aşk çokgeni :(

benimki pek kesin değil, ama onunki biraz daha kesin. benden önce başladığı için puanı biraz daha fazla..
ben de tayin olurum da ikisini de unuturum inşallah

niye ikisini unutuyorsunuz ki?
adama yakın davranın niyeti varsa o açılır zaten..
kimseye hesap vermeniz gerekmiyor kimse için geleceğinizden vazgeçmenizde..
bu kız arkadaşınızın ömür boyu hayatınızda olacağının garantisi mi var?

yeşilçam filmine bağlamayın olayı yahu..

İşin gerçeğini söyleyim bence hiçbiri umursama sonuçta daimi bir dostun değil
gerçek dostum olmadıkları kanaatindeyim zaten.. ama yine de bu durumu üstlenecek bir yapım yok.. açıklaması bile komik gelio insana

İlk yorumdan esinlendim hanfendi sinirlenmeye luzüm yok
Yorumumu yaptım lütfen okuyunuz
keşke baştan bu yorumu yapsaydınız. çünkü hassasım. kaç gündür takıyorum bu konuyu

bilmiyorum inan.. burnu düşse almaz yerden yani onun açılabileceğini düşünmüyorum, çünkü en ilgilenmediğim o gibi davranıyorum.. bi de "kader" e fazla inanamıyorum bu aralar..
Ya belkide ben daha çocuk olduğum için önemsemedim o zamanlar.
Cidden güçlü duygular besliyorsan şansını dene derim, sonradan keşke dememek için.
Yani onunla evlenebilirim diye düşünüyorsan bence dene, sonuçta kimseyi aldatmış olmuyorsun o arkadaşının birşeyi değil. Ve emin ol okul bitince bitiyor o arkadaşlıklar çok candan dost değilse.
Duygularını açtığında her zaman %50 şansın vardır en azından aklında yer edinirsin.
Olmazsa da okul bitiyor zaten denedim olmadı en azından dersin.

dediğiniz şeyi de çok düşündüm, evli veya nişanlı değil.. haklısınız.. yine de yapamam sanırım

gerçekten yeşilçam a bağladığımın farkındayım.
dediğim gibi ben hep benzer şeyler yaşadım.. kime dokunsam ya evlendi ya sevgilisi oldu hemen
nasip benden hep kaçtı koşar ayak..

Ağır saçmalamışsın.
İnsan en samimi arkadaşıyla hoşlantısını paylaşmaz mı?

Senden önce davranmış olan olmuş ama sonuç olumsuz sonuçta.

Yerinde olsam arkadaşıma her şeyi açık açık anlatırım.

Seninle arkadaşlığımı kaybetmek istemiyorum ama hayatımın aşkını da kaçırıyormuşum gibi geliyor.
Gerçekten üzgünüm de bakalım..

Gerçek arkadaşınsa eğer benle zaten bir şey olmadı.
Belki doğru çift sizsiniz bana mutluluklar dilemek düşer der emin ol.

Demezse de onu hayatından çıkar.

Senin fedakarlığına değmez bir bencil olduğunu görmüş olursun.

Hakkinizda hayirlisi o zaman

yok koşar ayak kaçmamış bence siz kaçmasına izin vermişsiniz .. hem sadece kendi içinizde yaşayıp duyurmayarak hemde bu şekilde yok arkadaşımın aşkısın moduna bağlayarak..

aynı işteyiz.. tayinciyiz bu sene..
evlilikten mi korkuyorum acaba, ondan mı açılamıyorum duygularımı belli edemiyorum diye de çok düşündüm..

haklısınız fakat bunları yapabilecek tıynet olmadı bende, olamayacak da sanırım..
özgüvensizlikten mi evlilik mi istemiyorum yoksa güzelliğime mi güvenmiyorum.. bilmiyorum gerçekten çok düşündüm. özellikle son günlerde.. yani yapamam

sağolun, amin cümlemizin..

haklısınız da yapı meselesi biraz işte

o zaman yok koşar ayak kaçtı falan demeyeceksiniz..
yapınızı değiştirmeye çalışın..
ne olacak böyle bundan 10 sene sonra duvarlar sana sen duvarlara mı bakacaksın.. sebep yapım böyle..
insan kendi şansını kendi yaratır birazda..
bir daha kalbiniz bu şekilde çarpmazsa şu günün pişmanlığını mı yaşayacaksınız ömür boyu ?

biraz mantıklı olun lütfen ya..
kendinize bunu yapmayın .. değişin ..

bu kadar benzeyebileceğim birini bulamam buna eminim zaten
çok haklısınız, keşke yapabilsem

bu kadar benzeyebileceğim birini bulamam buna eminim zaten
çok haklısınız, keşke yapabilsem

inşallah yine sevilir seversin..
yıllar sonra bdv de bir abla vardı bana çok kızmıştı ah şu kalın kafama demezsin inşallah..

rica ederim ama çok pis kafamda kurdum sizi ..
insan geleceğini yapım böyle diye elinin tersiyle iter mi aklım almıyor şu anda..
yani tanıdığım biri falan olsanız gidip ben söyliycem adama o kadar gaza geldim
çok tatlısınız :) sağolun güldürdünüz yüzümü

Arkadaşın çok mu yakın?
Eğer o kadar yakın olsa teee en baştan senin onu araştırdığını, ondan hoşlaştığını bilirdi..
Başta yapılan hatalar var da neyse, geçmişe maziii....

Şimdi yapılacak şey, duygularından eminsen belli et
Hele adamdan ışık görürsen daha da belli et
Sonra da olan olsun :)

Arkadaşına da kıyamazsan şöyle ufak bir yalan söyle..
Sanki önceden o çocuk senden hoşlanıyomuş, sana açılmış da sen arkadaşından ötürü kabul etmemişsin. Ama şimdi kabul edecekmişsin, çünkü sen de seviyormuşsun.. Muş muş muş ta mış mış mış

Çok uzun okuyasım gelmedi aşkı memnu gibiyse okuyayım tavsiye edermisin bacım
Oku kız oku. Yakisikli cool behlul var. Kendini behlulun sevgilisi sanan nihal var, bide asıl behlulun yazdigi bihter var. Ay çok heyecanlı.

Amaan en sevmediğim insan tipi direkt hoş adam gördü mü parseller herkesten önce söyler ki hoşlandığını diğer kızlar el ayak çeksin. Yüzyılın klişesini sana yapan arkadaşını tabii ki takma. Evlenmiş boşanmışlar mı, sevgili mi olmuşlar da yapamam diyorsun. Eski sevgilisi olsa tamam etik değil de alt tarafı platonik takılmış boşver bence yürü gitsin yaa amaan.
Benim bir kuzen bu tarz bir durumu takmadı sevgili oldular falan şimdi bebeleri bile var.
Benim de bir arkadaş merhaba dediğine hemen bu benim demek için ay ne hoş der hiç haz etmem. Açıkçası hoşlandığım bir erkeğe yapsa bunu a ben de hoşlandımı yapıştırırım hatta.
Abartama yani ondan alt tarafı platonik takılmışlar gayet normal sevgili olmanız. Otobüs koltuğu mu bu adam ilk ben gördüm ilk ben dedim olsun, adamın da hisleri önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…