• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi ? Mantık evliliği mi doğru olan ?

aşk mı mantık mı

• aşk

• mantık

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bence aşk belli yaştan sonra olmuyor
ya da ben bekleye bekleye ümidi kestim :KK53:
27 yaşındayım 18 yaşımdan 24 yaşıma kadar isteyen fazla oldu
hep aşık olmayı bekledim (aşık oldum mantığıma aileme yatmadı olmadı)
şimdi senede 1 ancak çıkıyor ama hala aşık olmayı bekliyorum
en son geçen yıl biri çıktı şimdi 1 senedir çıkanda yok karşıma bilmiyorum

bence hem aşk hem mantık ikisi aynı anda olmuyor
ikisi de biraz biraz olmalı ama

bence bir yaştan sonra aşık olunMuyor
öyle deli deli kalp çarpıntısı olmuyor

Bilemedim şimdi
Büyük konusmayayim da Aşk evliliği
Mantik olunca Insan Yeri geliyor sevdiğine zor tahammül ediyor sevmediğini nasıl tahammül etsin

Doğru evlilik aşk yada mantık diye ayrılmaz onlar fasa fiso evlilik bir kumardır iyi alırsın kötü çıkar kötü alırsın iyi çıkar mantıkla baktığınız iyi bir koca adayı evlendikten sonra sapkın,satist,döven,kumarbaz hatta bi sexüel bile çıkabilir ve herkesin bu olmaz aşkla yürümez dediği ve deli gibi aşık olduğunuz kötü yanlarını bile bile evlendiğiniz adam tam bir aile babası ve mükemmel bir eş olabilir bu işler şans işi aşka mantığa bakmıyo malesef uyum herşeyden önemli yabancı bir adamla bir ev paylaşmak farklı aile kültürleri meshepler v.s kabullenmek ve uyum sağlamak her iki taraf içinde zor ben biraz geri kafalıyımdır kadın kadınlık görevlerini erkek erkeklik görevlerini bilmeli tabiki dönemimizde kadınında çalışması gereken durumlar olduğundan kadın daha çok yıpranır ama bu erkek üstünde söz sahibi olduğu anlamına gelmez bir elmanın iki yarısı olmak gerekir malesef yeni gelinler feministliğin dozunu aştılar umarım benim gelinimde onlardan biri olmaz
Not: Oğlum henüz 2 yaşında :KK66:

aşarlar tabii eskilerden iyi örnekler görmediler çünkü kız anneleri de ben çektim sen çekme diyor ki çok da haklılar erkeklere fazla güvenmeyeceksin sonuçta.. gençlerin kendi haklarını savunması neden rahatsız etti?

aşarlar tabii eskilerden iyi örnekler görmediler çünkü kız anneleri de ben çektim sen çekme diyor ki çok da haklılar erkeklere fazla güvenmeyeceksin sonuçta.. gençlerin kendi haklarını savunması neden rahatsız etti?
Pardonda ben yazdığım yorumla bana yazdığınız yorumu pek balaştıramadım neden öyle bişey yazdınız???

kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....
Hersey tip değil bence zaten sevince insana güzel geliyor kası gözü. Birde güzelde kime göre neye göre? Size deger veriyorsa yanınizdayken sizi mutlu ediyor sa aşk ilerde olur .bende erkek arkadaşıma aşığım diyemem ama ona cok alıştım ve seviyorum tipi aman aman mi değil normal bir erkek işte ama benim gözüm de dünyanin en yakışıklı erkeği :)

yeni gelinlerin feministliği aştığını yazdın ben de haklılar dedim.
BENDE haklı olduklarını fakat görevlerini bilmeleri gerektiğini söyledim zaten neden bukadar alındın anlamadım ayrıca bende yaşlı gençliği geçmiş kaynana değilim henüz 30 yaşındayım bende bazı şeyleri savunurum ama biz böyle görmedik eşe saygı hürmet gördük bir kadına bu zor gellemeli yani aslında kastettiğim şey şu ben kocasına kendide çalışıyo diye bulaşık yıkatıp ev süpürtene yemek yaptırana kızıyorum bide senin paran benim param vee kaynana dan hoşlanmama herşeyin (kaynana açısından ) rahatsız etmesi yani canım kastettiğim bu tarzdaki gelinlerdi;)

