Aşk herşeye değmiyor..

safcagmeva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
73
0
36
Elazığ
merhaba öncelikle herkese ..
Anlatmazsam içimdekileri delirebilirim .Çünkü çok ağır çok ağır bir dönemden geçiyorum.
Lise son sınıftayım ve sınava hazırlandığım bir dönemde arkadaş ortamımda birisine aşık oldum.
Oda bana 20 ekimde bir beraberlik başladı .Ben ilk kez biriyle çıkıyordum .
GÜVENMEK istedim .O yüzden herşeyini anlatmasını istedim eksikte olsa geçmişini anlattı .
Sonra benim beraber olduğum adamın okuduğum okulda eski çıktığı olduğunu öğrendim..
Bana bunu söylememişti..
Kızı çektim kenara nasıl biridir filan kızda sağlam ayak değilde neyse ..
kızın dedikleri ;beni arkaya dogru eğip zorla öptü.
bana ilişki teklif etti ve ayrıldım.
iş yerine gidip geliyordum ve daha nicesi.
işte o gün midem bulandı..
ve o kızdan rica ettim ona msj çek barışmak istiyorum diye ..
Msj çekildi benimkisi ne istiyorsun filan söledi.
kız barışmak diyince çıktığım var sevgilim nişanlıyım dedi.
ama adım gibi eminim benim yaptırdığımdan şüphelendi..
kalkıp yanına gideyim dedim aynı otobüste karşılaştık..
dükkanına gittik daha sonrada arkadaşlarımla.
bana durumu hemen anlattı saklamak istemiyorum dedi..
kızdım bağırdım ağladım..
nasıl öyle pis tekliflerde bulunabilirsin dedim.
ben değil arkadaşım telefonumu alıp öyle teklif etmiş dedi ve ben senden midem bulanıyor bitti dedim ve içimde kalmasın sana son sozum arkadaşların bana ne zaman öyle şeyler yapcak merak ediyorum.
ve olaylar bunlarla ibaret değil telefonunu elinden aldım 2 telefon kullanıyor diye.
barıştık defalarca affettim çünkü çok sevdim.
ama sevmem demek onun her hatasını affetmek demek değil.

ona güvenmeyi öylesine çok istiyorum ki ama naparımda yüzünü görürüm son bir kez daha ..
merak ediyorum..
gel gelelim asıl probleme küçük bir memlekette yaşıyoruz dedikodu iftira ne ararsan meraklı olan bir çevredeyiz.
onunla gezmek istemiyorum saygıyla karşılıyor buluşuyoruz haftada 1 2 haftada 1 vs.
anneme anlattım pek hos karşılamadı ve haklıda.
ve olaylar burda başladı babam öldürürüm seni dedi abimde tabi..
her neyse ben gel iste dedim.
yaşımız çok küçük dedi..
ve biz seninle sürekli kavga ediyoruz.
dedi..
sonra seni seviyorum..
artık inancım kalmadı..
ama ailemle aram bozuldu ..
ve işin kötü tarafı bu adam beni öptü..
bana güven dedi seni yarı yolda bırakmayacam dedi..
ve ben bu adamın annesiylede tanıştım.
o kız senden büyük gösteriyor demiş.
bilmiyorum güya oda onunla evlencem filan demiş.
Şimdi sizlerden ricam bana sınava çalış demenizi elbette bekliyorum ama bu adamın gerçek yüzünü görüpte inanamamışlıklarım var bana daha iyi yüzünü nasıl görebilirim siz söyleyin..
seviyor mu nasıl anlıyabilirim yada oyuncak mıyım..

rabbim okuyandan razı olsun..selametle.

Pardon ama çıkmak diyince siz ne bekliyordunuz ki...Yok sizi öpmüş yok diğer kıza ilişki teklif etmiş...Siz öpebileceğini hissettirmişiniz ki sizi öpmüş eee kızda kabul etmemiş ayrılmış... Siz neden rahatsız oluyorsunuz bu durumdan size aynı teklifi sunarsa hayır istemiyorum dersiniz olur biter...Şimdiden düşünmeye başlamanızın mantığı nerde anlayamadım... Siz aranızdaki güven olayını halletmeden ailenize neden açtınız konuyu..Siz sevgilinize güvenemiyorsunuz ki ailenizin güvenmesini tamam demesini bekliyorsunuz...

