aşk denilen şey..

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen çok normal olan şeyler yaşamaya başlamışşın canım...
ve birde burada okudugumuz evliliklere göre çok iyi durumdasın maşallah..
eskiden konuşmalarınız hangi sinemaya gıdelım?bugun ne yapalım?....dan ibaretti ama şimdi herşeyi konusur oldunuz ve bir yavrunuz oldu
Allahım bizede gostersın o gunleri inşallaaahhh
bundan sonra sizin için aşk ne bılıyormusun?? o güzel kızına baktıkça senin eşini,eşininde seni görmesi o güzel yüzünde
ve her eve gelişinde bir ailesi oldugunu bilmesi ve size sıkıca baglanması işte evlilikte aşk bu!

hepsinin içindeki öküz eşit değil sonuçta haksızlık etmeyelim:1: arama kısmında öküz diye aratınca hep benim yazdıklarım çıkacak, nişanlım nickimi de biliyor, yazık olacak bana...
nişanlım demişken; geçenlerde şöyle dedi kendileri; erkek dediğin hayvanın konuşabilen halidir, neden bu kadar irdeliyorsunuz ki siz kadınlar, kumandayı eline ver tv nin önünden çekil, bütün olay budur... (ben bu adamla evlenicem kızlar,konu sahibinin eşi romantikmiş en azından, 1 yıl sonra benim konu başlıklarım nasıl olacak acaba:18:

DUR tahmin ediyim cnm:1: kv beni delirtiyo yardimmm...!!!....esimmii TANIYAMIYORUM vs vs:111:

Klasik olacak ama aşk kavuşamamaktır. Bak Leyla ile Mecnun'a, Kerem ile Aslı'ya. Onlar kavuşamadıkları için tanıyoruz, belki kavuşsalar Aslı'da kayınvalideden şikayet eden bir geline dönüşecekti. :1:

Şaka bir yana, belki çok açık olacak ama eşinle / sevgilinle birlikte olduktan sonra o büyü kalmıyor.

Kalıyor diyenlere saygı duyarım ama inanmam :34: O kadar çok kadın bunu kendine itiraf etmekten kaçıyor ki, zamanında bunlardan biri de bendim. Bende bu yazdıklarımı anlayana kadar epey sıkıntı çekmiştim. Artık sevgilime (eşim yerine tercih ettiğim bir kelimedir) aşık olmadığımı farketmek gerçekten zor birşeydi, nasıl ya diyordum ben bu adamı birkaç saat bile görmemeye dayanamazken, şimdi aylarca görmeyebiliyorum (yurtdışı işi) yada birlikte olmak o heyecanı vermiyor ama oldu aştım. Aşık değilim ama çokkk seviyorum, hep hayatımda olsun istiyorum, sıkı sıkı sarılsın istiyorum.

Önceleri insan sanki aşk bitince herşey bitecek gibi hissediyor. Aşk bitebilir ama yerine gelen sevgi, bağlılık, alışkanlık tadından yenmez bir duygudur.

Sen eşini seviyorsan , eşin seni seviyorsa daha ne olsun ki.

ayyy bayıldım o ilk cümleye yaaa :27: :27: kv'den şikayet eden Aslı :1: Düşünsenize,, "Bıktım şu Kerem'in anasından, hele bi de görümce var kı çatlasın emi! " :27: Mecnun'un Leyda da başlıyormuşş,,, "ya benim eltiye ne demeli.." :1: :1:

ayyy bayıldım o ilk cümleye yaaa :27: :27: kv'den şikayet eden Aslı :1: Düşünsenize,, "Bıktım şu Kerem'in anasından, hele bi de görümce var kı çatlasın emi! " :27: Mecnun'un Leyda da başlıyormuşş,,, "ya benim eltiye ne demeli.." :1: :1:

:1::1::1:

Kerem çok dağınık her yere çoraplarını atıyor, hiçte romantik değil odun mübarek hay onu tanıdığım güne :53:

canım her ilişkide inişler çıkışlar olur ve sen bu inişlerden bir tanesini yaşıyorsun şu anda,ben eşimle 16 yaşımdan beri beraberim 25 yaşındayım ve 3,5 yıldırda evliyiz kim nederse desin belki bana kızıcaklar ama kesinlikle bir süreden sonra aşk bitiyor ve sevgi,alışkanlık yerini alıyor ama bunlarında tadını çıkar anladığım kadarıyla bir bunalım söz konusu banada oluyo bazen hayat okadar boş geliyorki ama dua et Allahım sana bir evlat vermiş sanki benim bir evladım olsa bütün sıkıntılarım biticekmiş gibi geliyor...Benim sana tavsiyem annenlerdeymişsin madem gece yattığın zaman eşine mesaj at bir örnek'sensiz boş soğuk bir yatağa yatıyorum yine,keşke yanımda olsan sana sarılıp uyusam seni çok seviyorum'diye eminim duyarsız kalmıycaktır ve böyle şeyleri dert etme kocaman sarıl kocana işten gelince çok özledim seni de bence böyle ufak şeyler romantik yemekten,güzel giyinmekten daha etkili oluyo :1:

