aşk evliliğimi mantık evliliğimi ?

Aşk güzel birşey tabiki ama yaşamayı bilene..

Aşk olunca samanlık seyran olmaz...

o yüzdendir kii mantık evliiği her zaman en iyisidir..

çevremde aşk ewliliği yapıp da mutlu olan pek yok ama manık ewliliği yapan öle mutluki...

önce mantık diyorum... paraa çokönemlidir para olmayınca çok huzursuz mutsuz bi ewliliğin olur ve aşk olup da para yoksa aşkını bile düzgün yaşayamazsın...

Ama mantık öle mi? Mantığına uyan bi adam düşün parası var (çok zengin olmasına gerk yok geçinecek kadar olsa yeter..), kariyeri var el üstünde tutuo karakteri düzgn merhametli iyi insan ama aşık değilsin işte onu tanıdıkça aşık olursun...

Aşkın gözü kördür... ewlennce neden evlendim dersin zamanla... çnkü aşk bitiyor zorluğa geçince, etrafndaki insanalrın karakteri değişince....

o yüzdendirki mantık en önemlisi... aşk sonra gelr....

1 yılı geçti bizde internetten tanıştık aile yapısını ben sorun etmiyorum aslında ayak uydururum bunu o sorun ediyo benim ailem serbestmiş çalışmazsın onu yapamazsın bunu yapamazsın diyo yoksa ayrılayam diye benimi soğutuyo
merakımdan soruyorum hangi site acaba? yani o sitede sana güven veren neydi

mantık evliliği.nasıl olsa aşk bitiyormuş,ama karakter değişmez mantığın tuttuysa

ayy bende şu sohbet sitelerinden biri sanmıştım :KK45: faceden de iyi bulmuşsunuz he birbirinizi
o buldu valla bundan 3 yıl önce msj atmıştı konuşmuştuk ama güvenmedim sildim sonra 1 yıl önce falan başka fake hesaptan msj attı unutmadım falan sevgln varmı diye yok dedim biraz çıkıştım sonra kendi adresinden msj attı bnde 3 yıldan sonra tekrar çıktı karşıma kader galiba dedim kabul ettim ediş o ediş aşık oldum adama gitti öyle işte :KK69:

BEN AŞK EVLİLİĞİ YAPTIM 5 YILLIK EVLİYİM VE ŞÜKÜRLER OLSUN MUTLUYUMDA :) AMA GENELLEME YAPARSAK AŞK EVLİLİĞİ SONUCU HÜSRAN YAŞAYAN ÇOK FAZLA MANTIK EVLİLİĞİ BİRAZ DAHA CAZİP GELİYO BİLEMEZDİMM :KK64::KK64:

AŞK güzel şey ama çok can yakıyor ve aşık olan kimse sağlıklı düşünemiyor. Mantık evliliği taraftarıyım, önceden aşk derdim ama bakıyoruz çevremize "aşk karın doyurmuyor". Mantıkla yaklaşıp sonra aşık olunabilir.

Bikere mantikli ve akilli insan..mantik disi birini hayatina almaz cünkü her insan karsimiza ciktiginda düsünme sansimiz oluyor.. mantigina uyuyosa hayatina alirsin ve bi bakarsin asik olmussun..böylece hem mantik hem ask evliligi olur..
Kitaplarla carpip asik olcak halimiz yok ya :D düsünme sansimiz mutlaka oluyor :KK66: En azindan ben öyleydim.. kücükken bile biri hosuma gitse serseri bi tipse bitirirdim kafamda.. evlilik cok onemli herkes kendine yakisani yapmali (ailesine )

Ben esimle tanistigimda görüsmek istiyodu sorularim oldu...cok olgundu, efendiydi, okumus,mantikli,seviyeli, cok iyi bir meslegi var baktim serseri degl gorusmeye deger... kapidan iceri girdigi anda icimde bisey eridi.. konusurken gülüsüne tutuldummm okadar hizlii olduki bi baktim asiktim... cok sukur allah onu karsima cikarmis.. yani demek istedigim su serseri biri olsa konusmasindan, tipinden anlasilir birazda bazilari sonradan itlesiyo o ayri ama yani ona gore devam edersin vsvs ben boyle dusunuyorum yada kaderdi bilemedim :D

Ask olmasada biseyler hisetmeli insan..iyi biri diye yada zengin( yadalar cogaltilabilir tabi )ama hani su meshur elektrik sozu var yaa bence insan biraz yakalamali onu..yoksa sirf mantiklada bir yere varilamiyor...

Aşksız yapabileceğimi sanmıyorum açıkçası, bağlanamıyorum, sıkılıyorum, olmuyor sürmüyor, bir gün aşık olma ihtimalim de var sürerse. Bir gün aşksız ama sadece sevgiyle doğru insan olduğunu hissedersem bilemiyorum(zor geliyor) ama şuan durum bu...
Sonradan aşk bitip sevgiye dönse bile aşkla başlaması ayrı bir şey bence.
Ama uyumsuz da yapamam kesinlikle, kafamız uymalı, mantıksız da olmaz..
Mantıklı bir aşk evliliği kısaca kendi adıma. (İnşallah)

Evlenmiş olmak için mantık..
Aşık olduğun için Aşk evliliği..
Ben eşime aşığım :KK68:

Back
X