• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk bitti ama oğluşum :(((

foregem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
70
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar..İçimde oylesıne derın bır sıkıntı ve durmadan gozumden dusen yaslarla bırlıkte attım kendımı buraya ...aıleme ve hıcbır yakınıma acıklayamadıgm sıkıntmı burada sızlerle paylasmaya karar verdım...Esımle 3 yıl bırlıktelıkten sonra evlendk...evlılıkten 2 yıl sonra oglusum dogdu....kendı yagımızda kavrulurken bır araba aldık ve odemeler felan derken maddı konuda bayagı bı sıkıstık derken sıkıntılar basladı ....esım maddı konuda ustume gelmeye basladı ...tartısmalar cogaldı...evın ıcındekı her hareketım gozune batıyo dıyebılırım ınternette bıgun fazla gezınsem hemen cocukla ılgılenmıyosuna kadar gıdıyo sozlerı...zaten daha oncede manevı olarak cok seyler yasadık ayrıldık bı donem sonra yalvar yakar geldı aldı benı aılemın evınden....oyle ıckı kumar gezme tozması yok ....evı ıcın cırpınır maddı konuda bızden hıcbısey eksık etmez ısınden eve evden ısıne gıder gelır...ama dahasıda nıkahımız yok ....bundan 1bucuk yıl once amrıkaya ogrencı olarak gıtmesı ıcın nıkahımı vermıstım 2 ay kaldı geldı fakat hala nıkahımız yok ...sordugum zaman tıcarı vıze ıcın ugrasıyorum vızemı alayım nıkah yapıcaz dıyor..hıc ınandırıcı gelmıyo..dıger arkadaslarımın yanında bıle kendımı tuhaf hısssedıyorum artık ....nıkahımız bıle yok......zaten cınselllık olarakta cınsellıge cok duskun bır ınsan degıl bu bıle ondan sogumama yetıyor...zaten kayınvalıdemlerlede problemlıyım aılesıyle bıle dogruduzgun bı ıletısımımız yok..arkadaslar okadar cok sey yasadıkkı buraya yazarsam sayfa dolaar tasar ve basınızı cok agrıtmıs olurum.....bana bır akıl verın lutfen...ask bıttıyse cocuk ıcın olumsuz ve her konuda zıt oldugun bır ınsana katlanmak dogrumu ???nerdeyse hergun aglıyorum yavrum goruyor anne aglama dıyor daha 3bucuk yasında ve daha cok acı cekıyorum off bı akıl verın....ona karsı ıcımde ne ask ne sevgı kaldı....boyle yasayamıyorum artık ıyıce uzaklastım......mutlu ccıftlerı grunce hemen aglamaya baslıyorum suan bıle yazarken aglıyorum ...sankı cok farklı bır dunyadayım psıklojım cok berbat...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkanı dön ve git canım
bunu yapabilcek gücün var mı?

Ya kusura bakmayın olumsuz yorum yapmak değil amacım
fakat tüm bunları okurken aklıma gelen bişey oldu
Bi tanıdığımız maddi sıkıntı içerisine girdiği dönemde eve haciz falan gelmesin diye mi ne boşanıyor karısıyla
ama hayatlarına devam ediyorlar.
Kayınvalide kayınpeder beraber yaşıyorlar. Gelinlerini çok seven, değer veren bir aile.
Adam iş için şehir dışına çıkıyor sürekli. Bazen 1 aydan fazla gelmediği oluyor.
Bir gün kadın, adamın cebinde bir fotoğraf buluyor vesikalık. Adam yeminler edip Kurana el basmaya kadar götürüyor işi.
Gel zaman git zaman kadın ısrar ediyor tekrar nikahımızı kıyalım diye. O arada 2. çocuk oluyor.
Bir öğreniyor ki, senelerdir kocası olan iki çocuğunun babası adam, başka bir kadınla evlenmiş o dönemde
ve iki kızı var o ikinci nikahlı karısından.. Olaylar neredeyse cinayete kadar gidiyordu ciddi anlamda..
Kadın silahı çekmiş adama yani resmen.
Hem nikahı geçiştirmesi, hem cinsellik konusunda uzak kalışı..
Hakkınızda hayırlısını versin Allah inşallah

aslında var ! daha oncede arkama bile bakmadan yapmıstım bunu....... aılemde herzaman arkamda destek ...ama o donemde cocuguma bakıp sureklı aglıyordum babası yanında yok dıye...sımdı babasını bılıyor ve 1 ay bıle uzak kalsa babamı ozledım dıyebılıcek kadar bılınclendı korkuyorum :(((