doğrusunuz kızlar.böyle düşünerek haksızlık ediyorum belki de bize.
eşim gerçekten harika biri.ondan ayrıyken düşündükçe onun kıymetini anlıyorum.
ama yanındayken küçük bir kız çocuğu kadar şımarık ve doyumsuz oluyorum =((
ona bu zamana kadar söylediğim her kötü şey için nasıl da pişmanım =(
keşke onu şımartmadan bunları unutturabilmenin bir yolu olsa.
her kavgamızda car car eden hep bendm.
şimdi geçmişi özlemek yerine geleceğe daha iyi tutunmak var.
artk o aklı 5 karış havada genç kız değilm :/
kocaman bir kadınım.
bundan sonra işin ciddi tarafına bakmalı.

eşimle tüm bunların yanı sıra çok iyi arkadaşız.
benden 5 yaş büyük.
oturur ciddi de konuşuruz,dedikodu,makara gırgır da yaparız.
çok güleriz.kavga ederken bile gülmekten işin ciddiyetine varamıyoruz malesef.
dedim ya ark.gibiyiz.
yeri gelir birbirimize epilasyon bile yaparız :D
gerçi ben hamilelikte ihtiyacm oldumu seslenirdim eşime.
diğer türlü bnce çok abartı,erkek iğrenir bi zaman sonra.
herneyse.söylenildiği gibi bnce ben belamı arıyorum Allahtan :))
ben çocukça şeyler istiyorum.eşim bana hayatı gerçekleriyle yaşatıyor.
aile meseleleri de olsa,aşk heyecanını yitirse de bence evlilik çok güzel birşey.
herkesin yolunda gtmiyor malesef.bizim sonumuz ne kmbilir.
ama şükürler olsun Allahıma.
bnce şu an ki durumum da bnm için bir sınav.
boşluğa düşüp isyan etmek yerine,bol bol şükretmeliyim.

eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..

fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik :D

şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.

bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?

3 yıl olucak evleneli ben eşimi öptugumde ılk gun kı gıbı heyecanlanırım eve geldıgınde kalbım daha bı hızlı tar 10 dk ec gelse uzulurum.benım aşkım ilk gunku gıbı tazecik kişiden kiiye değişio demekki cnım bende aşkı çözemeyenlerdenım aslında

Sen cok tatlı bir insana benziyorsun.
Emin değilim ama, aşkın öbürünü uzatmak birazda size bağlı,

bizde eskisi gibi değiliz ama o bir birimizi cok özlediğimiz için oluyordu, gizli gizli buluşmalar sayesinde cok heyecanlı gece biliyordu.:27:

şimdi ben ondan önce işe gidersem yada o, sokağımızdaki Köşe'yi gecene kadar
el ,göz hareketleri yaparız, el öpücüğü fallan filan, takı sokak bitene kadar, ve kaybolana dek:16:

Şahsen biri görür, delimi neler derler diye düşünmedim değil, ama banane?:17:

birde eve gidip biran önce kavuşmak isteriz, eve geldiğimizde yemekden sonra bir birimizle ilgileniriz,
gerci uzun zamandır hiç dışarı çıkmadık ama birlikde tv izlemekte hoş:44:

3 yıl olucak evleneli ben eşimi öptugumde ılk gun kı gıbı heyecanlanırım eve geldıgınde kalbım daha bı hızlı tar 10 dk ec gelse uzulurum.benım aşkım ilk gunku gıbı tazecik kişiden kiiye değişio demekki cnım bende aşkı çözemeyenlerdenım aslında

ne güzel..böyle ilişkiler duymak beni mutlu ediyor.
eşimn işten gelmesini hergün saat saat beklerim.gelmesine yakın dakikaları sayarım hatta.
bazen eşimin gelmesine yakın giyinip süslendiysem.tekrar tekrar aynadan aynaya koştururum.
gece bitene dek makyajımı silmem.
en son banyoya geçerim.o da yanıma gelir küvetn kenarına oturur ben makyajımı temzlerken;
siz kadınlar ne kadar aptalsınız,suratınızı neden boyuyorsunuz? sade çok daha güzelsin,der :D
ben de apışır kalırım :D
halbuki eve girerken beni öyle görünce bayılır,gecenin sonu gerçek düşüncelerle biter :D
bnm kasdettiğim bu heyecanlar.

