pardon sunu anlamadim
her firsatta cirkin oldugunuzu mu ima ediyor ?
seni tanıyan biri olarak şunu diyim eşin sana aşık sende ona hemde dibine kadar ama hayat iş güç yaşam tarzınız ailenizce büyütülme şekli ve daha bir çok nedenden dolayı aşkı sözle cilveyle deilde iğneleme didişme ile gösteriyorsunuzeşimi eleştirmek için açmadım bu başlığı. acaba bende mi hata dedim. onunla tanışalı 5 yıl bitti. evleneli 3 yıl... sevgiliyken, nişanlıyken olan o heyecanı aşkı evliliğin 3 yılında bitiverdi. bunu ben anlamıştım ama hiç belli etmedim. üstünde durmadım. bazı şeyleri görev gibi yapmasını da önemsemedim. bir çift güzel laf duymasam da "olsun" dedim. "adam işinde gücünde. içkisi kumarı ahlaksızlığı yok. bütün derdi koyunu kuzusu. çok yoruluyor. o yüzden" dedim. (eşim kendi köyünde öğretmen hayvancılık da yapıyor)
anneme de ucundan kıyısından anlatsam "amaaan kızım geçti onlar" diyor.
aslında umursamazdım. ama geçenlerde rahatsızlanmıştım. uzanıyordum. eşim geldi nasılsa kendiliğinden öptü beni. sonra bir daha... sonra dedi ki "uzun zamandır böyle hissetmemiştim"
yani doğru anlamışım. ha sonra ne mi oldu?hiç. aynı tas aynı hamam. iki çift güzel söz beklemek, şu dağın başında kimsiz kimsesiz bozkırın ortasında... hala sevildiğini bilmek... adım gibi eminim bana aşık değil. belki eş sevgisi belki alışkanlık. ama aşkı bilmez mi insan?zaten çirkinliğim her fırsatta dilinde. sakalım bıyığım.. üff her şeyi yazmak istemezdim ama bugün çok doluyum.
arıyorum sesini duyayım diye, "işim gücüm var rahatsız etme acil değilse" diyor. oysa sevgilyken sabaha kadar 6 saat konuştuğunu biliyorum.
sizce gereksiz bir başlık olduysa hakkınızı helal edin.
kuzum başlıgını yeni gördüm:26:
takılacak dert mi dersen evet takılacak dert
ben de olsam takardım. ama belki sadece size özel durum değil her evlenen de vardır böyle durumlar.
yine evliliği kurtarmak bayana düşüyor anladığım kadarıyla
ama ne yapmalı hiç bimiyorum
bunun dışında eminim bunları düşünüp ders calısamamışsındır ama şimdi değil takılacak zaman şimdi değil canım
kuzu bildiğin gibi değil. 2 gündür tek sayfaya bakamadım ders namına.
sanrım ciddi bir depresyon geçiriyorum. çünkü 2 gündür ne yedin de inana cevap veremem. sürekli ağlamak istiyorum.
kuzum belli ki bunalmışsın zaten bu durumda çalışman da pek verimli olmaz.
ağlamak rahatlatacaksa ağla
ve eşinde biter bu iş yine tatlım konuşmayı denediniz mi?
ne konuşacağım ya... bana rahat batıyormuş...
herkes köy işinde çalışırken ben evde rahatmışım o batıyormuş.. kendi cümleleri...
klasik erkek zihniyeti ama bunu da onu anlatacak yine sensin
bizim gibi ince düşünemiyorlar
düz bakıyorlar hayata sen de biliyorsun
zaten anlaşmazlıkların cogu da burada bitiyor
sana lazım olan güzel bir kac söz onlar için olsa da olur olmasa da
diyorum ya bu adamın dilinden de senden başkası anlamaz
peki ne yapmayı düşünoyrsun?ya kızım adam şair şair!!!
daha yeni yazdı bir aşk şiiri millet beğene beğene bir hal oldu. 2 hafta sonra şiir dinletisine çağırdılar. hep beraber giderdik. "benim 3 gün için çocukla yolda ne işim varmış" yazdığı şiiri görsen... unutmamakla ilgili... bana evlendiğimizden hatta nişandan beri tek satır yazmadı.
peki ne yapmayı düşünoyrsun?
ya bugün dibe vurmuşum...
En dibe...
çökmüşüm...
Kimsem yok iyi mi...
bilmiyorum... kafam çok karışık. tepe taklak olmuş vaziyetteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?