Bi tanıdığımız maddi sıkıntı içerisine girdiği dönemde eve haciz falan gelmesin diye mi ne boşanıyor karısıyla
Kayınvalide kayınpeder beraber yaşıyorlar. Gelinlerini çok seven, değer veren bir aile.
Adam iş için şehir dışına çıkıyor sürekli. Bazen 1 aydan fazla gelmediği oluyor.
Bir gün kadın, adamın cebinde bir fotoğraf buluyor vesikalık. Adam yeminler edip Kurana el basmaya kadar götürüyor işi.
Gel zaman git zaman kadın ısrar ediyor tekrar nikahımızı kıyalım diye. O arada 2. çocuk oluyor.
Bir öğreniyor ki, senelerdir kocası olan iki çocuğunun babası adam, başka bir kadınla evlenmiş o dönemde
ve iki kızı var o ikinci nikahlı karısından.. Olaylar neredeyse cinayete kadar gidiyordu ciddi anlamda..

insanlar neler yaşıyor ya Allah'ım gerçekten çok zorrr

canm şunu sakın unutma çocuk için sürdürülen evliliğin çocuğa yarardan çok zararı var
bi kere nikahsız olmak ne demek!!
eğer kurtarılcak bi yuva varsa çabala ama ne yaşadığını sen biliyorsun
çocuğum için devam edicem deme inan daha kötü oluyor

çok haklısınız butur olaylar tabıkı cok sık yasanıyor ....ıkıncı bır nıkah oldugunu sanmıyorum ...fakat dogrusu bu konuda tıcarı vıze cartcurt demesıde tabıkı ınandırıcı deıl ...cınsellık dersek o zaten bu konuda hep pasifti....boyle gelmıs boyle gıdıyor bu konuuda ...aslında buna alısmstım az cok ...ama su son zamanlardakı tavırları ve nıkah olayı artık canımı cok fazla sıkıyor arkadaslar....sureklı dusnuyorum kafayı yıycegım .....sonra dıyorum ıckısı yok gezmesı yok kumarı yok...sonra tekrar kendıme donup ''pekı benım neyım var ''??? dogruduzgun bır nıkahım bır cınsel hayatım bıle yok......abartıyormuyum dııyorum yerı gelıyor cok yakın bırıyle dertlesıyorum evıne baglı ıckısı kumarı dovmesı yok ve senın bı cocugun var yaapacak bısey yok dıyor.....ama askın bıtmıs olması yetmezmı arkadaslar ?????

çok haklısınız butur olaylar tabıkı cok sık yasanıyor ....ıkıncı bır nıkah oldugunu sanmıyorum ...fakat dogrusu bu konuda tıcarı vıze cartcurt demesıde tabıkı ınandırıcı deıl ...cınsellık dersek o zaten bu konuda hep pasifti....boyle gelmıs boyle gıdıyor bu konuuda ...aslında buna alısmstım az cok ...ama su son zamanlardakı tavırları ve nıkah olayı artık canımı cok fazla sıkıyor arkadaslar....sureklı dusnuyorum kafayı yıycegım .....sonra dıyorum ıckısı yok gezmesı yok kumarı yok...sonra tekrar kendıme donup ''pekı benım neyım var ''??? dogruduzgun bır nıkahım bır cınsel hayatım bıle yok......abartıyormuyum dııyorum yerı gelıyor cok yakın bırıyle dertlesıyorum evıne baglı ıckısı kumarı dovmesı yok ve senın bı cocugun var yaapacak bısey yok dıyor.....ama askın bıtmıs olması yetmezmı arkadaslar ?????

eşinle bunları konuştuğun zaman sana ne cevap veriyor?
yani o ne düşünüyor?

Henüz evli değilim, Allah kısmet ederse 15 günüm var. Evladım da yok. Büyük konuşmak istemiyorum fakat
aşk bittiyse, cinselliğiniz yoksa ve en en önemlisi nikahınız olmadan sizin gururunuzu hiçe sayıyorsa
mantığına doğru geleni yapmalısınız.
Size destek olan bir aileniz var ne kadar güzel.
Dayak yiyip içki içen bir adamla baş etmeye çalışıyor olabilirdiniz ve aileniz kabul etmiyor da olabilirdi doğru
ancak nikahsız olup aşk sevgi olmadan sadece oğlunuz için devam edeceğiniz her gün size acı verecektir
etrafımda çok gördüm evlatları olduğu halde ayrılan insanlar.
kimisi çok problemli oldu, kimisi zaman içerisinde anlamaya başladı.
evladınızla olan iletişiminize bağlı onun psikolojisini düzgün tutmak
tabi aynı şekilde babasının da mümkün olduğunca yanında olması gerekiyor bu süreçte

oo iş aşığı bır ınsan ....işi bır yana dunya bır yana..tamam cok guzel ..ama bana uzaksın dedıgım zaman maddı konuları one suruyor yorgun oluyorum vede canım ıstemıyor cınsellık cok aradıgım bırsey degıl nedenını bende bılmııyorum dıyor...ama dıyorum ben genc bır kadınım ve benım ıhtıyacım var ..ama yınede yok tık yok adamda...

