• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk evliliği mi ? Mantık evliliği mi doğru olan ?

aşk mı mantık mı

• aşk

• mantık

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla burdaki derdi olan evli çiftler aldatılanlar anlaşamayanlar boşananlar sürekli çok aşık olarak evlendik yazmış. Ben aşkın geçici olduğuna eminim aynı eve girince aynı yastığı wcyi koltuğu mutfağı paylaşınca bambaşka oluyo herşey tanıyamıyosun.. Sevgi ve saygı en önemlisi. Maddiyatta tabiki önemli sıkıntı sıkıntıyı doğurur.. Tİpe gelince bu geçici bişey önemli olan sizi mutlu edebilmesi:KK73:Hoppa

kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....

İkisi bir arada en güzeli .Aşk olmadan da olmaz gibi geliyor.Bir süre sonra herşeyi batar.

hayır ben zaten bılıyordum aşık olmadıgımı, ama bu akşam daha çok aklıma takıldı, 4 ay gıbı bır suredır bırlıkteyız bu arada daha bırgun sesını vs yukseltmedı ban akarısmadı kavga etmedı bu sakınlığı zaten ona bağladı benı

koynuna gireceğin adamla sadece mantık evliliği olmaz için kaldırmaz. sonuçta evleniyorsun ve bir evliliğin bel kemiği de cinsellik bunun için söylüyorum.
ama ben %100 aşk evliliğine de karşıyım. zaten 4 ay olmuş daha tanışalı belki bir zaman sonra bi hareketi seni kendisine aşık edecek. zarifliği seni etkileyecek gibi gibi..
ben eşime tanıştıktan 6-7 ay sonra aşık oldum. ilk başka bi arkadaş zoru ile tanışıp bir sebeple sevgili olmuştuk sonra meğersem birbirimiz için uygun kişilermişiz aşık olduk. ama evlenirken aklım hep daha ağır bastı diyebilirim.

koynuna gireceğin adamla sadece mantık evliliği olmaz için kaldırmaz. sonuçta evleniyorsun ve bir evliliğin bel kemiği de cinsellik bunun için söylüyorum.
ama ben %100 aşk evliliğine de karşıyım. zaten 4 ay olmuş daha tanışalı belki bir zaman sonra bi hareketi seni kendisine aşık edecek. zarifliği seni etkileyecek gibi gibi..
ben eşime tanıştıktan 6-7 ay sonra aşık oldum. ilk başka bi arkadaş zoru ile tanışıp bir sebeple sevgili olmuştuk sonra meğersem birbirimiz için uygun kişilermişiz aşık olduk. ama evlenirken aklım hep daha ağır bastı diyebilirim.
anladım, belki bendede oyle olur

Arkadaşım inançlı biriysen eğer hayırlısını Allah'tan iste. Tamam bu dünya imtihan yeri.. Seçme hakkımız var, irademiz var.. Bunlara Yüce Allah müsade etmiş... ama n'olursa olsun geleceğimizi bilemiyoruz, gaybı bilen yalnızca Allah'tır. İnsanları ne kadar tanıyabiliriz. Herkes kendini karşısındaki insana nasıl gösteriyorsa o insanı o kişi öyle tanıyor, öyle biliyor. Çoğu insan 40 yıl sonra bile karşısındaki insanı tanıyamamışım diyebiliyor....

Bırak kariyeri, yakışıklılığı, parayı, aşkı.. Senin hakkında ne hayırlıysa onu iste Allah'tan. Eğer hakkımda hayırlıysa bu evlilik, bu eş adayı onu kalbime ısındır Rabb'im diye dua et.. Hayırsızsa bir sebeple hayatımdan uzak eyle de..

Güzellik, yakışıklılık gelip geçici.. Hayırsız bir insan olduktan sonra manken gibi olsa ne yazar.. Seni aldatan, değer vermeyen biri olduktan sonra parasını, kariyerini görür mü o gözler. O ruh, o beden hayattan lezzet alır mı? O evlilik huzur, mutluluk getirir mi sana?