bende aşkın nolduğunu tam bilmiorum ama kocamı çok seviyorum :)
hayatınız tabi ki rutine giriyo ama bu kötü bişey deilki
konu sahibi demiş ya ilk buluştuğumuz yere gitsek süslensek diye
işte mesele bu o özen kalmıo galiba di mi?
o özen kalmasa da başka şeylere özen gösterelim mesela ben eşimin sevdiği yemekleri yapmaya bayılırım
süprizleri artık bu konuda yapıorum :1:
mesela dün çok seviyo die mozaik pasta yaptım çok mutlu oldu :16:
o da bana çok seviyorum die çiğ köfte almış gelirken ben de çok mutlu oldum :16:
evlenince süprizler böle oluo mesele nelerle mutlu olduğunda bence sevdiğim bana göz kırpsa bile içim kıpır kıpır oluyo benim :16:

Sen cok tatlı bir insana benziyorsun.
Emin değilim ama, aşkın öbürünü uzatmak birazda size bağlı,

bizde eskisi gibi değiliz ama o bir birimizi cok özlediğimiz için oluyordu, gizli gizli buluşmalar sayesinde cok heyecanlı gece biliyordu.:27:

şimdi ben ondan önce işe gidersem yada o, sokağımızdaki Köşe'yi gecene kadar
el ,göz hareketleri yaparız, el öpücüğü fallan filan, takı sokak bitene kadar, ve kaybolana dek:16:

Şahsen biri görür, delimi neler derler diye düşünmedim değil, ama banane?:17:

birde eve gidip biran önce kavuşmak isteriz, eve geldiğimizde yemekden sonra bir birimizle ilgileniriz,
gerci uzun zamandır hiç dışarı çıkmadık ama birlikde tv izlemekte hoş:44:

ahahahah asıl tatlı olan sensin!!!
şu anlattıklarına bak :D çok güldüm.çok sevmli şeyler bunlar.
aslnda denemeli :D ahahahah
eşimle dışardayz diyelm.eve yaklaştık.o fırına bakkala çakkala girer.ben bir süre beklerim sonra munzurluk yapar giderim.
o da peşimden laf atar,ıslık çalar,öpücük atar.gelen geçen de bize bakar,aa kadının peşine adam takılmış falan diyorlardır heralde :D
çok utanırım,dururum hemen :D
buna benzettim anlattığını :D

bende aşkın nolduğunu tam bilmiorum ama kocamı çok seviyorum :)
hayatınız tabi ki rutine giriyo ama bu kötü bişey deilki
konu sahibi demiş ya ilk buluştuğumuz yere gitsek süslensek diye
işte mesele bu o özen kalmıo galiba di mi?
o özen kalmasa da başka şeylere özen gösterelim mesela ben eşimin sevdiği yemekleri yapmaya bayılırım
süprizleri artık bu konuda yapıorum :1:
mesela dün çok seviyo die mozaik pasta yaptım çok mutlu oldu :16:
o da bana çok seviyorum die çiğ köfte almış gelirken ben de çok mutlu oldum :16:
evlenince süprizler böle oluo mesele nelerle mutlu olduğunda bence sevdiğim bana göz kırpsa bile içim kıpır kıpır oluyo benim :16:

aslnda evet.ilişkiler güzelse ve evlenince bu değerlere sahip çıkılıyorsa bnce evlendkten sonra daha tatlı olabiliyor bazı evlilkler.
çünkü imkanlar oluyor.mesela sen yemek yapmayı çok seviyormuşsun eşine,o sana gelrken en sevdiğin şeyden almış falan.
dşnsene bana evnde bunları yaptığını :D
e yapılmaz tabi tam olarak.

bnm yakındığım konu o dokunuşlardaki heyecanlar.
ondan gelen msjları tekrar tekrar okumak,geçirdiğimiz günleri tekrar tekrar düşünmek.
geceleri heyecandan uyuyamamk falan =))
sanırım bunlar gelip geçici ve kmsede bunlarn kaldığına inanmıyorum.

konu sahibi arkadaşım bak allaha şükür bır sıkıntın yokmuş eşinlede çok mutluymuşsun..allaha şükür rabbim aratmadan bir evlatta vermiş sana..bir derdim var topiğinde o kadar büyük sorunlar var ki bi oku istersen seninki sorun değil bence kendi kendine büyüttüğün bişey gibi geldi.......

aslnda evet.ilişkiler güzelse ve evlenince bu değerlere sahip çıkılıyorsa bnce evlendkten sonra daha tatlı olabiliyor bazı evlilkler.
çünkü imkanlar oluyor.mesela sen yemek yapmayı çok seviyormuşsun eşine,o sana gelrken en sevdiğin şeyden almış falan.
dşnsene bana evnde bunları yaptığını :D
e yapılmaz tabi tam olarak.