Hayata bakış açınız farklı ise ayrılırsınız...Bu kadar basit...

merhaba öncelikle herkese ..
Anlatmazsam içimdekileri delirebilirim .Çünkü çok ağır çok ağır bir dönemden geçiyorum.
Lise son sınıftayım ve sınava hazırlandığım bir dönemde arkadaş ortamımda birisine aşık oldum.
Oda bana 20 ekimde bir beraberlik başladı .Ben ilk kez biriyle çıkıyordum .
GÜVENMEK istedim .O yüzden herşeyini anlatmasını istedim eksikte olsa geçmişini anlattı .
Sonra benim beraber olduğum adamın okuduğum okulda eski çıktığı olduğunu öğrendim..
Bana bunu söylememişti..
Kızı çektim kenara nasıl biridir filan kızda sağlam ayak değilde neyse ..
kızın dedikleri ;beni arkaya dogru eğip zorla öptü.
bana ilişki teklif etti ve ayrıldım.
iş yerine gidip geliyordum ve daha nicesi.
işte o gün midem bulandı..
ve o kızdan rica ettim ona msj çek barışmak istiyorum diye ..
Msj çekildi benimkisi ne istiyorsun filan söledi.
kız barışmak diyince çıktığım var sevgilim nişanlıyım dedi.
ama adım gibi eminim benim yaptırdığımdan şüphelendi..
kalkıp yanına gideyim dedim aynı otobüste karşılaştık..
dükkanına gittik daha sonrada arkadaşlarımla.
bana durumu hemen anlattı saklamak istemiyorum dedi..
kızdım bağırdım ağladım..
nasıl öyle pis tekliflerde bulunabilirsin dedim.
ben değil arkadaşım telefonumu alıp öyle teklif etmiş dedi ve ben senden midem bulanıyor bitti dedim ve içimde kalmasın sana son sozum arkadaşların bana ne zaman öyle şeyler yapcak merak ediyorum.
ve olaylar bunlarla ibaret değil telefonunu elinden aldım 2 telefon kullanıyor diye.
barıştık defalarca affettim çünkü çok sevdim.
ama sevmem demek onun her hatasını affetmek demek değil.

ona güvenmeyi öylesine çok istiyorum ki ama naparımda yüzünü görürüm son bir kez daha ..
merak ediyorum..
gel gelelim asıl probleme küçük bir memlekette yaşıyoruz dedikodu iftira ne ararsan meraklı olan bir çevredeyiz.
onunla gezmek istemiyorum saygıyla karşılıyor buluşuyoruz haftada 1 2 haftada 1 vs.
anneme anlattım pek hos karşılamadı ve haklıda.
ve olaylar burda başladı babam öldürürüm seni dedi abimde tabi..
her neyse ben gel iste dedim.
yaşımız çok küçük dedi..
ve biz seninle sürekli kavga ediyoruz.
dedi..
sonra seni seviyorum..
artık inancım kalmadı..
ama ailemle aram bozuldu ..
ve işin kötü tarafı bu adam beni öptü..
bana güven dedi seni yarı yolda bırakmayacam dedi..
ve ben bu adamın annesiylede tanıştım.
o kız senden büyük gösteriyor demiş.
bilmiyorum güya oda onunla evlencem filan demiş.
Şimdi sizlerden ricam bana sınava çalış demenizi elbette bekliyorum ama bu adamın gerçek yüzünü görüpte inanamamışlıklarım var bana daha iyi yüzünü nasıl görebilirim siz söyleyin..
seviyor mu nasıl anlıyabilirim yada oyuncak mıyım..

rabbim okuyandan razı olsun..selametle.

,

yaşın daha bu "gel beni iste hadi evlenelim" falan demek için o kadar küçük ki... evlendiğimde 24 yaşındaydım kaldı ki erken evlendiğimi düşünüyorum benim planım 27 28 ken hayatımızda yaşadığımız ani değişikliklerden dolayı bi kaç yıl erken oldu. bak önünde iki yol var... ve ben olsaydım bu adamı kafamdan atıp oturur derslerimi çalışır iyi bi okul kazanırdım. emin ol daha karşına kimler neler çıkacak... ayrıca neden gidip eski kız arkadaşına soruyosun nasıl biridir diye sen kendin tanımaya çalışsana neden muhattap oluyosun eskilerle. bırak bu adamı eski sevgilisini arkadaşlarını bilmem kimi... kendi hayatına bak. bak burda neler neler okuyoruz "çok sevdim ölüyodum aşkından ailemden okulumdan işimden vazgeçtim" diyenler sonunda büyük ihtimalle "eşimden şiddet gördüm kapıya atıldım aldatıldım" falan diye yazıyor... biz kadınlar önce kendi hayatımız demeliyiz önce kendimizin kıymetini bilmeliyiz ki başkaları da bizim kıymetimizi bilsin...

