eger sorunlari varsa o yuzden cinsellik aklina gelmiyor olabilir bu gayet normal, esine direk cinsellikten bahsedecegine tahrik etsen daha faydali olur bence, giy cicilerini toz al mesela
maddi olarak rahatlarsaniz esin sana karsi degisir diye dusunuyorum bu kadar gergin olmaz...
aksamlari moralini duzeltmeye çalis, neseli ol, hadi gel bir masaj yapayim sana de mesela (kim sevmezki masajii) kafasini dagitacak seyler yapin... problemlerini unutsun bakalim nasil davraniyor...
belki de elinde olmadan oyle davraniyor, bazi insanlar oyledir stres olunca hep gergin sinirli oluyorlar (esim) bazilari ise ne derdi olursa olsun iki dk suratini asip eski neseli haline doner (ben)...
madem çocugunuz var, esinin elinde olmadan (stress faktoru) oyle davrandigini goz onunde bulundurarak ona, iliskinize bir sans ver derim ben... onu toparlamaya çalis eger bir duzelme gorursen ne ala gormezsen de yapacak bisey yok...
ayrilma karari alirsan da oglun açisindan bunu en duzgun sekilde yap, yaninda tartismayin, aglama, bazen anne babalarin ayrilmasi gerektigini, onu istedigi zaman gorebilecegini falan...
şu toz alma hıkayesı varya oyle cok denedımkı o oyunları ama bır yerden sonra ben yoruldum arkadasım...hep kadınmı yapmalı boyle oyunları bırgunde o bana yapsaydı keske ....ben ona ne oyunlar yaptım tamm yuttu ama ben yıpranıyorum artık...bı yerden sonrada ınsan karsıdan beklıyor......cok muzık actık cok oynadım cok moral verdım cok neselendırdım guldu oynadı ama sonra unttu o bana ne yaptı bır hıc.....tesekkurler canım ılgıne...