yaşanan acılar evet bilinç altı,kazanamama duygusu vs..ama doktor abartmışaşk elbet vardır oda geçici oluyor zaten.
eee eğer bilimin dediği doğruysa, bizde oluşan kalp çarpıntısı, kalbin hızının artması,avuç terlemesi gibi aşkın belirtileri olarak saydığımız şeyleri de açıklasın bakalım
eee eğer bilimin dediği doğruysa, bizde oluşan kalp çarpıntısı, kalbin hızının artması,avuç terlemesi gibi aşkın belirtileri olarak saydığımız şeyleri de açıklasın bakalım
yazık onunda bi psikolğa ihtiyacı var,kötü deneyimler yaşamış sanırım..anca bu kadar ruhsuz bir anlatım olabilir..
leyla ile mecnun varken bu kazanç kapılarının biri bile yoktu deseydiniz sizde..
dünya aşk ile yaşarılmış bi kere..mevla resulu için sevgilisi için yaratmış,dünyanın hamurunda var aşk..
1 - ask karşılıklı sevgidir.acıyı tatlıyı paylaşmaktır.
- aşk kırık kalp demektir
- aşk paylaşmaktır.çünkü aşk paylaştıkça yücelir.
- aşk sonsuz sevgidir. aşk birini sevip onunla olmaktır. ölümüne sevgidir.aşka saygıdır.
- aşk tükenmez bir kalemdir.dertleri yazmaya yarar................
- aşk umutsuzca beklemek hemde hiç sevmeyecekmiş gibi
- aşk yaşanması gereken en güzel duygu ancak içinde yalan olmadığı sürece ve aşk bir insana verilebilecek en özel değer olarak adlandırıyorum.
- aşk; karşılıklı yaşan bir devrimdir.
- erişilemeyen erişildiği zamanda bitendir
Ask ask hayatın ta kendısı
Bak dedim ya açıklamasında aşk denen olgunun insanın gelişiminde olması gereken gelişim ödevleri var dedi bunları tamamlayamamış insan zayıf kalan yanını bu şekildeki duygularıyla besler bir nevi özlem yani anlatabildim mi.Hatta daha ileri giderek aşk yok sadece güzel vakit geçirmek var dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?