oo firsat.. alırım bi dalGitmeden cocuga acil. Tayin yapınca o arkadaşını da görmezsin.
Arkadaş birinden hoşlanmış fakat bu arkadaşın arkadaşı da o kişiden hoşlanıyormuş ve arkadaşın arkadaşı bu arkadaşa demişki arkadaş ben şu kişiden hoşlanıyorum. Arkadaş da hoşlandığı çocuğun ağzını aramış arkadaşından hoşlanıyor mu diye. Fakat bu arkadaşın hoşlandığı arkadaştan başka kız arkadaşlar da hoşlanıyor gibiymiş. Arkadaşın hoşlandığı arkadaş çok coolmuş. Bu arkadaş biraz erkeksi yapıdaymş ve bu arkadaşın hoşlandığı arkadaş da bu kıza karşı daha samimiymiş. Bu arkadaşın arkadaşları arkadaşa diyormuş seninle samimii diyeDiziyi özetleyecek olan var mı sevabına?
Çok açıklayıcı oldu tişikkirlir cinimArkadaş birinden hoşlanmış fakat bu arkadaşın arkadaşı da o kişiden hoşlanıyormuş ve arkadaşın arkadaşı bu arkadaşa demişki arkadaş ben şu kişiden hoşlanıyorum. Arkadaş da hoşlandığı çocuğun ağzını aramış arkadaşından hoşlanıyor mu diye. Fakat bu arkadaşın hoşlandığı arkadaştan başka kız arkadaşlar da hoşlanıyor gibiymiş. Arkadaşın hoşlandığı arkadaş çok coolmuş. Bu arkadaş biraz erkeksi yapıdaymş ve bu arkadaşın hoşlandığı arkadaş da bu kıza karşı daha samimiymiş. Bu arkadaşın arkadaşları arkadaşa diyormuş seninle samimii diye
Final haftası bir öğrencinin cevabı bunlarr lütfen saygıÇok açıklayıcı oldu tişikkirlir cinim
okumadan dizi olduğu kanaatine varmak.. ne diyeyim..Diziyi özetleyecek olan var mı sevabına?
Arkadaş birinden hoşlanmış fakat bu arkadaşın arkadaşı da o kişiden hoşlanıyormuş ve arkadaşın arkadaşı bu arkadaşa demişki arkadaş ben şu kişiden hoşlanıyorum. Arkadaş da hoşlandığı çocuğun ağzını aramış arkadaşından hoşlanıyor mu diye. Fakat bu arkadaşın hoşlandığı arkadaştan başka kız arkadaşlar da hoşlanıyor gibiymiş. Arkadaşın hoşlandığı arkadaş çok coolmuş. Bu arkadaş biraz erkeksi yapıdaymş ve bu arkadaşın hoşlandığı arkadaş da bu kıza karşı daha samimiymiş. Bu arkadaşın arkadaşları arkadaşa diyormuş seninle samimii diye
Bir berber bir berbere bre berber.... diyirsun yaniArkadaş birinden hoşlanmış fakat bu arkadaşın arkadaşı da o kişiden hoşlanıyormuş ve arkadaşın arkadaşı bu arkadaşa demişki arkadaş ben şu kişiden hoşlanıyorum. Arkadaş da hoşlandığı çocuğun ağzını aramış arkadaşından hoşlanıyor mu diye. Fakat bu arkadaşın hoşlandığı arkadaştan başka kız arkadaşlar da hoşlanıyor gibiymiş. Arkadaşın hoşlandığı arkadaş çok coolmuş. Bu arkadaş biraz erkeksi yapıdaymş ve bu arkadaşın hoşlandığı arkadaş da bu kıza karşı daha samimiymiş. Bu arkadaşın arkadaşları arkadaşa diyormuş seninle samimii diye
dizi değil arkadaşım, ama yapılsa olur sanırım..Ooo aşk-ı memnu. Onuç bölüm dizi olur bu konudan valla.
arkadaşımı çiğneyememGitmeden cocuga acil. Tayin yapınca o arkadaşını da görmezsin.
evet biraz boşboğazım atlarım öyle herşeye, çok haklısınBaşta çok yanlış davranmışsın. Arkadaşın için ağzını aramak filan olmamış. Keşke orda tarafsız kalsaydın. Sen duygularını içine gömerken kuş uçacak haberin yok. En fazla arkadaşın sana küser, görüşmezsiniz. Ama insan hayatının aşkını bi kere buluyor. He şu da var adam tehlikeli bi tip, sana zarar da verebilir duygusal olarak. Ama sana karşı boş da olmayabilir.
canım haklısın da yapamamAn be kardesim dizilerin iyi yurekli herseyden feragat eden masum yurekli kızı boz mi olucaz unut gitsin arkadasinibunca zaman iyi oldukta ne oldu madalya mi takrilar
Final haftası bir öğrencinin cevabı bunlarr lütfen saygıne demek her daim
benimki pek kesin değil, ama onunki biraz daha kesin. benden önce başladığı için puanı biraz daha fazla..e tayin çıkıcakmış zaten kızıda bir daha görmezsin olur biter..
okumadan dizi olduğu kanaatine varmak.. ne diyeyim..
bilmiyorum inan.. burnu düşse almaz yerden yani onun açılabileceğini düşünmüyorum, çünkü en ilgilenmediğim o gibi davranıyorum.. bi de "kader" e fazla inanamıyorum bu aralar..Tabiki tabiki
Konu sahibi, benimde lisenin ilk yılı böyle birşey olmuştu arkadaşımla ikimiz aynı çocuktan hoşlanmıştık ben söylemeden arkadaşım bana söyledi çocuktan hoşlandığını ben sustum inşallah olur dedim, olmadı.
Yıllar sonra o çocuk buldu beni arkadaşça konuştuk ve sonra bana açıldı sevgili olduk uzun süre ve sonra ayrıldık.
Olmasaydı da olurdu
Yani diyeceğim odur ki; o senin kaderinde varsa dönüp dolaşıp seni bulur.
dizi değil arkadaşım, ama yapılsa olur sanırım..
arkadaşımı çiğneyemembu durumun açıklaması yapılamaz ki
evet biraz boşboğazım atlarım öyle herşeye, çok haklısın
Adam aslında çok iyi biri, kin nefret ve riya görmediğim en ender insanlardan biri.. ama çapkın galiba işte bu tehlikeli
bi de çok cool.. evlilikte sorumluluk alır mı, eşini kendisine esir mi eder vezir mi eder bilemedim
canım haklısın da yapamamkime dokunduysam ya evlendi ya kısmeti çıktı zaten.. bi kendime hayrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?