benim anlamadığım bir sey var. boşanmaktan korkan herkesi neden “boşanmak istemiyorsun, sana müstehak” muamelesi çekiliyor burda?
boşanmak korkulacak bir dırum arkadaslar. bekara karı boşamak kolay derlermiş, doğruymus. ben konu sahibinin mesajından boşanmayı isteyen, fakat değişecek olan hayatından korkan birini gördüm. zaten zor günler yasayan insanlara bu kadar yüklenmek nasıl bir nefret, öfke ben ilk kez bu sitede gördüm.
neyse sevgili konu sahibi, gecmiste yanlış kararlar vermiş ve bu noktaya gelmiş olabilirsiniz fakat yasadıklarınızın hiçbirini hiç kimse haketmez. siz de haketmiyorsunuz. bu durumda evet, bosanmak tek çözüm. ve bu yola girmeden de size ne kapılar açılacağını bilemezsiniz. Allah yüzünüze gülsün, yolunuzu açsın insallah.
bu arada araba satış işlemi iptal edilebilir. boşanmadan 6 ay önceki satıs, devir işlemleri sorgulanabilir. mal kaçırmaya calismis bence cünkü. bir avukat bulup görüsün.
üzülmeyin diyemem, kimse diyemez. ama siz de bir kere yasıyorsunuz. zorlu gececek bir iki yıl, zehir olacak bir ömürden daha iyidir emin olun