aşk çokgeni :(

ben de o ümitteyim, bakalım artık..

çok utanırım ki..

face mi.. face den olacağına hiç olmasın daha iyi..
çok komik bir video izledim, sen de izle demekten niye utanasın?
ya da boşver. aşk veya hoşlanma olsa bu kadar ürkek olamazdın.
hayırlısı.

Bu fırsat kaçmaz.Pes etmeyin.Eğer onunla iyi anlaşmaya devam ederseniz tayin isteyip birlikte başka şehre gidin.

Askta ve savasta hersey mubahtir , arkadasim dedigin kisiyi ordan tayinin cikinca birdaha gorecekmisin, sanki oz kizkardesinmis gibi bahsedipo olayi dramatize etmissin, bir kere daha bu cocuk askerdeyken onun senle uygun olacagini o kizin yaninda dile getirmisler yani sen cocuktan hoslandigini neden soylemeye cekindin anlamadim sirf o kiz vede baska tum kizlar hoslaniyor diye. Koskoca bir hata etmissin, bana kalirsa cok gec degil gercek duygularini belli edebilirsin bahsettigin adama, vede sert davranmayarak uzak durmayarak ve hatta vakit gecirerek baslayabilirsin. Zaten sormussunuz vede oluru olmadigini soylemis oteki kiz icin, yani elinden alma durumuda yok, aman hos olsa ne olacak birini on kisi sever bir kisi olur dimi .

Hic dusunme hemen ise koyul derim.

öyle bir dar boğaza sokmuşsun ki olayı internet bile mantıklı göründü bir an
valla haklısın, son zamanlarda iyice taktım
çok komik bir video izledim, sen de izle demekten niye utanasın?
ya da boşver. aşk veya hoşlanma olsa bu kadar ürkek olamazdın.
hayırlısı.
bilmem belki de öyledir, evet, hayırlısı..

Bu fırsat kaçmaz.Pes etmeyin.Eğer onunla iyi anlaşmaya devam ederseniz tayin isteyip birlikte başka şehre gidin.
keşkeee, bakalım artık

bin kişi sever bir kişi alır evet, çok tatlı yazmışsınız, sağolun
akışına bıraktım, ama, zaman da akıyo mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…