BENDE haklı olduklarını fakat görevlerini bilmeleri gerektiğini söyledim zaten neden bukadar alındın anlamadım ayrıca bende yaşlı gençliği geçmiş kaynana değilim henüz 30 yaşındayım bende bazı şeyleri savunurum ama biz böyle görmedik eşe saygı hürmet gördük bir kadına bu zor gellemeli yani aslında kastettiğim şey şu ben kocasına kendide çalışıyo diye bulaşık yıkatıp ev süpürtene yemek yaptırana kızıyorum bide senin paran benim param vee kaynana dan hoşlanmama herşeyin (kaynana açısından ) rahatsız etmesi yani canım kastettiğim bu tarzdaki gelinlerdi:KK66:

işte yanlış olduğun yer burası kimsenin görevi diye bir şey yoktur bunlar toplumun saçma dayatmalarıdır eşe saygı hürmet karşılıklı olan bir şeydir erkek saygı göstermiyorsa kadının saygı göstermesi olmaz. ve kadın çalışıyorsa erkek de ev işine yardım edecek tabii kadın hem evde çalışsın hem dışarıda olmaz..
ev hanımı olduğun için bunlar sana ters geliyor erkek eline bakmaya alışınca :)

o gördüklerin doğru olsaydı bugünün anneleri kızlarına aman kızım kocanın eline bakma demezdi :KK66:

işte yanlış olduğun yer burası kimsenin görevi diye bir şey yoktur bunlar toplumun saçma dayatmalarıdır eşe saygı hürmet karşılıklı olan bir şeydir erkek saygı göstermiyorsa kadının saygı göstermesi olmaz. ve kadın çalışıyorsa erkek de ev işine yardım edecek tabii ev hanımı olduğun için bunlar sana ters geliyor erkek eline bakmaya alışınca :)

o gördüklerin doğru olsaydı bugünün anneleri kızlarına aman kızım kocanın eline bakma demezdi :KK66:
Ben 7 senedir ev hanımıyım canım hep çalıştım kızım olunca işi bıraktım ve şuanda dükkan açmak üzereyim bu yazı senin şahsına yazılmadı ama yaran varki üstüne alınıyorsun dua ediyorum inşallah oğlum birgün böyle bir gelin getirmez

Bende az kaldı aynen senin gibi bir evlilik yapacaktım. Aşık değildim ama seviyordum iyi anlaşıyorduk ıvır zıvır, olmadı sonradan nişan attık. Şimdi yeniden nişanlıyım. Çok farklı ama şuan. Aşık mıyım? evet, hem de sonuna kadar. Bu arada 31 yaşındayım. Hep derler ki, 30dan sonra aşk bulunmuyor. Doğru değilmiş, kendimde görünce anladım.
Bir de şu var, 4 ay çok az bir süre emin değilsin kendinden o yüzden hemen evliliği düşünme, ona da düşündürtme. kendine zaman tanı.
Soruna gelecek olursak ta bence "aşk evliliği" Bir yerde okumuştum, öpüşmekten keyif almadığınız adamla evlenmeyin yazıyordu. Ne demek istediğini şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Ben 7 senedir ev hanımıyım canım hep çalıştım kızım olunca işi bıraktım ve şuanda dükkan açmak üzereyim bu yazı senin şahsına yazılmadı ama yaran varki üstüne alınıyorsun dua ediyorum inşallah oğlum birgün böyle bir gelin getirmez

7 senedir ev hanımlığı tatlı geldiyse bilemem yazdıkların çok yanlış. kimsenin görevi diye bir şey yok. mesela erkek evde ev işi yapıp kadın da dışarıdan eve para getirebilir. bunun kaidesi yoktur.
o yeni gelinler senin ''biz öyle gördük'' dediklerin yüzünden bugün bu kadar kontrolcüler ve haklılar da ama sen hala eskiden ne güzelmiş deyip eskileri örnek veriyorsun.
yazık...

7 senedir ev hanımlığı tatlı geldiyse bilemem yazdıkların çok yanlış. kimsenin görevi diye bir şey yok. mesela erkek evde ev işi yapıp kadın da dışarıdan eve para getirebilir. bunun kaidesi yoktur.
o yeni gelinler senin ''biz öyle gördük'' dediklerin yüzünden bugün bu kadar kontrolcüler ve haklılar da ama sen hala eskiden ne güzelmiş deyip eskileri örnek veriyorsun.
yazık...
.................... söylicek söz bulamıyorum feminist arkadaşım

.................... söylicek söz bulamıyorum feminist arkadaşım

tutturmuşsun bir feminist feminist kadınların kendi haklarını korumaları feminizmse evet bu odur herkes senin gibi kocasına köle olmak hem dışarıda hem evde kendini paralamak zorunda mı?

tutturmuşsun bir feminist feminist kadınların kendi haklarını korumaları feminizmse evet bu odur herkes senin gibi kocasına köle olmak hem dışarıda hem evde kendini paralamak zorunda mı?

Hay siz cok yasayin. Birakin bu tip insanlara laf anlatmakla kiymetli vaktinizi harcamaya degmez. Kendisini erkekten aciz goren insanin kendisine saygısı yok, başkasına nasil olsun. Neyseki artik kadinlarimiz bilincli, bunlardan cok az kaldi. Tamamen bitecekler insallah.

Back
X