aşk da taktikler... ?

krkyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
250
2
46
Eskişehir
ilk başlarda aşkımı hep içimden geldiği gibi yaşamaktan yanaydım
baktım ki olmuyo , bazen küçük oyunlar çevirmedim değil :1:
ama hala karasızım bu konuda kızlar
sizler neler yapıyorsunuz,
nasıl davranıyosunuz sevgilinize veye eşinize, çünkü gerçekten uzun süre devam etmesi, idare etmek çok zor , bunları başaranlara hayranım gerçekten vereliniortak
sizce bi ilişkiyi ayakta tutmak için böle şeylere gerek varmı?
yada ufak tüyolar var mı :uhm:
teşekkür ederim şimdiden buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
uzun süreli ilişki için tüyo arıyorsan bunlar" sevgi, saygı ,kafaların uyuşması"

bunlardan başka bir şey değil:kahve:

ben kaçayım bugün o kovalasın:tomato:

ben kovalayayım bugün o kaçsın:tomato:

bunun sonu bir yere varmaza.s

en iyisi içinden geldiiği gibi davranmak
taktikle maktikle olmaz bu iş.

çok şükür allahıma ben bu yönden şanslıyım. 8sene biticek ağustosun 2sinde. 8 senedir beraberiz askerden gelincede hayırlısıyla evlenicez. ve bu işin taktiği falan yok aslında. içinden geldiği gibi, kendin olarak oluyor. sevgi saygı çerçevesinde birbirinize değer vererek bu iş ilerliyor. eğer sevgi yoksa ortada zaten uzun sürmez. ben sevgilimle çok mutluyum biz birbirimizin bakışlarından bile ne demek istediğimizi anlarız. gerçekten karşındaki insana değer vererek sayarak severek oluyor. ben çok kıskancımdır oda bunu kabul etti zaten oda benden farklı değil hatta daha beter ama onu çok sevdiğimden saydığımdan bu beni rahatsız etmiyor dahada mutlu ediyor :asigim: alttan al herşeyi güler yüzlü olduğun sürece herşeyi elde edersin unutma yerimseniben

Bende senin gibi kafası karşmış vaziyetteyken bir kitap keşfettim. Yabancı bir ülkedeki radyo proğramcısı kadınların mektuplarından hallerine acımış, benim de kızım var deyip kitap yazmış. Resmen BUDUR dedim :)) Kitabın adı Erkek gibi düşün, Kadın gibi davran

:1: arada kıskandırmak için ufak tefek şeyler söylüyorum. bi çoğu da gerçek aslında...
başka bir şey yapmıyorum ben

taktikle olmas bu işler 16sında 6.cı senemıse gırıces ve cok aşığım hala ...ve hıc taktık yapmadık saten benımkıne taktık mattık ışlemes...

tek taktik biliyom, erkeğin mayası bozuk çıktımı arkana bakmadan kaç.

bu işler taktikle felan olsaydı...hiç mutsuz çift ya da ayrılan olmazdı herhalde...
hadi taktiklerle ilişki yürüyor diyelim peki nereye kadar? bir müddet sonra ipler kopar.
önemli olan yalan olmaması...

taktik bazen işe yarasa da yorar.
doğallık da bi yerden sonra sıkar.
en iyisi ımmm... bilemedim.:))

taktik çok işe yarar. ama o zaman sen ''sen'' olmazsın. o zaman o ilişki de çok yürümez.

ben hep içimden geldiği gibi davranmışımdır yani mesela aman şımarır söylemiyim sevdiğimi aşık olduğumu demedim. . karşı taraf bağlanma olayına takıktı bana bağlanmanı istiyorum falan diodu. ben zaten hemen alışırım maalesef. .ama sonuçta vazgeçen o oldu. . biz karşıdaki erkeğin sadece bize ait olduğunu hissetmek isteriz ve sanki erkeklerde öyle istiomuş gibi sadece seninim deriz. ama erkekler böyle değil kaybetme korkusunu hissetmeleri gerekiyor bence. .
bi arkadaş erkek gibi düşün falan gibi bi kitap önermiş.. kesinlikle alıcam o kitabı merak ettim ve doğru gibi erkekler bizim gibi düşünmüyor.. düz mantık çok düzzz ..:hulya:

Bende senin gibi kafası karşmış vaziyetteyken bir kitap keşfettim. Yabancı bir ülkedeki radyo proğramcısı kadınların mektuplarından hallerine acımış, benim de kızım var deyip kitap yazmış. Resmen BUDUR dedim :)) Kitabın adı Erkek gibi düşün, Kadın gibi davran

saol arkadaşım bunu gerçekten merak ettim bide geçenlerde tv de bi programda ufuk yıldırım vardı.. ntv deki haber spikeriyle evlilerdi ayrılmışlar falan anlaattı biraz ayrılık sürecini. . öncelkle evleri ayırmışlar bi süreliğine denemek için. . sunucu diyor ki o dönemde eşinle olan fotoğraflarına falan mı baktın ne yasadın falan işte ağladın mı bilmem ne. . adam en sonunda isyan etti siz bana sanki kadınmışım gibi sorular soruyorsunuz biz erkekler böyle şeyler yaşamıyoruz dedi. .
yani biz olsak düşünmek için ayrılma sürecinde onu hatırlatan ne varsa onlara bakarız da ağlarız da düşünürüz de adam hiç böyle bişi olmadı diyor. . erkekler çokk farklı biz çok farklı çözemedim hala..kafamçokkarıştı

Back
X