Bencede eski sevgilisine sorup tanımak yerine kendin tanımalıydın.O kızın msj atmasını sağlamak falan çok çocukça.Bir insanı başkasından tanıyamazsın.Hadi tanıdın diyelim.Ama tanıdığın kişi senin tanıdığın kişi değil onun tanıdığı kişidir.Hiç muhattap bile olmaman birisyle muhattap olmşsun gereksiz yere.Ne malum sana farklı tanıttığı sevgilini.Sevgiline güvenmemişsn ama hiç tanımadığın eski sevgilisine güvenmişsin.Sevgiline söyleyebilirdin öpmek istediğinde ben istemiyorum bu tarz şeylere hazır değilim derdn.Israr ederse zaten seni sevmiyordur senin görüşüne saygı duymuyordur seninle niyeti farklıdır ayrılırsın biter bu kadar basit.Daha olgun düşünmen gerekiyor bu konularda.Derslerne çalşmanı tavsiye ederm

Arkadaşımız bu konuda o kadar dertliki konuya yazılan yorumları okumak yerine cildi için krem arıyor...:37::37::37:

elbette haklısınız davranışlarım illa ki çok olgun olması beklenilemez çünkü daha küçüğüm..
ve insanları nasıl tanırım bilmiyorum ..
insanlara güveniyorum körüne körüne bütün mesele bu..
size gelince xxmutluxx miydi yanlış yazdıysam kusura kalmayın ama burası bir forum illa ki cevaplar yazılana kadar araştırcam bakcam bu benim en doğal hakkım.
sorunumu yazdım belki bekleyip toplu cevap vermek istiyorum.
eminim benden büyüksünüzdür saygısızlık etmek istemem ama dalga geçmenizide hiç hoş karşılamadım.

canım etrafa göre yaşamak ne kadar rahat hissettirir seni. hayat senin hayatın kararlarda senin kararın ama bence bir düşün içinde biraz şüpheler onda olumsuz gördüğün şeyler var. bence seninki daha çok duygusal zayıflık gibi geliyor. daha o kadar çok gençsin ki geriye dönüp senin yaşında olmak isterdim.bence evlilik için daha erken yaş büyük sorumluluk sadece görüşmek insanların ağzından daha çok kendi mutluluğunu düşünmeli insan. ama öncelikle ekmeğini kazanmalısın. insanlar hayatında bir zaman vardır ve bir zaman sonra olmayabilir ama sen hep kendinle kalacaksın o yüzden önce kuvvetlen ve üniversiteyi kazan. önüne belki de ondan daha seveceğin biri çıkar daha güzel konumda hemen kendini çelik ağlarla dolama hareketsiz bırakma. bence bir an evvel kendinde aslında ne olması gerektiğini biliyorsun. derslerine sarıl. azmin aşamayacağı şey yoktur. bırak o senin etrafında koşsun sen onunkini deği ve öncelikle kendini düşün. ama ilerde pişmanlık duymam dersen o senin kararın ama ben :%100 inanıyorum bu gidişatla gidersen pişman olacaksın herşey için. geriye baktığında elinde birşey kalmayacak

Canım konunu okudum bence sen o çocuğa aşık değilsin sadece hoşlanmışsın ilk çıktığın diye kafanda bu kadar büyütmüşsün ayrıca aşk herşeye değmiyor aşk sadece acıdır sıkıntıdır
bu arada yazını okurken lise yıllarıma döndüm keyiflendim inan senin yaşadıklarını bizlerde yaşadık ama hepsi boş bir süre sonra anlayacaksın
yaşın o kadar gençki değerini bil zamanını boşa harcama derslerine çalış üniversiteye git orda çok daha hoş erkek arkadaşların olucak
seni öptüyse ne olmuş sonra hatırlan gülersin
canım sana abla tavsiyesi çıktığın erkeklerin geçmişini sorma araştırma bak adı üzerinde geçmiş bitmiş kendine güven geçmişi bir kenara bırak
senin tek hatan eski kızı bulup aratman ne gerek varki ya o kız yalancıysa hadi diyelim yalan değil erkek arkadaşın ona o mesajı yazdı eee buda çok doğal o yaştaki erkeklerin libidosu çok yüksektir cinsellik düşünmeleri onların çok doğal bir ihtiyaç ve düşünce yapılarıdır tabi bunu devamlı dile getirmesi hatadır
kısaca o yaşta bir erkekle ciddi ileriye dönük bir arkadaşlık yaşamak ve düşünmek zaten başlı başına hata
neyse uzun lafın kısası derslerine çalış üniversiteyi kazan bu bahaneyle yaşadığın küçük yerdende kurtulursun gelecekte seni seven ne erkekler çıkar önüne

