- Konu Sahibi starimlsls
Merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayım çalışıyorumokul iş güç başka bişey yok mu hayatınızda ?
25 yaşındayım çalışıyorum
Çok ağır geldi çünkü bu başıma 2. Gelişi. İlkinden sonra bi daha kimseye güvenmeyeceğim diye söz vermiştim kendime. Sonra bu insan çıktı karşıma. İlk red ettim vazgeçmedi, sürekli beni bekledi, ilgilendi her şeyimle . Sonra aşık oldum. Şimdi ise şu duruma bak. Çok canım acıyor çünkü aklımdan 1 saniye çıkmıyoro zaman neden hayatta sevgilinizden başka gayeniz yokmuş gibi davranıyorsunuz şu an? başka şeylere sarılın.
Çok ağır geldi çünkü bu başıma 2. Gelişi. İlkinden sonra bi daha kimseye güvenmeyeceğim diye söz vermiştim kendime. Sonra bu insan çıktı karşıma. İlk red ettim vazgeçmedi, sürekli beni bekledi, ilgilendi her şeyimle . Sonra aşık oldum. Şimdi ise şu duruma bak. Çok canım acıyor çünkü aklımdan 1 saniye çıkmıyor
Öyle sıkarak değil ki. İlk ilgileniyordu arkadaş olarak davranıyordum sonra sağlık sorunlarından memlekete gittim 6 ay. Geldim hiç sevgili olmamış. Çıkma teklifi etti red ettim öyle çok görüşmezdik arkadaştık. Ama bir şekilde benle zaman geçirmeye çalışırdı, bir şekilde yanımda saatlerce oturur gitmezdi.bence 1,5 sene birinin peşinden koşmak saçmalık. adam sonunda elde edince zaten o 1,5 senede yaşayacağını yaşadığı için kafasında bitirmiş demek ki.
Öyle sıkarak değil ki. İlk ilgileniyordu arkadaş olarak davranıyordum sonra sağlık sorunlarından memlekete gittim 6 ay. Geldim hiç sevgili olmamış. Çıkma teklifi etti red ettim öyle çok görüşmezdik arkadaştık. Ama bir şekilde benle zaman geçirmeye çalışırdı, bir şekilde yanımda saatlerce oturur gitmezdi.
Merhaba, gerçekten soruyorum. Her şey basit her şey aslında abartı mı?
1.5 sene peşimde koşan, beni deliler gibi seven sevgilim önce terk etti sonra başka biriyle gördüm geçen. Benim yönlendirdiğim işe girmiş, arkadaşlarına benden bahsetmişti. İşe girmeden 1 ay geçti. Ayrıldık, o arkadaşlarından biriyle çıkmaya başlamış. Neden ayrıldığımızı da anladım böylece.
Hayatım alt üst her şeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum. Yatağımdan kalkmak bile çok zor. Hiçbir şeye inancım kalmadı artık. Her şey sadece anlık heyecanlar mı? Ben zannediyordum ki sevgi başka bi şey, çok büyük olmadığı sürece karşılıklı sevgi varsa her şey çözülür, soğumaz kimse. Çok duygusalmışım galiba bu yaşıma kadar . Herkes kendi çıkarları örtüştüğü kadar mı sever ? Her şey cinsellik mi mesela ?
Senin düşüncelerinin hiçbir önemi yok mu, olmayacak mı kimse için? Hep böyle mi olacak anlık heyecanları hep sevgi sanacak sonra başkasına mı gidecekler ?
Bu kadar aciz olmayın ya her şey cinsellik mi diye sormuşsun
Peki herşey bir adamın ki adam bile değildir belki sizi sevmesi mi aşık olması mı?
Başıma 2. gelişi . 1.de de sana hakkımı helal etmiyorum demiştim. Evlendi o kızla . Hakkı falan geçtim artık ben bi daha bu hale gelmiyim yeterliDemek ki başından beri gerçekten sevmemis seni o yuzden bu kadar kolay başkasına gidivermis bosverin umursamayın inanın bu cok iyi gelecek gecmiste pesimden kosmustu bana sunu yapmıştı gibi seyleri düşünmemeyi deneyin demek ki hayırlı degilmis deyin gitsin ilahi adalet er ya da geç tecelli edecektir daha 25 yaşındaymışsınız inanın hayat birisi için mahvetmeye değmez dışarı çıkın sosyal olun illa hayatinizda biri olmak zorunda degil boyle düşünün ha bir de helal etmeyin hakkinizi gitsin![]()
Ne barışması ? Ben ona en çok güvendiğim için aşık oldum. En büyük bağlantımı yok etti . Bi daha görmek bile istemiyorum sadece çok canım acıyorYaşananlar çok aci insan bu dönemde hem kendini hem de olaylari sorgular anlamsizlaşir ama hepsi geçicek eninde sonunda o sensiz bir hayat kurma planlari yapmiş başarili da olmuş sen bu evreyi atlatip hayatini elbette düzene sokacaksin belki başkasi giricek hayatina ama bu kisi hayatinda tepetaklak olur da sana gelirse bu sana yaşattiklarini unutup barişmazsin umarim cunku ona bu kadar anlam ve deger yukleyen sensin o ise .... farkli dusuncelerdeymis
Keşke bulsaymış o zamanlar da ben bu kadar kapılmadan bitseymişbelki sizin peşinizden koşarken başkalarının peşinden de koşuyordu. bilemezsiniz ki. olan olmuş artık.