aşk herşeyi affeder mi ?

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
bence affetmez ama sizden de yorum almak istedim bekliyorum kızlaar sengözlerimebaksanab

Aşk herşeyi affedermi güzel bir soru sormuşsunn..5 yıllık aşk yaşadım sevdim bağlandım ve ayrılmak zorunda kaldık ve şuan af diliyor ama dediğin gibi AŞK HERŞEYı AFFETMıYOR...

tabi ki de herşeyi affetmez affedeceği şeyler vardır elbette ama hayatta affedilmeyecek şeyler de vardır herkes ayağını denk alsın ona göreeee lmaz:

bir yere kadar affeder o yerde aptal durumuna düşürülmek ve iyi niyetinizin suistimal edildiğini anlamaktır...
sonrasında mı
asla affetmez

askıda 2 ye ayırdım ya bana helal olsun bugün costum aslında demek istediğim öyle herhangi bir olayda eşimi terketmem ama ilişkimizn ilk günlerinde terkederdim o zaman duygulaırm yogun değildi

AŞK affeder bence... zor olur,sancılı olur,saplanır kalbıne ama asıksan affedersın... benım dusuncem boyle walla.

ihanet ve aldatma dışındaki şeyleri affeder aslında bi de su aöıdan bakarsak aşk dedin mi zaten ihanet ve aldatma olamaz varsa zaten bi aşk yoktur ortada affedecek bi durum yok. ama diğerlerine gelince aşk zaten kendinden geçmek değil midir? opuyorumnanaktan

etmez tabiki aşk geçici sevgi kalıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…