• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk hayatım sıfırın altında

huzunlupapatya

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
16
4
286
merhaba ben 22 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı biraz toplucana bi kızım ondan mıdır? yeni diyete başladım bunun haricinde ne yapmam gerek birini bulmak için? Aslında sırf sevgilim olsun diye istemiyorum ama bu gençlik yıllarını yalnız geçirmek de istemiyorum...
okulun açılmasına çok az kaldı ve arkadaşlarım sevgilileriyle gezerken ben tek veya hep arkadaşlarımla bu durumdan baya bi bıktım açıkçası.
erkekler konusunda da çok utangaç ve çekingenim eğer bir sevgilim olursa ona nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum, aynı durumda olan var mı??

Son düzenleme:
Bunun kiloyla alakası olduğunu düşünmüyorum canım..Belki zamanı değildir şuan,elbet bir gün karşına istediğin gibi biri çıkacaktır.Bence dert etme bunu

Kilo mevzu karşındakine göre değişir. Şöyle ki herkes 0 beden kızlardan hoşlanmıyor toplu kızlardan hoşlananlar onları daha doğal bulanlarda var.Tâbi tek etmen bu değil. Çekingen,asosyal biriysen erkeklerle iletişim kurmakta zorlanıyorsan bu da neden olabilir. Birde sakın biriyle çıkmış olmak için çıkma hoşlanmak,sevmek seninde hakkın. İnşallah gönlüne göre biriyle tanışırsın :)

Bunun kilo ile alakası yok ama eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan spor eşliğinde dengeli beslenmeye başlayabilirsin. Sevgiline nasıl davranacağını olunca onun davranışlarına göre şekillendirirsin ama sevgiliden daha önemlisi bence sosyal olman

Ben o kadar zayifim ki. Cocuk gibiyim. Ve birini cok seviyorum. Beni sevmeyecegini düşünüyorum. Kemiklerim cikmis durumda. Hatta eski sevgilim hep kilo al diyordu moralimi bozuyordu. Ama beni gercekten sevmedigini geç anladim. Bak inan bana bir arkadasim var 90 kiloya yakin ama daha dun evlilik teklifi aldi. Bu isler kader ve gercek sevgiyi bulma isi. Seni sevecek olan kilona bakmaz.
. Bunlar bir tesadüf mü? Adli yazima bakip yorumlarini bildirir misin cok dertliyim :(

Back
X