• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz?

Ben tatlı söyleyelim mi, yemek yiyelim mi, cinli film izleyelim diye falan soruyorum öpüşelim mi diye soru sormayı bir Orçundan hatırlıyorum.
Öpüşesin varsa yanaşır öpersin zaten. Bunun sorusunu soranı ilk defa gördüm.
Cevap: Uykusu gelmiştir yatın uyuyun sonra öpüşürsünüz bugün pazar mesela tatil öpüşün

İnsanların kullanıcı adlarının karakterleriyle paralel olduğu üzerine bir tez yazmak istiyorum gerçekten. Mesela senin adın Bahtsız Bedevi. Belli ki her olayı biraz ‘bahtsızlık’ penceresinden okuyorsun. Adamın sadece uykusu gelmiş olabilir, hemen altında trajedi aramaya gerek yok. Her ‘yok uykum var’ cevabı sevgisizlik değildir bazen sadece uykudur.
Buna kesinlikle katılıyorum.Bir de takintiligirl nickli bir üyenin de açtığı konular hep takintilari üzerine.En azından güzel düşünerek baslayabiliriz birşeyleri değiştirmeye.

25 yıllık evliliğimde hiçbir zaman eşime soru sorarak yaklaşmadım sevişme isteği farklıdır adam isterse yorgunluktan ölse yine olur ama düz öpüşme böyle olmamalı bence ben öpmek istersem karşılık vermese de olur aynı şekilde bende vermeyebilirim bunu kafaya takacak değilim

Öpüşelimmi diye sormak yerine öpmek daha mantıklı değilmi 😂 kocama öpüşelimmi desem gülmekten uykusu kaçar ne o öyle izin ister gibi diye 😂
Aşkım sakincasi yoksa seni opmek istiyorum, musait oldugun bir zamanda opusebilir miyiz seklinde izin almadan mi öpüyorsunuz :D

Aşkım sakincasi yoksa seni opmek istiyorum, musait oldugun bir zamanda opusebilir miyiz seklinde izin almadan mi öpüyorsunuz :D
Çok saygısız bir çiftiz biz birbirimizi izin almadan haddimizi aşarak öperiz edep ahlak hak getire 😂 akşam işten gelince haddimi bilip öpüşelim mi diye soracağım 😂

Back
X