Son düzenleme:
canım etrafa göre yaşamak ne kadar rahat hissettirir seni. hayat senin hayatın kararlarda senin kararın ama bence bir düşün içinde biraz şüpheler onda olumsuz gördüğün şeyler var. bence seninki daha çok duygusal zayıflık gibi geliyor. daha o kadar çok gençsin ki geriye dönüp senin yaşında olmak isterdim.bence evlilik için daha erken yaş büyük sorumluluk sadece görüşmek insanların ağzından daha çok kendi mutluluğunu düşünmeli insan. ama öncelikle ekmeğini kazanmalısın. insanlar hayatında bir zaman vardır ve bir zaman sonra olmayabilir ama sen hep kendinle kalacaksın o yüzden önce kuvvetlen ve üniversiteyi kazan. önüne belki de ondan daha seveceğin biri çıkar daha güzel konumda hemen kendini çelik ağlarla dolama hareketsiz bırakma. bence bir an evvel kendinde aslında ne olması gerektiğini biliyorsun. derslerine sarıl. azmin aşamayacağı şey yoktur. bırak o senin etrafında koşsun sen onunkini deği ve öncelikle kendini düşün. ama ilerde pişmanlık duymam dersen o senin kararın ama ben :%100 inanıyorum bu gidişatla gidersen pişman olacaksın herşey için. geriye baktığında elinde birşey kalmayacak

Canım konunu okudum bence sen o çocuğa aşık değilsin sadece hoşlanmışsın ilk çıktığın diye kafanda bu kadar büyütmüşsün ayrıca aşk herşeye değmiyor aşk sadece acıdır sıkıntıdır
bu arada yazını okurken lise yıllarıma döndüm keyiflendim inan senin yaşadıklarını bizlerde yaşadık ama hepsi boş bir süre sonra anlayacaksın
yaşın o kadar gençki değerini bil zamanını boşa harcama derslerine çalış üniversiteye git orda çok daha hoş erkek arkadaşların olucak
seni öptüyse ne olmuş sonra hatırlan gülersin
canım sana abla tavsiyesi çıktığın erkeklerin geçmişini sorma araştırma bak adı üzerinde geçmiş bitmiş kendine güven geçmişi bir kenara bırak
senin tek hatan eski kızı bulup aratman ne gerek varki ya o kız yalancıysa hadi diyelim yalan değil erkek arkadaşın ona o mesajı yazdı eee buda çok doğal o yaştaki erkeklerin libidosu çok yüksektir cinsellik düşünmeleri onların çok doğal bir ihtiyaç ve düşünce yapılarıdır tabi bunu devamlı dile getirmesi hatadır
kısaca o yaşta bir erkekle ciddi ileriye dönük bir arkadaşlık yaşamak ve düşünmek zaten başlı başına hata
neyse uzun lafın kısası derslerine çalış üniversiteyi kazan bu bahaneyle yaşadığın küçük yerdende kurtulursun gelecekte seni seven ne erkekler çıkar önüne

o kadar haklısınız ki hayatımdan gittiğinde elimde koskocaman bir hiç kalacak koskocaman yaklaşık 2 aydır derslerime özen göstermiyorum bu satten sonra toparlarmıyım bilmem ama daha sıkı sarılcam..
ünv kazanıp hayatıma yön verip karşısında öyle durcam ve eminim ki bu adam o zaman hayatımda değil karşımda duran birisi olacak ..
aşık değil evet belkide hoşlanıyorum dediğiniz gibi bana öyle acı çektirdi ve öyle kavgalar ettik ki 2 ay içinde aklınız şaşar.
tuhaf bir denklemdeyim ya o kazancak ya ben..

