aşk denilen şey..

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarın sabah koşarak uzaklaş burdan:32:
şu yazdıklarının birkaçına sahip olmayı mükemmel evlilik olarak görecek bir sürü kadın var canım
bence herşey yolunda, yukarıdaki arkadaş ne güzel yazmış, bir aşama geçtin ve sonrasının tadını çıkar diye...
bir de eşine sms paketi hediye et, hadi yine yazmasın bakalım neler oluyor:34:

haha:) güzel bir fikir. bence de canını sıkma bu tür şeyler için. ama çok istiyorsan da msj atmasını, farklı yollar dene.
bir kadın ne yapar eder istediğini yaptırır bence kocasına:)

çok haklısınız.bnde rahat batıyor heralde bana diye düşünüyorum bazen :))
ama msjlaşsak mesela arada bi s.s demek fena olmazdı =((

bu resimdeki bebek sizin mi? ne kadar tatlı maşallah.
böyle iyi anlaşan pozitif eşler arasında bence duygusal bağ daha kuvvetli oluyor. telepatik bir şey oluyor sanki arada.
mesela bazen ben söylemeden benim düşündüğümün aynısını söyler eşim. olumlu şeylere odaklanıp şükredince, gerisi geliyor bence.

"http://www.youtube.com/watch?v=e2qWTtnZTNQ"
derim başka da bir şey demem. :1:

Her ilişkide durulmalar olabilir çok normal.
Flört döneminde de olabiliyor bu gibi durumlar.:34:

Evlenmeden önce ne kadar flört etmiştiniz? :31:

evlilik belli bir zaman sonra monotonlaşır ilk heyecanlar kalmaz bu normal bence
o ilk günlerdeki heyecanı koruyabilenlere helal olsun demek gerek:31:
evliliğinde sevgi saygı sadakat varsa kendini şanslı say canım asıl önemli olanlar bunlar gerisini çok kafana takma:31:

yav Allah Allaaaah!!!
ben neden kendimi anlatamıyorum bazılarına?
arkadaşlar diyorum ki;eşimle aramız harika,sizin aşk sandığınızdan çok daha fazlasını yaşıyoruz.
fakat evlenmeden önceki o ilk heyecanlar.işte onları yok olunca,onu sorgular oldum kendi kendime.
bi arkadaş da demiş,zamanla ten tene alışınca alışkanlık oluyor.artk ilk öpüşme gibi heyecan vermiyor diye.
sağolsun onun cvbı ile bu durumu anlamış oldum.
hemen hemen herkes açtığm bu konunun ana düşüncesini evlilikteki heyecanın bitişi gibi algılamış.
tekrar söylüyorum,hayır.bnm bahsettiğim çok ince bir nokta.

birbirimize hala deli gibi aşığız oysa..

bu resimdeki bebek sizin mi? ne kadar tatlı maşallah.
böyle iyi anlaşan pozitif eşler arasında bence duygusal bağ daha kuvvetli oluyor. telepatik bir şey oluyor sanki arada.
mesela bazen ben söylemeden benim düşündüğümün aynısını söyler eşim. olumlu şeylere odaklanıp şükredince, gerisi geliyor bence.

yok cnm.bnm bi kızım var.

tam 1 hafta oldu ondan ayrılalı.daha 3 hafta şehr dışındaym.
iple çekiyoruz birbirimize kavuşmayı :)))))))))))
döndüğüm de de ufak ufak başlıycam küçük jestlere.
cebine not koyduğum olmuştur.evlyken de bekarken de.
döndüğüm de yine yapıcam.o mesaide iç gıcıklıyıcı msjlar atıcam mesala.koşa koşa gelir eve =D
hediye almayı düşünüyorum ona.çok alırdım,bir süre alamadm.şimdi birikmişim var onunla daha mutlu edicem aşkımı <3
eve dönmek için sabırsızlanıyorum :)))))))))

bu arada evlenmeden önce 7.5-8 ay flört ettk.
ne çabuk evlendiğime,ne de erkenden bebek sahibi olmuş olduğumuza pişman değilim.
herkes aynı şeklde yaşıyacak diye brşey yok ;)
hatta maddi durum el verse ve ailem bana yakın otursa,her sene 1 tane daha doğururdum :))

eşim bana hergün teşk.ediyor bnde ona.
böylesine harika bir çocuğumuz olduğu için,böyle bir hayat yaşadığmz için.

eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..

fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik :D

şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.

bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?

Ben sizin gibi düşünmüyorum.. eşimle 10 aydır evliyiz bu bizim birlikte 6. yılımız belki evliliğimiz çok yeni diye böyle düşünüyorum ama bence aşk hiç bitmez..

ben mesela akşam olsada eve gelse diye bekliyorum bütün gün can sıkıntısından ölebileceğimi düşünürken eşimin eve gelişiyle birden havam değişiyo :)
sürekli süprizler yapıyoruz birbirimize hayatımızı monotonlaştırmak istemiyoruz değişik etkinliklerle hareketlendirmeye çalışıyoruz.. 10 aydır evliyiz daha şöyle akşam olunca evde oturup tv izlediğimiz sayılıdır. sürekli bi gezme halindeyiz..
nacizane tavsiyem hayatınızı hareketlendirin ve bu düşüncelerden uzaklaşın eğer günlerinizi dolu dolu geçirirseniz eşinizle yeniden aynı heyecanları hissedebilirsiniz.
ve bence sizin aşkınızın bitmemesi için çook büyük bi sebebiniz var "bebeğiniz" .)

Aşk;akşam eve gittiğinizde birbirinizin gözlerinde huzuru ve sevgiyi görebilmektir.Birlikte bir film seyretmek bile size zevk veriyorsa,sizi mutlu ediyorsa gerisi inanın boş.Dünyada mutsuz o kadar çok kadın varki şükredin ve dua edin,Allah cc sizi birbirinizle sınamasın.

Son düzenleme:
yalan dostum aşk diye bir şey yok
aşk dediğin üç günlük eğlence
bilemedin beş gün sürsün
kapılıpta sürünen çokkkkk

kavuşunca ,elde edince biter aşk bunu bilir bunu söylerim.

Back
X