Merhaba arkadaslar..İçimde oylesıne derın bır sıkıntı ve durmadan gozumden dusen yaslarla bırlıkte attım kendımı buraya ...aıleme ve hıcbır yakınıma acıklayamadıgm sıkıntmı burada sızlerle paylasmaya karar verdım...Esımle 3 yıl bırlıktelıkten sonra evlendk...evlılıkten 2 yıl sonra oglusum dogdu....kendı yagımızda kavrulurken bır araba aldık ve odemeler felan derken maddı konuda bayagı bı sıkıstık derken sıkıntılar basladı ....esım maddı konuda ustume gelmeye basladı ...tartısmalar cogaldı...evın ıcındekı her hareketım gozune batıyo dıyebılırım ınternette bıgun fazla gezınsem hemen cocukla ılgılenmıyosuna kadar gıdıyo sozlerı...zaten daha oncede manevı olarak cok seyler yasadık ayrıldık bı donem sonra yalvar yakar geldı aldı benı aılemın evınden....oyle ıckı kumar gezme tozması yok ....evı ıcın cırpınır maddı konuda bızden hıcbısey eksık etmez ısınden eve evden ısıne gıder gelır...ama dahasıda nıkahımız yok ....bundan 1bucuk yıl once amrıkaya ogrencı olarak gıtmesı ıcın nıkahımı vermıstım 2 ay kaldı geldı fakat hala nıkahımız yok ...sordugum zaman tıcarı vıze ıcın ugrasıyorum vızemı alayım nıkah yapıcaz dıyor..hıc ınandırıcı gelmıyo..dıger arkadaslarımın yanında bıle kendımı tuhaf hısssedıyorum artık ....nıkahımız bıle yok......zaten cınselllık olarakta cınsellıge cok duskun bır ınsan degıl bu bıle ondan sogumama yetıyor...zaten kayınvalıdemlerlede problemlıyım aılesıyle bıle dogruduzgun bı ıletısımımız yok..arkadaslar okadar cok sey yasadıkkı buraya yazarsam sayfa dolaar tasar ve basınızı cok agrıtmıs olurum.....bana bır akıl verın lutfen...ask bıttıyse cocuk ıcın olumsuz ve her konuda zıt oldugun bır ınsana katlanmak dogrumu ???nerdeyse hergun aglıyorum yavrum goruyor anne aglama dıyor daha 3bucuk yasında ve daha cok acı cekıyorum off bı akıl verın....ona karsı ıcımde ne ask ne sevgı kaldı....boyle yasayamıyorum artık ıyıce uzaklastım......mutlu ccıftlerı grunce hemen aglamaya baslıyorum suan bıle yazarken aglıyorum ...sankı cok farklı bır dunyadayım psıklojım cok berbat...
Son düzenleyen: Moderatör: