorsa..
Ağlamak; ben ağlardım rahat rahat bazen gizlice bazen insanların içinde..
Ben ağlayarak döktüm içimi..
Ben ağladığımda bir çift göz ağlardı karşımda "kıyamamak" vardı bir zamanlar..
Şimdi "iyi ağlamalar" deyip arkasını dönüp yatan bir adam..
Ağlamayı nasıl yorumladığını bilmediğim bi adam..
Gözlerim dolduğunda ağlamamak için kendimi, dişlerimi sıktığım zamanlar..
Duygularımı bastırıyorum ve buda beni farklı bi kadın yapıyor gün geçtikçe değişen kendini tanımayan bir kadın..
Kırılan bir kadın..
Ne hissettiğini bilmeyen, bilemeyen, vazgeçmek üzere olan bir kadın!..
2 ay kala..!
canım evliliğinize 2 ay varmış ama ben okurken sanki yıllardır evli ve mutsuz bi kadının yorulmuşluğunu okudum sanki.bence bu birazda seninle ilgili bi durum sanki sen depresyona girmişsin.bu mutsuzluğun genel olarak tüm hayatınla mı ilgili yoksa sadece ilişkinle mi ilgili?bu durum seni yanıltır ve ani bi karar alırsan ilerde çok pişman olabilirsin
evlilik öncesi herşeyi sorgulamak mı bulunduğum duruum bilemiyorum ama sadece ilişkim bu şekilde ailem ve çevremle bi sorunum yok
sorunlardan biri bu zaten tartışamamak. ben hep susarım o bağırır çağırır ben birşey söylemeye kalkınca öyle bi sinirleniyo ki korkuyorum bir şey yapmasından öncesinde kolumu tutmuştu bir kez ve kolum morardı. sonrasında özürler dilesede sinirli bi yapıda o yüzden adam gibi konuşamıyoruzEn iyisi icini buraya doktugun gibi nisanlini karsina alip konussan bu konuyu tartissaniz....
Belki konusmak rahatlatir....
evlendikten sonra aşkın biteceği bir gerçek ve ben bunu biliyorum ama biz nişanlıyız ve 1.5 senelik bir beraberliğimiz var bu ilgisizlik erken..
Çok güzel birşey 10 yıl boyunca o aşkı kaybetmemek bu çok değerli birşey bence. Ama eminim bunda eşinin payı çok büyüktür seni kendine bağlı tutabilmiş soğutmamış kendinden ve olduğu gibi davranmış hep bu yüzden hiç hayal kırıklığı yaşamamışsın gün geçtikçe de bağlanmışsın allah her gün dahada arttırsın sevginizi inşallah canım ne mutlu sana..aşkk hiç bitmezz aslında bizler öldürürüz aşkı..zaman geçer bi boşvermişlik olur çift taraflı..çok acayip bi denge gerekiyor..aşkı korumak gerçekten zor..
yıllardır birlikteydik şu an evliyiz ve hala pırpır kalbim yanında ve hala korkarım onu kaybetmekten.her gece dua ederim Allahım ne olur acısını gösterme derim..her bakışımda 'Allahım ne güzel mavi gözleri var nasılda yakışıklı yaratmışsın maşallah' derim.. hala hayranım konuşmasına,gülüşüne,beyfendiliğine her hareketi ile büyülüyor beni halaa.. hele gece lambasının loş ışığında onu uyurken görmek mest ediyor beni..her dakka öper severim.ben öpmekten bıkmam ama onun öpülmekten bazen bunaldığıda olur..ben manyağım biraz
10 yıldır beraberiz.. zamanın getirdiği bi rahatlık var ama aşk hala ölmedi bendee..ama bu benim düşüncem,benim duyduğum aşk.. eşim içten içe neler hissediyor bilemem..ama benim ona karşı olan aşırı bağlılığımın farkında..
ben ilk tanıdığım adamın çok aşırı farklı ikinci bir yüzünü görmedim sanırım ondan çok tutkulu seviyorum..ama ilk günki gibi kimse kalmıyor tabiki.benim için önemli olan yıllar geçti karaktersiz bi davranışı çıkmadı ortaya ufak tefek olumsuzlukları huysuzluklarını illaki var ama görmezden geliyorum bende..
valla canım bu 2.yılda bişey var ablamda da aynısı olmuştu 2 yıllık ilişkisini bitiriyodu nerdeyse.sonra aştılar ama bu durumu 3 yılı geçti ilişkilerihayırlısı olsun senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?