Henüz evli değilim, Allah kısmet ederse 15 günüm var. Evladım da yok. Büyük konuşmak istemiyorum fakat
aşk bittiyse, cinselliğiniz yoksa ve en en önemlisi nikahınız olmadan sizin gururunuzu hiçe sayıyorsa
mantığına doğru geleni yapmalısınız.
Size destek olan bir aileniz var ne kadar güzel.
Dayak yiyip içki içen bir adamla baş etmeye çalışıyor olabilirdiniz ve aileniz kabul etmiyor da olabilirdi doğru
ancak nikahsız olup aşk sevgi olmadan sadece oğlunuz için devam edeceğiniz her gün size acı verecektir
etrafımda çok gördüm evlatları olduğu halde ayrılan insanlar.
kimisi çok problemli oldu, kimisi zaman içerisinde anlamaya başladı.
evladınızla olan iletişiminize bağlı onun psikolojisini düzgün tutmak
tabi aynı şekilde babasının da mümkün olduğunca yanında olması gerekiyor bu süreçte

ovvv ona bakarsak bu konuda kati kararı çocugu bana vermezmıs dunyayı yıkar onune gelen herkesı oldurur ama cocugu bana vermezmıs ...kendısı hem calısır hem bakarmıss...zaten cocuk bende....o donemde nıkahımı verecegım zaman sart sunmustum cocugumun vekaletını bana verıceksın dıye vede vermıstıde.....
Allahım bu yolda sızı pisman etmesın dılerım......

Ne yap ne et , o nikahı kıydır kardeşim . Erteletme sürekli sürekli ısrarcı olursan kıymak zorun da kalır .

nikahsız olmaya razı gelmemeliydin ya
gerekirse evi terk etseydin nikah olana kadar dönmeseydin
sinirlendim eşine çok akıllımıdır nedir:47:

Peki senin ailenin esinle iliskisi nasil ?? bir buyugun varsa baban abin veya annen oturup konussa nikah islemleri icin gerci seninki bahane buluyor diyorsun offff bu erkeklere laf gecirmek cok zor Allah yardimcin olsun ama evladin icin de uzulme canim hayatini mahvetme cocugun bi bakmissin buyumus gitmis yuva kurmus olan sana olacak iyi dusun

nikahsız olmaya razı gelmemeliydin ya
gerekirse evi terk etseydin nikah olana kadar dönmeseydin
sinirlendim eşine çok akıllımıdır nedir:47:

evet canım coook haklısın....aklına hayalıne gelmeyecek kadar kurnaz zeki ve bır okaadar akıllıdır zaten buda benı herzaman korkutur.....bu kadar cok bılen bır erkekle evlı olmak ıstemezdım.......başetmek oldukca zor !

Peki senin ailenin esinle iliskisi nasil ?? bir buyugun varsa baban abin veya annen oturup konussa nikah islemleri icin gerci seninki bahane buluyor diyorsun offff bu erkeklere laf gecirmek cok zor Allah yardimcin olsun ama evladin icin de uzulme canim hayatini mahvetme cocugun bi bakmissin buyumus gitmis yuva kurmus olan sana olacak iyi dusun

eşimin degerı babamın yanında yok denecek kadar azdır....babam onu coktaan gozden cıkardı...sanrım bırakıp gıdecegım gunu ıple cekıyordur o derece canı yandı babamın ....adamcagızın tek cocuguydum hayallerını yıktım...o bana cok soyledı pısman olacagın bır evlıllık yapıyorsun ...cunku aılesı benı ıstemıyordu ve baabam esımın cokta durus t bı ınsan olmadıgını sanırım bı goruste anlamıstı......esımde yalan vardır ...hele ılk zamanlar cok daha yalancıydı bıraz smile oldu dıyelım ama yınede fırfır fır doner beynı kurnazlıga malesef..soyle sakın kafalı uysal bı adam degıl ....yanı babam onu gozden cıkarmıs ve karsına alıp kızıma nıkah kıy dıyecek kadar bıle deger vermıyor belkıde bılerek yapıyor nasıl olsa cocugun velayetı annesınde nasıl olsa bırgun kızım gerceklerı gorecek nıkaha gerek yok dıyordur herhlde :((((