Eski sevgilisi eskidir gecmiste kalmistir, bitmis bi iliski mutlu mesut bitmez hic bir zaman. Elbette kavga gurultu ve cirkin seyler olmustur. "neden bitti" diye sorup durust bi cevap aldigimizda hosumuza gitmeyecek seyler mutlaka duyariz. Yani o konuda cok sacmalamissin. Sanane eski sevcgilisine ne dediyse onunla ne yasadiysa, simdi seninle ve sana nasil davraniyor ona bak sen. Ikinci olarak daha 2 aylik bir iliskiden beklentileriniz o kadar cok ki.. evlilik bilmem ne, hadi iliskinin yeni olmasini gectim daha lisedesiniz. Cok zamaniniz var daha acele etmeyin. 3. sizi opmesi.. Pardon ama milenyum cagindayiz, yillardan 2011, sevgili eger "sevgili" olmussa oper de sever de.. Sende istediysen amenna, ha zorla optuyse o zaman opmesine dahi izin vermeyeceginiz kisiyle niye cikiyorsunuz derim orasi da ayri.

Ders calis demeyecegim cunku sizin calismak, ve universiteyle ilgili pek bi plan ve dusuncelerinizin olduguna inanmiyorum. Ama acele etmeyin diyorum. Daha onunuzde cok zaman var.

bu yazıyı sakla bence, yıllar sonra neyi dert ettiğine kızacaksın. daha yaşın çok küçük, ne evlenmesi. evlilik çocuk oyuncağı değil, daha çocuk sayılırsın. önüne bakmalısın, önce hayatını kur.

20 EKİM de başlayan bi ilişkiye tüm bunları nasıl ve neden sığdırdın anlayamadım???
güvenmek istiyorum demişsin, tamam herkes birlikte olacağı kişiye güvenmek ister ama sen kalkıpta eski kız arkadaşını kenara çektim ona sordum vs gibi yöntemlerle güvenmeye çalışırsan, baştan erkek arkadaşının sana olan güvenini kaybedersin..
sen nasıl ona güvenmek istiyosan oda sana güvenmek isteyecektir sonuçta..
ayrıca sen birliktelik yaşamaya başladığın kişiye güvenmek adına, hiç tanımadığın ve üstelik "eski kız arkadaş" statüsündeki bi kıza güvenmeyi seçmişsin, onun anlattıklarına göre hareket etmişsin..
yani yaptığın herşey baştan sona yanlış..
karşındakine böyle güvenemezsin..
güvenmek için tanımak gerekir ki hiçbir insanı 2 ayda tanıyamazsın..
bunları sana, yaşın küçük derslerine çalış desem bile, yaşın itibariyle bi kulağından girip öbüründen çıkacağını bildiğim için yazdım..
elbette asıl yorumum; tüm bunları bi kenara bırak ve hayatın için çok önemli bi dönüm noktası olacak olan üniversiteyi kazanmaya bak..

Son düzenleme:
canım, bence sen ona aşık değilsin, hoşlanıyorsun sadece, daha önce bir arkadaş daha belirtmiş bunu, katılıyorum. eğer aşık olsaydın, onu içinde kendince aklamaya çalışırdın sanırım. bence öpmesinde bir art niyet aranmaz, sadece sen istemezsen, o da zorlarsa o kötü bir şey elbette. öte yandan yaşınız gerçekten küçük evlilik için, sen de biliyorsun ki şu yaşların senin ders çalışarak geçirmen gereken yaşlar...

bence kafandan bunları bir süreliğine de olsa temizle. ayrıca ekimde başlamışsınız, kesinlikle o kadar erken güvenme krşındakine. benim 1 senem doldu dolacak ve hala tam anlamıyla tanımadığımı biliyorum erkek arkadaşımı ve tanımaya çalışıyorum...

bugün denedim arkdaşım telefonundan ..
cinsel konularda isteğini karşılamak şartıyla 1 hafta görüşelim dedim ..
görüşelim dedi..
bilmem şöyle şartlaım var yaparmısın dedi yıkıldım.
şimdi ses çıkaramıyorum
yarın buluşcaz
napayım sizce..
yüzüğü alıp gidip ne demeliyim

bugün denedim arkdaşım telefonundan ..
cinsel konularda isteğini karşılamak şartıyla 1 hafta görüşelim dedim ..
görüşelim dedi..
bilmem şöyle şartlaım var yaparmısın dedi yıkıldım.
şimdi ses çıkaramıyorum
yarın buluşcaz
napayım sizce..
yüzüğü alıp gidip ne demeliyim

Ne yüzüğü anlayamadım? Söz vs. bişey mi oldu?

Derslerine yoğunlaş. Yıllar sonra bizler gibi, kafanı duvarlara vurma. En güzel çağlarını böyle boş işlere harcama canım. Emin ol yıllar sonra bu anlattıklarına çok güleceksin. Ya diyeceksin ne kadar çocukça düşünmüşüm. Aynı bizler gibi :)

Back
X