Aşk belli zaman sonra bitiyormuş!

Aslında Her Aşk insanı biraz daha OLGUNLAŞTIRIR...
Tıpkı sende olduğu gibi.
Bu kaçınılmaz son arkadaşım ve sen de bu sonda kendi payına düşeni almışın.
Üzülme neden böyle oldum diye.İyi tarafından bakmaya çalış.
Önemli olan Sevginin devam ediyor olması.
Sevgin devam ediyorsa EVET de.Yoksa düşünmek lazım.

bu kadar yoğun olmasada buna benzer duygularla boğuştum bi ara düğünüme kısa bi zaman kala , bikaç kişiyle paylaştığımda düğün stresi demişlerdi pek gerçekçi bulmasamda kendimi rahtalatmaya çalıştım sonra anladım ki gerçekten düğün stresiymiş

senin durumunda bu mu acaba , ya da koşturmacalar esnasında çok mu yıprattınız birbirnizi

bende bunu söylicektim :)) bencede düğün stresidir geçer bunlar, arada böyle hissedebiliyor insan ama pek aldırmamalı geçici bi durum :)

o ilgisizlik değil biliyormusun erkeklerin gözünde olgunlaşmak bende erkek arkadaşıma eskisi gibi haraketli değilsin diyorum beni artık sevmiyormusun diyorumm büyüdük artık olgunlaşıyormuşuz bilmem ne bilmem ne.... gerçekten mutlu değilsen sevmiyorsan hayatını heba etme yada al karşına konuş bence belki evlenince herşey daha güzel olur belli mi olur

bence kolunu sıkıp morartması ve tartışma anında bağırıp çağırarak karşısındakini susturması düğün stresi değil

bence kolunu sıkıp morartması ve tartışma anında bağırıp çağırarak karşısındakini susturması düğün stresi değil

Aynen katılıyorum ben de aynı şeyi yazacaktım tam.
Ne demek kolunuzu sıkmak?!
Yarın öbür gün evlendiğinizde döver.
Erkek dediğin daha sakin olmalı ilişkiyi korumalı.
Kadın sinirini dökemezse içinde biriktirirse işte sonuç.

evlendikten sonra aşkın biteceği bir gerçek ve ben bunu biliyorum ama biz nişanlıyız ve 1.5 senelik bir beraberliğimiz var bu ilgisizlik erken..

Tatlım hıssettıklerını cok ıyı bır sekılde dıle getırmıssın .
Fakat dugune 2 ay kala bunları hıssedıyorsan nasıl evlenmeyı dusunuyorsun .
Evlendkten sonra daha kotu olmazmı
Ben evlılıgın askı bıtırdıgını dusunenlerden degılım ,
Cunku cevremde bunu bana ıspatlayan bır suru ınsan var
Bence bu kısılerın kendı elınde .

bilmiyoru okurken çok üzüldüm sanki beni anlatmışsın..senin gibi düşünüyorum aynı şeyler yaşamıyoruz ama biraz melankoliğim ben benimki ondan kaynaklanıyor : ) bence de istersen o nsanla bir gelecekdüşünme.. ya da bu durumunun geçmesin bekle bilmem ki napılır uzaktan konuşması kolay oluyor ama yaşayana zor..

