elektra kompleksi denen bi dönem var. kız çocukları 4 yaşında babaya aşık olur, eğer bu dönemi sağlıklı atlamazsa ileride mutlaka problem olur. bence psikoloğunuz bu dönemden bahsetmiş ama çok abartmış
Evet kesinlikle işte buuuuuuuuuuuu bunu anlatmaya çalıştı bana, sizi kutluyorum geçmiş dönemden eksik parçalar derken bunlardan bahsediyordu.Acı ama gerçek evet aşk diye bir şey yok aslında sadece biz birilerine paye veriyoruz bir takım duygularımızı giydiriyoruz sonra buna kendimiz kanıyoruz hüsran yaşadık mıda adını AŞK koyuyoruz.
psikologlarin kendilerinin de zamanla kafayi yediklerini duymustum. bu da sanirim ondan nasibini almis. Ask var mi yok mu bilmem ama adamin aciklama tarzi, bu isi ticarete falan dokmesi hic normal gelmedi. ask yok falan diye bu kadar konustuguna gore biri bunaa zamaninda belki iyi bi tekmeyi basmistir. kuyruk acisidir..
Aşk var elbette ama aşkla birlikte duyulan ki aşkın en önemli unsuru olan o heyecanlar, pır pır kalp çarpıntılarının bir süresi var. Bunun yerini zamanla sevgi alıyor. Yoksa her gün aynı kalp çarpıntısıyla yaşamak zor olurdu :))) Bana da doktorun senin acını hafifletmek için söylemiş gibi geldi. Ya da hiç gerçekten aşık olmamıştır.
Her şeyin mantıklı açıklamasını bulabileceklerini düşünüyorlar ama aşkın kimyası ve aklın kimyası farklıdır..aşık olduğunda her zaman güzel vakit geçirmezsin,kendine bile açıklamasını yapamayacağın mantıksız şeyler yapabilirsın,kendine şasırsın :))) aşık olduguna aklın değil kalbin karar verir..psikolog daha önce aşık olmamış olabilir,büyük kayıp bence
o nasıl psikologmuş öyle ki en güçlü duygu için yok demiş üstelik onun demesiylemi yok olucak ona göre yoktur başkasına göre vardır hadi ona göre yokmuş insan hastasına öyle saçma şeylermi söyler
Bence acını hafifletmek ve sen kendini daha iyi hisset diye böyle demiştir.Yoksa hangi insan gerçekten buna inanırki?
Aşk tabikide var henüz bulamasam da
senin psikoloğunun hormonlardan haberi yok galiba... madem aşk piyasadaki hareketliliği artırmak için uyduruldu. neden metropolünden en ufacık köyüne kadar her yerde insanlar bu duyguyu yaşıyor. bence ona gidip de para kazandırma. kendi de kazanmak istemiyor zaten söylediklerine bakılırsa