aşk denilen şey..

• Konu Sahibi Konu Sahibi TBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslnda evet.ilişkiler güzelse ve evlenince bu değerlere sahip çıkılıyorsa bnce evlendkten sonra daha tatlı olabiliyor bazı evlilkler.
çünkü imkanlar oluyor.mesela sen yemek yapmayı çok seviyormuşsun eşine,o sana gelrken en sevdiğin şeyden almış falan.
dşnsene bana evnde bunları yaptığını :D
e yapılmaz tabi tam olarak.

bnm yakındığım konu o dokunuşlardaki heyecanlar.
ondan gelen msjları tekrar tekrar okumak,geçirdiğimiz günleri tekrar tekrar düşünmek.
geceleri heyecandan uyuyamamk falan =))
sanırım bunlar gelip geçici ve kmsede bunlarn kaldığına inanmıyorum.
Sanirim ben seni anladım, bence o heyecan birazda korktuğumuz için oluyor ( cevre ve aile yüzünden) gizli, gizli isler çevirmek herzaman cok heyecanlı olabiliyor:27:

kafaya takarsan skntı çok cnm.bnmki çok masum bir konu :>

BENCE hiçbirini kafana takma madem canım büyüğü küçüğü hiç önemli olmasın senın ıcın...
bir derdim var topiğinde eşi ve eşinin ailesi bölümünde böyle masum bir konu görünce bende bi an şaşırdım yani..... hakverr :34:

sen evliliğin tadını çıkarmadan çocuk sahibi olmuşsun bu maratonluk normal bence bebek çok güzel birsey ama kısıtlar insanı, heyecanı yaşamadan çocuk sahibi olmayı dogru bulmuyorum ben
e orası öyle tabi ama bebek gelene dek zaten monotonlaşmıştık biz ,)
hem planlı bir bebiş değildi.hem bu saatten sonra oturup bunu yargılamak Allahın gücüne gider.

7 yıl flörtün ardından evlendik,
9 yıllık evliyiz, 2 de çocuk sahibiyiz, biz de aşk her daim canlı :)

Bizde bir gariplik var sanırım :)

Bir arkadaş demişti burda evlenince tuvaletten çıkarken de sarılıp öpüşmüyoruz diye,
gülmüştüm kendi kendime,
zira biz öyleyiz :D

Bende sırf bebiş için biraz daha sıkıyorum, önce biraz aşk meşk, birazda dünyayı gezelim diyorum, sonra Allah'ın takdiri!
yanliz bir cocuk eve dahada renk katar! Belki yuvayı bile kurtarır:)

Bende sırf bebiş için biraz daha sıkıyorum, önce biraz aşk meşk, birazda dünyayı gezelim diyorum, sonra Allah'ın takdiri!
yanliz bir cocuk eve dahada renk katar! Belki yuvayı bile kurtarır:)

Hayır canım hep söylerim çocuk evliliğe düşen bir bombadır.

Sallantıda olan evlilikleri bitirir, temeli saglam olan evlilikleri de daha da saglamlaştırır.

Ama asla kurtarıcı degildir...

Bir arkadaş demişti burda evlenince tuvaletten çıkarken de sarılıp öpüşmüyoruz diye,
gülmüştüm kendi kendime,
Şu son cümlen, Bizde öyleyiz:17:
demek okadarda garip sayilmayiz:27:

Hayır canım hep söylerim çocuk evliliğe düşen bir bombadır.

Sallantıda olan evlilikleri bitirir, temeli saglam olan evlilikleri de daha da saglamlaştırır.

Ama asla kurtarıcı degildir...

Haklisin:)
Belkide emin olmadığım için düşünmüyorumdur.
ne kadarda büyük bir aşk yaşamış olsakda, kv işin icinde olduğu sürece, icimde yinede pis bir korku gömüldü.

Yani kısacası, dediğin gibi kurtarmiyor.

Aşkı tekrar yaşamak yada aşkınızı tazelemek istiyorsanız eşlerinizi uzağa gönderin, benim eşim gibi Hakkariye gönderin görün bakın aşk nasıl tazeleniyor.
:34:

Özlemek, özlenmek çok güzel duygular bunları tadıyoruz.

Geleceği zaman eşimde de ayrı bir heyacan bende de hatta minik yavrumda da ayrı bir heyecan oluyor bunu tadıyoruz.

Geldiğinde sarıldığında kalp atışlarındaki değişiklik fark edilmeyecek gibi değil.

Kızımızı tepesinden beni de kucağından indirmiyor buda ayrı bir zevk.