Bu tip konulara istisnasız yorum yapanlardanım, çünkü ben de 9 senelik flörtten sonra evlendim, o kadar sene sonra heyecan kalmaz aşk biter vs gibi laflara aşinayım.
Burda soru şu, aşk nedir sevgi nedir, kişi bunlara kendince açıklık getirmeli, mesela benim için aşk hastalıklı bi haldir evet güzeldir enerjisi yüksektir delicedir ama yıkıcıdırda, aşık olduğun kişiyi öyle bi yere koyarsınki sanki o hiç hasta olmaz aksırmaz tıksırmaz burnu akmaz tuvalete gitmez kusmaz Dünyadaki tüm güzellikler onda vücut bulmuştur Dünyanın 8.harikası odur ne giyse yakışır ondaki göz ondaki boy pos endam kimsede yoktur ama bi kavga etmeye gör pire için yorgan yakma hali,ağlama nöbetleri,ölücem sanmalar...Aşktan sevgiye geçiş çok keskin bi virajdır bu virajı alamayanlar ilişkilerini bitirirler bakarlar ki karşılarında bi ölümlü var, aslında o kadarda yakışıklı/güzel değil, aslında biraz kısaymışta, öğhhh burnumu aktı ne
Ama o virajı alanların iç, başka bi duygularla dolar, sevgi,şevkat, sadakat, özveri, kabulleniş...Evet o dünyanın en güzeli/yakışıklısı değildir ama sen onu istersin, onu tercih edersin,evet hastada olur paspal halleride vardır, kavga edersin ama onu artık tanımışsındır öyle demek istememiştir ya da özür dileyecektir, sen de özür dileyebilirsin gereksiz gurur yapmazsın, delice sevişirsin ama üstünü örtüp alnından öpecek kadarda şevkat dolusundur ona karşı
Bizim evliliğimiz delice bi aşktan sevgiye döndü, bu temele kuruldu, hastalığınıda gördüm, yaz kış bitmeyen sinüzitiylede uğraştım,peçete taşıdım durdum ona, arka arkaya aynı tuvaleti kullandık, adet günlerimi ezbere bilir, tatlı alır gelir bana, evet aşk bitti ama böyle bişeye dönüştü iyiki de dönüştü,eskimedik biz, olgunlaştık, piştik, umarım herkes bunu yakalar

Ayyy bayıldıımm :) çok güzel bir ilişkiniz ar :) Allah nazarlardan saklasın tü tü tü nazar değmesin inşAllah :)

Iyı ağlamalar deyip arkasını dönüp yatmasından evli ve mutsuz olduğunu düşündüm bende..
Yazdıkların.. Hissiyatını güzel dilegetirmişsin...
Düğün stresi sarmış seni diyecektim ki
Kolunu morartmış bağırıp çağırmış...

Sen ne düşünüyorsun?
Farklı bir kadın mı olmak istiyorsun?
Kendin mi?

Aynen bunu düşündüm bende..

Katılıyorum..

evlendikten sonra aşkın biteceği bir gerçek ve ben bunu biliyorum ama biz nişanlıyız ve 1.5 senelik bir beraberliğimiz var bu ilgisizlik erken..

bu ilgiszlık evlendikten 1 ay sonra başlasaydı eğer butun bunları ozaman onunla aynı evde yaşarken o işe gittğinde en akşama kadar yanlız sesızlıkte boğularak yaşasaydın eğer o zaman geç denileblirdi arkadaşım çok mantıklı çok içten çok samımı anlatmışsın derdini ona böle bi ilgizlk benı bıtırıo desen konuşsan anlatsan bölemı devam eder yoksa düzelirmi sence canım bbnde buyuk bı aşkla evlendim ama gel görkı 1yıl olmadan bıttı o aşk o heyecan o tutku malasefffff ((( herkesde bitmıo ama göruoyrum şahit oluyorum derin ce al karşına konuş susma sakın anlat kendi kendnie başa çıkamassın belkide kafasına taktığı bişe vardır mantıklı bı açıklama ne bilim ama pes etme savaş 2 ay uzun bı sure bence dene omuosa butun hayatını böle sesiz çaresiz mutsuz geçirebilirmiyim die düşün ...

En son demişsin ya iyi ağlamalar deyip arkasını dönen adam diye.

Evlilik sonrası aynen öyle oluyor.
Sen sessiz sessiz ağlarken o iki tatlı sözle gönül almaya üşeniyor.

Çok acı ama böyle bir değişim olacağını bilseydim ben de hiç evlenmezdim.
Peşimden koşsun. Eskiden olduğu gibi telefonlarını açmadığımda,
bitsin artık dediğimde it gibi yalvarsın hep. Ödü kopsun bensizlikten.
Ohhh olsun. Sürünsün.

Bu erkek milleti insanın acıma duygusunu da yok eder.

Hakkınızda hayırlısı..
20 yaşında evlilik benim için intihar bu arada söylemeden geçemeyeceğim

hazır evli değilken bence bitir çünkü biten bi aşkı iyi bilirim
dokunması felan hepsi batacak sana
ve gönlün bi başkasına kayacak
hazır yolun başındayken ayrıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…