• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk hayatınız işinizi de etkiliyor mu?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
800
23
Uzun zaman sonra birinden çok etkilendim. Diğerlerini nasıl unuttuysam bunu da unuturum da, bu aralar işimi yaparken de aklıma geliyor. Çok mu duygusalım? Yoksa genel olarak biz kadınlar da var mı? Umursamaz olmak için ne yapmak gerekir? Bu gidişle çalışırken hiç birinden hoşlanmamam gerekecek. İkisini bir arada götüremiyorum. Yaş +30.

İsınizi unutup eksik yapacak etkilemiyordur herhalde.Ufak hayal ve fantezi dünyasinin kime zarari var ki.Dengeyi bulacak mantikli birine benziyorsunuz.Baktiniz kisinin hic oluru yok o zaman zihninizden kovmaya ugrasirsinız.Salt katı gerceklerle de yaşanmiyor her zaman.

Bence normal bir durum, yani birinden etkilendiysen -hele ki ilk zamanlarda- sürekli aklına gelir, kendini sürekli düşünürken/sırıtırken bulursun, sürekli görmek istersin falan filan.
Önemli olan bunu farkediyo olmak ve kendini fazla kaptırmamak, yani başka şeylere de zaman ayırmak, işine gücüne bakmak, salmamak. Ayakların yerden kesilmesi çok iyi bi şey değil bana göre; mantıklı düşünmeyi engelliyor.

Ben giriş cümlene takıldım, daha başında neden bu umutsuzluk? Bi sorun veya engel mi var, hemen "unuturum nasılsa" kafasına girmişsin?

Bence normal bir durum, yani birinden etkilendiysen -hele ki ilk zamanlarda- sürekli aklına gelir, kendini sürekli düşünürken/sırıtırken bulursun, sürekli görmek istersin falan filan.
Önemli olan bunu farkediyo olmak ve kendini fazka kaptırmamak, yani başka şeylere de zaman ayırmak, işine gücüne bakmak, salmamak. Ayakların yerden kesilmesi çok iyi bi şey değil bana göre; mantıklı düşünmeyi engelliyor.

Ben giriş cümlene takıldım, daha başında neden bu umutsuzluk? Bi sorun veya engel mi var, hemen "unuturum nasılsa" kafasına girmişsin?
Bana ilgisi yok. Konuşma başlattım kaç kere. İlgisi yok devam ettirmedi. Başkaları benle konuşmaya çalışıyor, ben onla.

neden etkilesin ki, kendisini her gün görmek durumunda mısın?
nereden tanıştınız, sana sürekli haberini taşıyan ortak arkadaşlarınız falan mı var?

nereden tanıştınız, sana sürekli haberini taşıyan ortak arkadaşlarınız falan mı var?
İstemezsem, kendisini görme imkanım yok. Aynı şehirde bile değiliz. Bir ortak arkadaşımız var. Bana çok yakın değil, ona çok yakın. Yani görmesem de olur diyebileceğim bir arkadaş. Etkilemesinin sebebi işte birinden hoşlanınca aklımızda olur. Öyle bir durum.

Benim ilişkim 4 aylıkken sorun yaşadığımızda yaşıyordum bu durumu. Hayattan kopuyordum sanki tabi yaş da etkili olabilir 21dim. 5 senelik ilişkim var şuan sorun yaşayınca işime yansıyor. Sinirli oluyorum genelde ve umursamaz. Patron kovsa umursamam.

Ondan haber getirecek, onu hatırlatacak her şeyden uzaklaşmalıyım değil mi?
Benim ilişkim 4 aylıkken sorun yaşadığımızda yaşıyordum bu durumu. Hayattan kopuyordum sanki tabi yaş da etkili olabilir 21dim. 5 senelik ilişkim var şuan sorun yaşayınca işime yansıyor. Sinirli oluyorum genelde ve umursamaz. Patron kovsa umursamam.
Sizinki yine normal gibi uzun süre bu.

İstemezsem, kendisini görme imkanım yok. Aynı şehirde bile değiliz. Bir ortak arkadaşımız var. Bana çok yakın değil, ona çok yakın. Yani görmesem de olur diyebileceğim bir arkadaş. Etkilemesinin sebebi işte birinden hoşlanınca aklımızda olur. Öyle bir durum.
Yüz yüze geldiniz mi bu şahısla hiç?

Ha sen hiç yüz yüze gelmediğin bi adam için konu açıp bi de dertlendin yaniii... Allah başka dert vermesin, ne denir ki? Bu kadar zayıf olma.
Neden ya? Gönül bu. Planlanan bir durum değil. Murat Boz'un terli havlusunu paylaşamayan hayranlardan biri de olabilirdim.

Uzun zaman sonra birinden çok etkilendim. Diğerlerini nasıl unuttuysam bunu da unuturum da, bu aralar işimi yaparken de aklıma geliyor. Çok mu duygusalım? Yoksa genel olarak biz kadınlar da var mı? Umursamaz olmak için ne yapmak gerekir? Bu gidişle çalışırken hiç birinden hoşlanmamam gerekecek. İkisini bir arada götüremiyorum. Yaş +30.
işteyken işe odaklanırım, işle özel hayatımı karıştırmam. bu duygusuz olduğumu değil sınırlarımı çizmeyi bildiğimi gösterir

Uzun zaman sonra ilk kez birinden etkilendiğiniz için oluyor bu
Erkekler yüz vermeyince kadınlar daha da çok takılıyor ona
Şu an yeni muhtemelen
Zamanla unutursunuz

Back
X