Taaa bir ay öncesinden tatil planları, gezme planları yapıyoruz, ayrı bir heyecan.

vs. vs. vs. liste uzar gider.

Biz evde de mutlu bir çifttik ama inanın araya ayrılık girince aşk tekrar alevleniyor. En azından bizim için öyle oldu...

Konu sahibi arkadaşım, bence sen kendini beğenmiyorsun. Öncelikle kendine daha fazla özen göster. Hafif şeylerle beslen, kilolarını ver. Saçların da uzar gene kökü sende ne de olsa. Ben açıkçası bu evliyim aşkı hissetmek istiyorum diyenleri pek anlamıyorum. Yani darılma bana ama rahat batması gibi geliyor. Mis gibi sağlıklı bir bebeğiniz olmuş, eşin de sen de sağlıklısın şükret halinize. O bebek için ne acılar, yürek yanmaları çekenler var. Kocana karşı heyecan duymak istiyorsan kendi kendini gaza getireceksin. Kocana ve ailene sahip olduğun için mutluluk duyacaksın, şükredeceksin. Bakacaksın kocana Allah'ım sana şükürler olsun aslan gibi maşallah ne kadar yakışıklı, hem de sadece bana ait diyeceksin kendi kendine. Ya o hayatında olmasaydı bir düşün bak o zaman kalbin nasıl hopluyor. Hayat istediğini elde etmek değil, elde ettiğini istemektir.

3 yili gectik bizde
esime ilk günden daha fazla asigim
benim ona olan askim onuda heyecanlandiriyor

bu evlilikle neler olmadi kavgalar gürültüler toplanan valizler vs vs vs
ama ask hic bitmedi

ben ask dolu bir kadinim
esim en cok bu huyumu seviyor
daima sicak tutuyorum hislerimi
ama bunu yapmak icin degil icimden geldigi icin yapiyorum
esime bakarken hala kalbim güm güm atiyor

zamanla oda bana benzedi
oda benim gibi tatli süprizler yapiyor
bir günde sayamam kac kere öpüsürüz yada sariliriz

bence icten gelir hersey
sen heyecanini taze tutmak icin birseyler yapiyor musun

DUR tahmin ediyim cnm:1: kv beni delirtiyo yardimmm...!!!....esimmii TANIYAMIYORUM vs vs:111:

canlanıyor gözümde :52: eltimin kafasını duvara sürterek elektrik üretmek istiyorum... eşim poğaçaya koyduğum un miktarını sorguladı unu kafasına boşalttım, bu adam neden uyuyor:27: (gerçekçi olmaya çalıştım, ben şuan bile şikayetçiyim bunlardan ya:ssz:)

eşimle tüm bunların yanı sıra çok iyi arkadaşız.
benden 5 yaş büyük.
oturur ciddi de konuşuruz,dedikodu,makara gırgır da yaparız.
çok güleriz.kavga ederken bile gülmekten işin ciddiyetine varamıyoruz malesef.
dedim ya ark.gibiyiz.
yeri gelir birbirimize epilasyon bile yaparız :D
gerçi ben hamilelikte ihtiyacm oldumu seslenirdim eşime.
diğer türlü bnce çok abartı,erkek iğrenir bi zaman sonra.
herneyse.söylenildiği gibi bnce ben belamı arıyorum Allahtan :))
ben çocukça şeyler istiyorum.eşim bana hayatı gerçekleriyle yaşatıyor.
aile meseleleri de olsa,aşk heyecanını yitirse de bence evlilik çok güzel birşey.
herkesin yolunda gtmiyor malesef.bizim sonumuz ne kmbilir.
ama şükürler olsun Allahıma.
bnce şu an ki durumum da bnm için bir sınav.
boşluğa düşüp isyan etmek yerine,bol bol şükretmeliyim.

işte bu
sen çözdün olayı tatlım...
ilişkiniz çok keyifli aslında Allah bozmasın,maşallah size

eşimle 1 yıldır evliyiz.
ilk bakışlar,ilk sarılmalar,ilk el ele tutuşma,ilk öpüşmeler..
neden herbirşey zamanla heyecanını yitiriyor ki?
onu gördüğümde kalbim çarpardı,sımsıcak gülerdik birbirimize.
her gece onun resmini öperek yatardım,onunla ilgili hayaller kurardım.
evliliğimiz harika,Allahıma çok şükür.
Rabbim bize bağşlasın ki dünyalar tatlısı bir bebeğimiz de var..