Hakkında hayırlısını dilerim.
sağolun

seviyorum demişsiniz bence arkadaşınızın dediklerine takılmayın. bi adamı gördüğünüzde heyecan duymak mı yoksa huzur duymak mı deseniz ben huzuru seçerim, çünkü heyecan duymanın devamlılığı yok, illaki bitiyor sonra sorunlara tahammül edilmiyor.

insan öpmek istemeyecegi biriyle neden sevgili olur ki yazık adama ya duysa nasıl üzülür

Ben görücü usuluyle evlendim. Mantigima yattigi icin gorustum. Aşık da oldum :) 3.gun tamam dedim evlenelim:) asla pisman degilim, nickimden anlasildigi uzere musmutluyum :)
ara ara yuzune bakar 'Allahim gozleri ne kadar guzel' diye geciririm icimden :) kirpikleri, bakisi, sesi, gulusu, sapsal yuruyusu herseyi cok cok guzel gelir gozume :) iste bunlar hep asktan...
ask olmazsa olmaz evlilikte bana gore.

kafam bu gunlerde karmakarışık, suan bır sevgılım var avukat bana çok çok iyi davranıyor, o gun hep yemeğe cıkıyor dıye bıraz soylendım ısyerınede goturdu vs kafamda soru ısaretı kalmasın dıye, herneyse bugun yemek yıyorduk sınıf arkadasımla karsılaştım bana sımdı bence daha yakışıklı bırıyle olmalısın sen ona fazlasın tarzı seyler yazmıs, gercekten dıs gorunus bu kadar onemlı mı ya çok bozuldum, sevıyorum mantıgımada cok uyuyor karıyerı var bana çok ılgılı gıttıgımız yerlerde bıle cogu kısı tanıyor boyle ılgı gormesı hoşuma gıtmıyorda değil, ama goruncede kalbim delı gıbı carpmıyor, ama sevıyorum işte ,sizce bu yaptıgım dogru mu, aşık olmayı mı beklemeylıyım siz olsanız napardınız, mantık evlılığı yada en dogru olan mıdır sızce, of of dusunup durdum burada aldım soluğu....

Duygu sart ama ınsan evlenınce goruyor kı mantık da sart. Benım esım cok yakısıklı, ama mutlu muyum? Hayur. Ben bır cok seyı gozardı ettım duygum var sevıyorum dıye ama oyle olmuyor evlenınce gozardı ettıgınız hersey bırbır onunuE gelıyor, kısacası evlılık oyle bırsey kı kafanızda soru ısaretı kalmamalı, tabıı kı onemlı buyuk konularda.

Mantık evliliği bence. Çünkü mantıksızsa aşk da bir yere kadar eşlik ediyor. Bence seni seven maddi imkanları iyi ve ailesi ile de anlasabilecegin birini bulduysan tamamdır. En önemli özellik seni sevmesi ve ikinci olarak ailesi ile anlasabilmek...bide son özellik görüntüsü hoşuna gitmeli.
Zaten zamanla seversin.
favorim gorucu usulu evlilikler:)

Mantık evliliği bence. Çünkü mantıksızsa aşk da bir yere kadar eşlik ediyor. Bence seni seven maddi imkanları iyi ve ailesi ile de anlasabilecegin birini bulduysan tamamdır. En önemli özellik seni sevmesi ve ikinci olarak ailesi ile anlasabilmek...bide son özellik görüntüsü hoşuna gitmeli.
Zaten zamanla seversin.
favorim gorucu usulu evlilikler:)
ayy bende böyle düşünüyordumm içime su serptiniz, doğru yoldayım öyleyse :D

Asik olarak evlendim.

Ama mantik ekseninde dusunerek evlenseydim yine esimle evlenirdim.

Bence ikiside olmali.

Ne ask ne mantik tek basina yeterli olmuyor.

Bence siz asik degilsiniz o yuzden bir arkadasinizin lafiyla kafaniz karismis.

Asik olsaniz o benim gozume cok guzem gorunuyor derdiniz acabalar gelmezdi akliniza.

Sirf kariyeri var diye gonul telimi titretmeyen biriyle evlenmezdim ben olsam.

Cunku bir arkadasin lafiyla bu kadar dusunen yarin birgun karsisina gonul telini titreten bir erkek ciktiginda gonlunu kaptiriverir o erkege. Boyle bir durumda su anki sevgilinize yazik olur.

En iyisi asik oldugunuz biriyle cok uc bir mantiksizlik yoksa evlenmek.

aslında herkes yazmış doğru olanı sadece aşklada evlenilmez çünkü hayat evliliğin zor olması aşkı unuturuyor gerçekten sadece mantıkta olmuyor sevmediğin adamla zor olan evliliği yürütmek işkence gibi gelir insana ben çok aşık oldum eşime ama 30 umda oldum bu bana doğru kararı vermemde yaşadığım tecrübelerim çok yarar sağladı sen zaten karekteri iyi olan adama aşık olursun bu kaçınılmaz ama buluşmak elini tutmak bile gelmiyorsa içinden aşık olamazsın sen bu adamla kendini cinsel anlamda hayal edebiliyormusun beraber kahvaltı hazırlar sofralar kurarız gibi düşlerin oluyormu oluyorsa aşık olabilme olasılığın yüksektir ama tersiyse evlilik mantıkla karra verilip ömrü harcamana değecek bi olay değil

Back
X