- Emoji Skoru
- 879
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Eski sorularımdan da anlaşılacağı üzere nişan döneminden beri sorunlu bir ilişkiydi maalesef evlendim ve çocuğum oldu…. Bu 4-5. Annemin evine gelişim hep bir şekilde barışıyorduk (aileler falan değil biz barışıyorduk) yada evimin önüne geliyordu ben salak gibi gidp barışıyordum. Türlü türlü kavgalar saygısıxlıklar ama bu sonuncu 4.5 yıldır hiç söylemediği bir kelime söyledi zaten sorunlu olan şey bende iyice koptu…Alkollü geldiği bir gün instagram yüzünden kavga ettik Bana orospu kimlerle olduğunu biliyorum dedi böyle birşeyin imasını bile yapmayan adam şok oldum orda ve kendisi ilk sevgilim ondan başka biri asla olmadı hayatımda…. Zaten son 1 aydır evleilgilenmez di oğluyla ilgilenmezdi sürekli işte yolda vs zaten çocuk doğdu doğalı annesi bunun yanında çalışmaya başladı o zamandan beri biriktirdiğim parayı bulup bana benden para çaldın dedi en son bu orospu sondu yani o gece zaten baya tartıştık bende öc dedim bana şişko dedi sıfatsız dedi (sen çocuk doğur 30 kilo al ilte adam olamamış birini baba yapınca böyle oluyor) al çocuğunu git dedi söz seni boşucam, bir daha evinin önüne gelmicem söz dedi bana vs vs ertesi gün evden çıktı gitti bende babamlara geldm 15 gündür bir kez oğlunu arayıp sormadı bir kez oğlunu sorsa arkasından boşanmayı ama yok insan eşinden nefrette etse artık sevmese de nasıl evladını özlemez merak etmez… Ve öğrendim ki arabasını satmış yeni araba almış onuda başkasının üzerine almış… Bu gelişten 1 ay önce o bana ben ona anlaşmalı boşanalım demiştik ben dedim hadi tamm gel gidelim yarın ama kaldı öyle devam ettik. Yani şuan boşanalım desek karşısnda hayır diyecek biri yok. Bu yaptığı ne ? Yemin ederim neye üzüleceğimi şaşırdım… Onu özlediğim yada sevdiğimden değil ama istesen bile boşanma zormuş kurulu düzen, yıllar, alışkanlıklar… Çocuğumu da düşünüyorum bir şekilde hayata tutunacaksın zor olacak ama başaracaksın diyorum kendime ama 15 gündür bir kez ağlamasam da içimde garip bir üzüntü var…