olurmu hiç ya illa güzellik yüz güzelliğimi olmalı öğretmen olmuş ama daha bunu bilmiyor eşimle bizim ne kadar sorunlarımız olsada bizimd e3 yıl olcak evliliğimiz asla böyle şeyler demez her defasında ne kadar güzel oluğumu vs der ki eşim lise terk anlayamıyorum bu erkekleri ya okumuş etmiş kalp kırıyor bence sizin kalbiniz güzel buda yeter zaten o kadar duygulandımki okudum da takmayın güzellik değil sadakat yeter bence
bacı ben çirkin olsam ya da o çok yakışıklı olsa gam yemem. bakımsız falan da değilim. biraz tüy sornum var ama bu kadar da şaka konusu yapılmaz ki... saygı sıfır. "öpecekmiş de sakallarım batıyormuş" ne iğrenç değil mi... defalarca kadın olduğumu ve bu tür şakalar kaldıramadığımı söyledim. kırıldım kızdım olmadı...
ha şimdi bu yüzden boşanmam ama artık yeter daaa...insanım kadınım ben
Şair :) Yerinde olsam bu durumumu anlatan şiir yazardım belki ona ulaşmanın kendini anlatmanın istemenin yardım çağrısı yapmanın yolu budur
kendiliğinden görmesini bekleme aşık bittiğini sanmıyorum belki senin keyfin yerinde sanıyordur , herşey yolunda sanıyordur
sen kendini ifade ettikten sonra hala olumlu bir tepki alamazsan o zaman depresyona gir bence
Tedirginim bu gece yine gelmedin düşlerime
Uyanınca üzülüyorum yer yok mu bana kalbinde
bir güzel söz yeşertecek diye
Avuttum durdum gönül bahçemi
al sana şiirde yazdım daha napayım
ben de yazdım..defalarca. aşkından iğnelemesine her türde yazdım. evin duvarlarına kapılarına...artık eline bir kağıt verince(mektup-şiir) gözlerini deviriyor "yine mi" diyeŞair :) Yerinde olsam bu durumumu anlatan şiir yazardım belki ona ulaşmanın kendini anlatmanın istemenin yardım çağrısı yapmanın yolu budur
kendiliğinden görmesini bekleme aşık bittiğini sanmıyorum belki senin keyfin yerinde sanıyordur , herşey yolunda sanıyordur
sen kendini ifade ettikten sonra hala olumlu bir tepki alamazsan o zaman depresyona gir bence
Tedirginim bu gece yine gelmedin düşlerime
Uyanınca üzülüyorum yer yok mu bana kalbinde
bir güzel söz yeşertecek diye
Avuttum durdum gönül bahçemi
al sana şiirde yazdım daha napayım
ben de yazdım..defalarca. aşkından iğnelemesine her türde yazdım. evin duvarlarına kapılarına...artık eline bir kağıt verince(mektup-şiir) gözlerini deviriyor "yine mi" diye
tabii..
ben sıkıyorumdur
çok üstüne gidiyorumdur
erkekler fazla ilgiden hoşlanmaz
az çok tanıyorum seni diye konuna yorum yaptım ama benim yorumumu pek önemsememişsin galiba. havada kalmış.
neyse hakkında hayırlısı beyazanne...
kuzum benim sakın kırılma nolur
dua et o güzel kalbinle atlatayım bu günleri...
inan bu 3. gün kendimde değilim. 24 saat ağzıma lokma koymamışım farkında değildim... hala da canım istemiyor.
önemsemez olur muyum hiç...
eşimi eleştirmek için açmadım bu başlığı. acaba bende mi hata dedim. onunla tanışalı 5 yıl bitti. evleneli 3 yıl... sevgiliyken, nişanlıyken olan o heyecanı aşkı evliliğin 3 yılında bitiverdi. bunu ben anlamıştım ama hiç belli etmedim. üstünde durmadım. bazı şeyleri görev gibi yapmasını da önemsemedim. bir çift güzel laf duymasam da "olsun" dedim. "adam işinde gücünde. içkisi kumarı ahlaksızlığı yok. bütün derdi koyunu kuzusu. çok yoruluyor. o yüzden" dedim. (eşim kendi köyünde öğretmen hayvancılık da yapıyor)
anneme de ucundan kıyısından anlatsam "amaaan kızım geçti onlar" diyor.
aslında umursamazdım. ama geçenlerde rahatsızlanmıştım. uzanıyordum. eşim geldi nasılsa kendiliğinden öptü beni. sonra bir daha... sonra dedi ki "uzun zamandır böyle hissetmemiştim"
yani doğru anlamışım. ha sonra ne mi oldu?hiç. aynı tas aynı hamam. iki çift güzel söz beklemek, şu dağın başında kimsiz kimsesiz bozkırın ortasında... hala sevildiğini bilmek... adım gibi eminim bana aşık değil. belki eş sevgisi belki alışkanlık. ama aşkı bilmez mi insan?zaten çirkinliğim her fırsatta dilinde. sakalım bıyığım.. üff her şeyi yazmak istemezdim ama bugün çok doluyum.
arıyorum sesini duyayım diye, "işim gücüm var rahatsız etme acil değilse" diyor. oysa sevgilyken sabaha kadar 6 saat konuştuğunu biliyorum.
sizce gereksiz bir başlık olduysa hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?