eşimin degerı babamın yanında yok denecek kadar azdır....babam onu coktaan gozden cıkardı...sanrım bırakıp gıdecegım gunu ıple cekıyordur o derece canı yandı babamın ....adamcagızın tek cocuguydum hayallerını yıktım...o bana cok soyledı pısman olacagın bır evlıllık yapıyorsun ...cunku aılesı benı ıstemıyordu ve baabam esımın cokta durus t bı ınsan olmadıgını sanırım bı goruste anlamıstı......esımde yalan vardır ...hele ılk zamanlar cok daha yalancıydı bıraz smile oldu dıyelım ama yınede fırfır fır doner beynı kurnazlıga malesef..soyle sakın kafalı uysal bı adam degıl ....yanı babam onu gozden cıkarmıs ve karsına alıp kızıma nıkah kıy dıyecek kadar bıle deger vermıyor belkıde bılerek yapıyor nasıl olsa cocugun velayetı annesınde nasıl olsa bırgun kızım gerceklerı gorecek nıkaha gerek yok dıyordur herhlde :((((

ayniii bende ki sorunlar ailem istemiyordu tek cocugum ama nedense sorunlu bir evlilik yasiyorum oglum var bende 6 senelik evliyim
benim esimde de yalan dolan kurnazlik coktur oturup dusunur hep acaba akrep burcu mu seninki de :))) bosver yaaa takma gitsin benim gibi yap inceldigi yerden kopsun...

eger sorunlari varsa o yuzden cinsellik aklina gelmiyor olabilir bu gayet normal, esine direk cinsellikten bahsedecegine tahrik etsen daha faydali olur bence, giy cicilerini toz al mesela :1:

maddi olarak rahatlarsaniz esin sana karsi degisir diye dusunuyorum bu kadar gergin olmaz...

aksamlari moralini duzeltmeye çalis, neseli ol, hadi gel bir masaj yapayim sana de mesela (kim sevmezki masajii) kafasini dagitacak seyler yapin... problemlerini unutsun bakalim nasil davraniyor...

belki de elinde olmadan oyle davraniyor, bazi insanlar oyledir stres olunca hep gergin sinirli oluyorlar (esim) bazilari ise ne derdi olursa olsun iki dk suratini asip eski neseli haline doner (ben)...

madem çocugunuz var, esinin elinde olmadan (stress faktoru) oyle davrandigini goz onunde bulundurarak ona, iliskinize bir sans ver derim ben... onu toparlamaya çalis eger bir duzelme gorursen ne ala gormezsen de yapacak bisey yok...

ayrilma karari alirsan da oglun açisindan bunu en duzgun sekilde yap, yaninda tartismayin, aglama, bazen anne babalarin ayrilmasi gerektigini, onu istedigi zaman gorebilecegini falan...

ayniii bende ki sorunlar ailem istemiyordu tek cocugum ama nedense sorunlu bir evlilik yasiyorum oglum var bende 6 senelik evliyim
benim esimde de yalan dolan kurnazlik coktur oturup dusunur hep acaba akrep burcu mu seninki de :))) bosver yaaa takma gitsin benim gibi yap inceldigi yerden kopsun...

yok canım yay burcu benımkı......aksıne bende yay burcuyum ve mınık melegımde yay ........pekı sen ne dusunuyrsun ayrılmak gıbı bı nııyetın varmı ???hıc hıc kolay degıl aslında bu ısler...ama ınanırmsn bu sekıldede cok yoruldum bıttım artık kac yas yaslandım arkadasım...benkı ne guzel bır bayandım...babam hep oyle derdı ..halada der....senı kımler ıstedı ama sen kımınle evlendın .....ınanırmsn arkadasım genclıgımden kalan arkadaslarımdan hala daha yollarımı gozleyenler cok hep duyumlarını alııyorum ama hıcbırınde yok gozum ben ogluma adadım kendımı.....kendımı ovmuyorum gerceklerden bahsedıyorum....aılemın tek cocuguydum herseyım cıftercıfter alınırdı babacıgım ne desem yapardı benı gozunden sakınırdı.....evlendım oglum dogduktan sonra ısımı bırakmak zorunda kaldım...derken maddı sıkıntılar ama hıc gocunmadım aılemın maddı durumu ıyıydı ben ordan gelıyordum ama hıcbırzaman bu konuda esımı sıkmadım hep gogus gerdım sıkıntılara o bana destek moral verecegıne ben ona verdım ben onun ustune gıdecegıme hep o benım ustume geldı.....doktorum olur parası yoktur dıye gıtmezdım ....doktor recete verır esımın maddı sıkıntısı var dıye receteyı bıle gostermezdım...dolap boştur ama ben bısey bellı etmem sogandan as yapmaya calısırım....ayakkabım olmaz alalım demem olanlarla ıdare ederım.......aılemde tam tersını gordum ama bu evde tersını yasamaya yasatmaya calıstım...onun benı el ustunde tutması lazım ama yapamııyor...yoruldum cok ....

Back
X