fakat ben eşime yeniden aşık olmak istiyorum.
onu öperken heyecanlanmak,sarılınca içimde kelebekler uçussun istiyorum.
acaba bazen düşünüyorum.dışarıda buluşsak falan?
ilk buluştuğumuz yere gtsek.yine aynı elbise mi gysem,yine süslensem falan??
ama çok kilo aldım,saçlarım kısack =((
heralde gttiğimz yerde de oturur faturalardan,borçlardan bahsederdik :D

şaka bir yana aşk geçici,insan evlenince ya da çok uzun yıllar brlkte olunca aşk ömrünü yitiriyor.
geriye bağlılık kalıyor.aşktan çok daha önemli birşey aslında.
çünkü hayatımız boyu kmlere tutulmuyoruz ki=)) geçici aşklar bitince ilişkiler de bitiyor tabi.
derken hayatımızın adamı çıkıyor karşımıza..ve hayatın gerçekleriyle karşılaşıyoruz bir bir...
eşlerimizin ailesi,evimizin işi gücü,çocuk sahibi olmak,komşular,arkadaşlar,maddiyat ile ilgili herşey..
rutinleşiyor herşey..
fazla açamadım.

bu duygusallık beni boğdu..daha fazla tek başıma konuşamıycam.
dertleşmek isteyen var mı?

canım insanlar kötü kokuyla karşılaiınca tepki verirler sonra burnumuz buna alışır ve o kokuyu almayız. evlilik de böyle işte aşkı yaşadığın için alıştın. farklı heycanlar yaşamaya çalışın. hiç yapmam dediklerini yap mesela. işe giderken cebine bi mektup bırak iş yerinde okusun ya ada siğara kutusuna:D dans etmeye çalışın o çok eglenceli ve komik oluyor:D
b

gülmüştüm kendi kendime,

bende bi tek benim evililiğim böyle sanıyordum:D wc kısmına katılıyorum:) ekmege gitse gelse hemen sarılır öperim. özlüyorum yawwwff :D ilk başta çok garibine gidiyordu alıştı ama şimdi.

hiç aklımda değilden, seni istemediğim zaman yaşamımda tak diye qeLiyorsun, qeldiğine sevinemiyorum biLee, sen bana kimi sevdirdin böyle?
Aşk, kusura bakma sewemedim seni!(e.s)

Aşkı,heyecanı sürdürmek insanın elinde.Siz demekki salmışsınız ipleri.Arkadaşımın teyzesini örnek vereyim 45 yaşındalar ama öyle bir aşk görmedim ben.Çocuk gibi birbirleriyle şakalaşırlar,dışarıdayken sürekli el ele kol kola gezerler,birbirlerine bakışlarında bile aşk var,ilk gün aşıkları gibiler.

Arkadaşımın teyzesi ve onun eşi yaşamayı seven insanlar,dolu dolu yaşıyorlar,maddi açıdan çok iyiler diyemeyiz ama bütün bunları dert etmiyorlar.Onlar için en güzel mutluluk yanyana olmak.:nazar:

Ben de aşkın,tutkunun kişilerin elinde olduğunu düşünüyorum.Evliliğin monotonlaşmasına izin vermemek gerekir.Sevgiliyken konserlere gidiliyor,sinema-tiyatroya gidiliyor,bir cafede oturuluyor saatlerce dertleşiliyor ama insanlar evlenince bunları yapmayı bırakıyor.Çay mı içicez,oturup evde içelim,film mi izlicez evde tv var izleriz,ne konseri açalım müziği dinleriz mantığına bürünüyor insanlar.

Sevgiliyken yapılan şeyleri evliyken de fırsat buldukça yapılırsa tutkular yitirilmez bence.

siz evliliğe adapte olamadan hemen anne olduğunuz ve daha yeni anne olduğunuz için sıkıntılısınız bence

yoksa tekrar söylüyorum gerçek aşk bitmez...
biz 5 yıllık evliyiz günde 10 kereden fazla telefonla konuşuruz , arada mesajlaşırız

kafama eser gecenin bi yarısı kalkar aynaya rujla bişeyler yazarım sabah görüp oda altına bişeyler yazar yada eşim sabah işe giderken banyonun aynasına bişeyler yazar
bazen bi kağıda bişeyler yazarım cebine koyarım günün herhangi bi saatinde habersizce cebinden çıkar hatta bazen özel şeyler yazarım :1: okurken heyecanlanır

eşimde bana yapar küçük süprizler
her akşam saat 18.00 den sonra dakikaları sayarım ne zaman gelecek diye

siz eşinizden bazı şeyler beklerken sizinde ona bişeyler vermeniz lazım mesaj paketi yoksa rujlar , kalemler , kağıtlar var eskiden sms mi varmış :54:

Back
X