bnm yakındığım konu o dokunuşlardaki heyecanlar.
ondan gelen msjları tekrar tekrar okumak,geçirdiğimiz günleri tekrar tekrar düşünmek.
geceleri heyecandan uyuyamamk falan =))
sanırım bunlar gelip geçici ve kmsede bunlarn kaldığına inanmıyorum.

hımm onlar tabii ki olmuyo ama şu oluo eşime bakıp içimden allahıma şükrediyorum
o heyecanlar olamaz zaten çünkü aynı evdesin o yüsden başka şeyler heyecanlandırmalı seni onu demek istedim.
önceden elini tuttuğun zaman seni tahrik eden adam şuan başka şeyler yapmak zorunda :1:
heyecan konuları değişmek zorunda çünkü hepimiz değişiyoruz tatlım :)

konu sahibi arkadaşım bak allaha şükür bır sıkıntın yokmuş eşinlede çok mutluymuşsun..allaha şükür rabbim aratmadan bir evlatta vermiş sana..bir derdim var topiğinde o kadar büyük sorunlar var ki bi oku istersen seninki sorun değil bence kendi kendine büyüttüğün bişey gibi geldi.......

kafaya takarsan skntı çok cnm.bnmki çok masum bir konu :>

ahahahah asıl tatlı olan sensin!!!
şu anlattıklarına bak :D çok güldüm.çok sevmli şeyler bunlar.
aslnda denemeli :D ahahahah
eşimle dışardayz diyelm.eve yaklaştık.o fırına bakkala çakkala girer.ben bir süre beklerim sonra munzurluk yapar giderim.
o da peşimden laf atar,ıslık çalar,öpücük atar.gelen geçen de bize bakar,aa kadının peşine adam takılmış falan diyorlardır heralde :D
çok utanırım,dururum hemen :D
buna benzettim anlattığını :D
Muhakak denemelisiniz :1: Sürersiniz ya!!
Bu sizin yaptığınıza benzer bir şey, bizde yaparız,
ya arabadan kafasını çıkarır eyyy yavruuum be, der! ( allahdan yabancı cevre, anlamaz)
yada kudüs köpek gibi waf waf waaaaf diye bağırır!
Ozaman 'eyvah' derim ama sırıtırım. Cevremizdekiler bile bize güler, ama ben hiç cakdirmadan, Himmm :63: Yapar devam ederim yürümeye:))

bir keresindede, yine waf'ladi, birazda karanlikdi hava.
Okadar cok bağırarak hafladiki, ordan gecen bir kadın korkudan ölüyordu :27:
Tabiki bende Gül Gül ölüyordum..

bazen cok az bazen romantik olur,
mesela bur gün odamızdan çıkmamı söyledi.
cikmami söylediğindede, yukardan aşağıya kadar mumlar, güller, tah banyoya kadar, ( :17: ) bir bakdim:53: küvetin ici Gül yaprakları ile doldurmuş, ben içimden kanatsiz bir melek gibi uçuyorum, uçuyorum:27:
mis gibiydi, 2,3 gün boyunca o mis gibi Gül kokusu hala tenimdeydi.

Aradan 3 ay gecdi sanırım, keşke yine hoş bir şey yapsa:9:

Muhakak denemelisiniz :1: Sürersiniz ya!!
Bu sizin yaptığınıza benzer bir şey, bizde yaparız,
ya arabadan kafasını çıkarır eyyy yavruuum be, der! ( allahdan yabancı cevre, anlamaz)
yada kudüs köpek gibi waf waf waaaaf diye bağırır!
Ozaman 'eyvah' derim ama sırıtırım. Cevremizdekiler bile bize güler, ama ben hiç cakdirmadan, Himmm :63: Yapar devam ederim yürümeye:))

bir keresindede, yine waf'ladi, birazda karanlikdi hava.
Okadar cok bağırarak hafladiki, ordan gecen bir kadın korkudan ölüyordu :27:
Tabiki bende Gül Gül ölüyordum..

bazen cok az bazen romantik olur,
mesela bur gün odamızdan çıkmamı söyledi.
cikmami söylediğindede, yukardan aşağıya kadar mumlar, güller, tah banyoya kadar, ( :17: ) bir bakdim:53: küvetin ici Gül yaprakları ile doldurmuş, ben içimden kanatsiz bir melek gibi uçuyorum, uçuyorum:27:
mis gibiydi, 2,3 gün boyunca o mis gibi Gül kokusu hala tenimdeydi.

Aradan 3 ay gecdi sanırım, keşke yine hoş bir şey yapsa:9:

ay süper yaaaaaaaa :)))))))))

eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..

fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik :D

şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.

bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?

sen evliliğin tadını çıkarmadan çocuk sahibi olmuşsun bu maratonluk normal bence bebek çok güzel birsey ama kısıtlar insanı, heyecanı yaşamadan çocuk sahibi olmayı dogru bulmuyorum ben

Back
X